Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

Huda depresija - 4 nasveti za pomoč pri hudi depresiji

Kadar trpite za hudo depresijo, je treba takoj in hitro ukrepati. Uporabite prav vse, kar vam lahko pomaga. In če ne poznate skrivnosti EFT, je čas, da se naučite.

1. Poiščite zdravniško pomoč

V primeru hude depresije je najbolje poiskati zdravniško pomoč. Zdravnik vam bo predpisal antidepresive in vam verjetno predlagal bolniški stalež. Upoštevajte njegove nasvete.

2. Naučite se EFT metode

Zdravila vam bodo prijela v 2-3 tednih in začeli se boste počutiti bolje. Sedaj je prišel čas, da se naučite EFT metode, s katero boste začeli spreminjati vaše navade, ki so vas pripeljale v depresijo. Tapkanje vam bo pomagalo, da boste sprostili negativna čustva, ki nastanejo v depresiji. Tapkajte vsak dan vsaj 30 minut - za to lahko uporabite tudi videoposnetke, ki jih najdete na spletu.

Video iz oddaje Klepet ob kavi:

Kako premagati depresijo s pomočjo EFT

3. Naj vam pomaga strokovnjak za EFT

Kadar je depresija huda, ne bo dovolj, da si pomagate sami. Potrebno bo, da vam strokovnjak za EFT pomaga poiskati tiste vzroke, zaradi katerih je depresija nastala. Vodil vas bo varno in nežno preko vseh vaših raznoraznih neprijetnih občutkov in vam pomagal, da se boste takoj počutili bolje.

4. Razmislite o vašem življenju

Huda depresija je znamenje, da bo treba določene stvari v vašem življenju spremeniti, postaviti na novo. Morda boste morali končno sebe postaviti na prvo mesto, morda si boste morali vzeti več časa zase in za stvari, ki vas veselijo, morda boste morali komu reči ne...ne bojte se sprememb, ampak se jih pogumno lotite. Poslušajte svojo intuicijo. Huda depresija vam daje novo priložnost, da na novo nastavite kompas v vašem življenju. Če boste upoštevali vse nasvete, napisane zgoraj, boste kmalu premagali depresijo in se počutili mnogo bolje...

Vlasta Kuster
Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti in mojstrica EFT metode. Že nekaj let izredno uspešno pomaga ljudem premagati različne strahove, tesnobe, stres in celo depresijo.

 

Potrebujete pomoč? Pišite mi in odgovorila vam bom !


Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam

Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'