EFT terapija

EFT delavnice

EFT delavnice in izobraževanje
EFT seminarji z Vlasto Kuster

V tem trenutku nimam predvidenih nobenih EFT delavnic. Takoj ko bo katera izmed njih na voljo vas bom obvestila po emailu, lahko me pa tudi pokličete po telefonu.

Ali ste se pripravljeni rešiti vseh čustvenih težav enkrat in za vedno?

Za vas sem pripravila brezplačno video serijo štirih videov, do katere lahko pridete brezplačno takoj. Že v naslednjem trenutku. V njej sem opisala nekatera zanimiva opažanja in dognanja.

Opisala sem svoje dolgoletne izkušnje z delom, z različnimi ljudmi, vključena so pričevanje in nekaj nasvetov, s katerimi boste našli ključne vzroke vaših težav.

In nenazadnje, naučila vas bom tapkati.

Zraven tega sem za vas pripravila tudi zanimivo email serijo v kateri so vključeni nasveti, ki vas bodo korak za korakom vodili do odprave vaših čustvenih blokad. Prejeli boste natančno devet emailov.

Vse kar morate storiti v kolikor si želite ogledati brezplačno video serijo je to, da v spodnji obrazec vpišite zahtevane podatke in že v naslednjem trenutku vam bom poslala prvi video na vaš elektronski naslov.

EFT terapija z mag. Vlasto Kuster

Sem specialistka EFT. Svoje znanje sem pridobila neposredno pri ustanovitelju EFT Garyu Craigu in si pri njem pridobila licenco za EFT CERT 1 in CERT 2. Po izobrazbi sem magistrica temeljnih medicinskih znanosti. S svojimi izkušnjami in človeškim pristopom pomagam ljudem, da se v nekaj tednih za vedno rešijo dolgotrajnih težav, razvijejo svoje potenciale in z lahkoto dosežejo zastavljene cilje. Vodim seminarje in delavnice. Ljudem pomagam z individualnimi EFT svetovanji.

Psihološkaakupunktura

ETP terapija je kot akupunktura, le da ne uporablja igel

Psihoterapija

EFT terapija deluje kot psihoterapija, le da vključuje še telesno komponento in tako hitreje odkrije pravi vzrok duševnih težav in ga tudi hitreje odpravi

Čustvena masaža

EFT terapija deluje kot masaža, ki ji je dodana čustvena komponenta.