Depresija

Znaki depresije

znaki depresije
Znaki depresije - 4 znaki, ki spremljajo depresijo

Depresijo je lahko prepoznati, saj jo spremljajo spodaj opisani znaki. Znaki depresije se pojavljajo tako na telesu, kot v miselnih in čustevnih procesih. Dobra novica pa je ta, da si lahko pri depresiji najlažje pomagamo z EFT metodo.

1. Pomanjkanje energije
Depresijo spremlja pomanjkanje energije na vseh življenjskih področjih. Vse to se kaže kot utrujenost in pomanjkanje zanimanja za stvari, ki so nas veselile pred tem. Prihaja tudi do pomanjkanja energije za medsebojne odnose, prav tako pride do pomanjkanja energije za spolnost.

2. Žalost pri ženskah in razdražljivost pri moških

Depresijo spremljajo močna negativna čustva, pri ženskah je to ponavadi žalost, občutki nemoči, razočaranje in občutki manjvrednosti. Pri moških pa se pojavljajo nekoliko drugačni občutki: poveča se razdražljivost, jeza in celo agresija.

3. Bolečine v telesu

Eden od znakov depresije so tudi bolečine v različnih delih telesa. Znano je dejstvo, ki pravi, da depresija boli. Pogosto se pojavlja stiskanje v prsih ali tiščanje v prsih, bolečina pa se lahko pojavi tudi kjerkoli drugje v telesu.

4. Črne misli

Ljudje v depresiji so pod močnim vplivom ne samo svojih neprijetnih občutkov, temveč tudi neprijetnih misli. O sebi razmišljajo kot o nesposobnem človeku, sprašujejo se, zakaj je prišlo do tega... Najraje bi kar obupali in težko vidijo kaj pozitivnega.

Depresijo lahko najhitreje premagamo z EFT metodo, saj z njo spreminjamo svoje neprijetne občutke. S tapkanjem na akupunkturne točke zmanjšujete moč svojim negativnim čustvom, pri tem pa pomagamo tako svojemu telesu kot svoji "duši". Ko se spet počutimo bolje, znaki depresije izginejo in se povrne tudi zdravje ter dobimo novo energijo.

 

Ali ste se pripravljeni rešiti vseh čustvenih težav enkrat in za vedno?

Vljudno vas vabim, da se mi pridružite na individualni EFT terapiji.

V vseh letih mojega delovanja sem pomagala preseči negativna čustvena stanja že več kot tisočim slovenkam in slovencem.

In lahko pomagam tudi vam!

Veselim se srečanja z vami in vas lepo pozdravljam,

mag. Vlasta Kuster

EFT terapija z mag. Vlasto Kuster

Sem specialistka EFT. Svoje znanje sem pridobila neposredno pri ustanovitelju EFT Garyu Craigu in si pri njem pridobila licenco za EFT CERT 1 in CERT 2. Po izobrazbi sem magistrica temeljnih medicinskih znanosti. S svojimi izkušnjami in človeškim pristopom pomagam ljudem, da se v nekaj tednih za vedno rešijo dolgotrajnih težav, razvijejo svoje potenciale in z lahkoto dosežejo zastavljene cilje. Vodim seminarje in delavnice. Ljudem pomagam z individualnimi EFT svetovanji.

Coaching program

Začenjamo s 6 - mesečnim coaching programom Notranja radost, ki bo spremenil vaše življenje na bolje, na vseh področjih. Pijavite se še danes!

Membershipprogram

V začetku leta 2017 vam bo na voljo posebna membership spletna stran, kjer bo veliko dragocenih videoposnetkov, preko katerih se boste učili, kako zaživeti radostno in zadovoljno življenje s pomočjo EFT tehnike.

Mobilna aplikacija

V zelo kratkem času si boste na svoj pametni telefon lahko naložili mobilno aplikacijo, na kateri se bodo nahajali audio posnetki, s pomočjo katerih, vas bo Vlastin pomirjujoč glas vodil skozi tapkanje.