EFT terapija

EFT delavnice

EFT delavnice in izobraževanje
EFT seminarji z Vlasto Kuster

V tem trenutku nimam predvidenih nobenih EFT delavnic. Takoj ko bo katera izmed njih na voljo vas bom obvestila po emailu, lahko me pa tudi pokličete po telefonu.

Ali ste se pripravljeni rešiti vseh čustvenih težav enkrat in za vedno?

Vljudno vas vabim, da se mi pridružite na individualni EFT terapiji.

V vseh letih mojega delovanja sem pomagala preseči negativna čustvena stanja že več kot tisočim slovenkam in slovencem.

In lahko pomagam tudi vam!

Veselim se srečanja z vami in vas lepo pozdravljam,

mag. Vlasta Kuster

EFT terapija z mag. Vlasto Kuster

Sem specialistka EFT. Svoje znanje sem pridobila neposredno pri ustanovitelju EFT Garyu Craigu in si pri njem pridobila licenco za EFT CERT 1 in CERT 2. Po izobrazbi sem magistrica temeljnih medicinskih znanosti. S svojimi izkušnjami in človeškim pristopom pomagam ljudem, da se v nekaj tednih za vedno rešijo dolgotrajnih težav, razvijejo svoje potenciale in z lahkoto dosežejo zastavljene cilje. Vodim seminarje in delavnice. Ljudem pomagam z individualnimi EFT svetovanji.

Coaching program

Začenjamo s 6 - mesečnim coaching programom Notranja radost, ki bo spremenil vaše življenje na bolje, na vseh področjih. Pijavite se še danes!

Membershipprogram

V začetku leta 2017 vam bo na voljo posebna membership spletna stran, kjer bo veliko dragocenih videoposnetkov, preko katerih se boste učili, kako zaživeti radostno in zadovoljno življenje s pomočjo EFT tehnike.

Mobilna aplikacija

V zelo kratkem času si boste na svoj pametni telefon lahko naložili mobilno aplikacijo, na kateri se bodo nahajali audio posnetki, s pomočjo katerih, vas bo Vlastin pomirjujoč glas vodil skozi tapkanje.