Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

Brezvoljnost - 2 poti za premagovanje brezvoljnosti

piše Vlasta Kuster

Brezvoljnost je jasno znamenje, da ste do sedaj v življenju doživeli preveč negativnih izkušenj, ki so vam pobrale vso voljo in energijo. K sreči pa lahko naredimo obraten proces s pomočjo EFT terapije in razbremenimo vaše telo, da bo spet normalno delovalo.

1. Obiščite EFT terapevta

Brezvoljnost je eden od znakov depresije, poleg pomanjkanja energije, utrujenost, otožnosti in obupa. Potrebovali boste usposobljenega EFT terapevta, ki vam bo pomagal najti vzrok vaše brezvoljnosti. In kmalu se boste počutili spet polne energije in veselja.

2. Naučite se tapkanja

S tapkanjem si lahko pomagate tudi sami. Z njim zmanjšujete jakost katerega koli negativnega čustva, kot npr. žalost,strah, jeza...). Podobno se lahko lotijo tudi brezvoljnosti in pomanjkanja energije. Tapkanje v mnogih primerih deluje, tudi ča se ga loti začetnik. Za bolj kompleksne težave pa boste seveda rabili nekoga z več izkušnjami.

Življenje je prekratko, da bi ga zapravili za slabo počutje, zato vam predlagam, da se čimprej naučite EFT tehnike in spet pridobite voljo do življenja.

 

Potrebujete pomoč? Pišite mi in odgovorila vam bom !


Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam

Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'