Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

EFT - kako deluje ?

piše Vlasta Kuster
EFT je kratica za Emotional Freedom Technique in je skoraj kot čudežna paličica, s katero dosežemo, da se bolje počutimo. Deluje hitro, je zastonj in vedno pri roki...

Deluje pa takole:

V procesu tapkanja, ko nekoga vodimo s to tehniko, poiščemo najtežje boleče spomine, ob katerih smo doživeli

  • žalost,
  • strah,
  • jezo...

V procesu EFT opravimo obraten proces - s pomočjo tapkanja na končne točke meridianov dosežemo, da se jakost negativnih čustev zmanjšuje, dokler povsem ne izgine.

Vedno manj smo
  • žalostni,
  • jezni,
  • prizadeti....

Na vsak boleč spomin imamo namreč vezana negativna čustva (jeza, žalost, strah...), poleg tega pa tudi neprijetne telesne občutke (solze, stiskanje v prsih, pritisk v glavi, napetost v telesu...). Spomina ne moremo izbrisati, lahko pa izbrišemo neprijetne občutke, ki so vezani na boleč spomin.

Naše telo tako postane razbremenjeno, kar se kaže v tem, da se tesnoba zmanjša, da se zmanjša intenzivnost in pogostost paničnih napadov, izginejo vrtoglavice, ljudje postopoma postanejo bolj samozavestni, bolj mirni, boljše spijo in bistveno lažje obvladujejo vsakodnevne stresne situacije.


EFT je preprosta tehnika, vendar delo z našimi čustvi ni preprosto. Vabim vas, da me vsaj enkrat obiščete in se naučite, kako se dotakniti svojih čustvenih globin, kako narediti močne trajne spremembe pri sebi, ki bodo povzročile, da se boste počutili srečni, mirni in zadovoljni. Želite da vas naučim?

 

 

Potrebujete pomoč? Pišite mi in odgovorila vam bom !


Ime*

E-pošta*

Telefon

Kako vam lahko pomagam