Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

Simptomi depresije - 8 značilnih simptomov depresije pri ženskah in moških

Vlasta Kuster

Spodaj so našteti simptomi depresije. Nekateri ljudje imajo vse te simptome, drugi imajo le nekatere izmed njih.

1. Utrujenost

Ljudje, ki so depresivni, tožijo o tem, da so pogosto utrujeni, brez prave volje, brez energije. Izgubijo zanimanje za stvari, ki so jih prej veselile in začnejo se zapirati pred ljudmi.

2. Nespečnost

Depresijo pogosto spremlja tudi nespečnost, kar še bolj pripomore k temu, da so ljudje utrujeni in brez volje.

3. Slaba koncentracija

Slaba koncentracija je tudi eden izmed simptomov depresije. V obdobju depresije naši možgani ne morejo normalno funkcionirati, ljudje se težko zberejo, težko opravljajo delo, ki so ga včasih opravljali z lahkoto. Kognitivne funkcije so okrnjene.

4. Tiščanje v prsih

Običajni znak depresije je tudi tiščanje v prsih. Mnogi ljudje se tega prestrašijo in opravijo različne medicinske preiskave, ki pa ne pokažejo nobene nepravilnosti na srcu ali na pljučih ali na katerem koli organu. Kadar je telo organsko zdravo in se kljub temu pojavlja bolečina v prsih, je to jasno znamenje depresije.

5. Pri moških razdražljivost

Simptomi depresije pri moških so ponavadi nekoliko drugačni kot pri ženskah. Tako kot je za žensko značilna žalost in jokavost, se pri moških kaže razdražljivost in agresija.

6. Pri moških agresivnost

Kadar je moški agresiven, je to lahko znamenje depresije. Moški ponavadi svoja neprijetna občutja nekako prekrijejo in na zunaj pokažejo le agresijo.

7. Sprememba apetita

Pogosto pride tudi do spremembe apetita, kar pomeni, da nekateri ljudje popolnoma izgubijo apetit in začnejo hujšati, drugim pa se apetit močno poveča in se močno zredijo.

8. Izguba zanimanja za spolnost

Zanimanje za spolnost je ena izmed prvih stvari, ki jih depresija vzame. Ljudje v depresiji nimajo nobene volje za življenje, kaj šele za spolnost. So povsem brez življenjske energije in zaradi tega trpijo tudi njihovi partnerski odnosi.

Z veseljem vam sporočam, da obstaja tudi odlična rešitev za depresijo. Gre za metodo EFT, s katero razbremenimo telo vseh neprijetnih dogodkov, ki so povzročili, da se je razvila depresija. EFT (emotional freedom technique), ki pogosto deluje, ko ne deluje nič drugega...)

Vlasta Kuster
Vlasta Kuster je magistrica temeljnih medicinskih znanosti in pri svojem delu uporablja EFT metodo, z njo pa pomaga ljudem, da se trajno rešijo depresije v 1-3 mesecih. S pomočjo EFT metode namreč odpravimo ne le simptome depresije, tempveč pravi vzrok težav.

Potrebujete pomoč? Pišite mi in odgovorila vam bom !


Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam

Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'