Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

Izgorelost in 3 stvari, ki jih je dobro vedeti o njej

piše Vlasta Kuster

Mnogo ljudi doživlja izgorelost, za katerega ne najdejo pravega vzroka. Obstaja pa način, da se spet počutite dobro kot nekoč in da boste spet lahko normalno funkcionirali. Preberite!

1. Zavedajte se, od kod izvira izgorelost

Izgorelost izvira iz tega, da ste v svojem življenju doživeli veliko težkih dogodkov, ki so v vas pustili posledice. Stres se je na nek način nakopičil v vas. Počutite se, kot bi bile zahteve življenja večje od vaših moči. Poleg tega je v vas verjetno nakopičeno še mnogo neprijetnih občutkov, večinoma iz otroštva. Pri moških se pogosto zgodi, da so kot otroci bili velikokrat žalostni, a jim te žalosti nihče ni pomagal predelati. V slovenskih družinah žalost pri dečkih ni bila dovoljena, podobno kot ni bila dovoljena jeza pri deklicah. Poleg tega pa zahteve v družini, morda šolo, v službi, naporni partnerski odnosi ...in naše telo nam želi sporočiti, da nikakor ne more več in da je nekaj treba narediti...

2. Izgorelosti se lahko rešite

Če trpite za izgorelostjo, je najhitrejši način, da si pomagate s pomočjo EFT terapije, kjer bomo poiskali prave vzrok vašega nezadovoljstva in ga v zelo kratkem času odpravili. Povečali bomo vašo samozavest, da se boste počutili bolj mirni, bolj sigurni vase in bolj srečni.
Gre za to, da je potrebno narediti obraten proces od nalaganja stresa v vašem življenju. To pomeni, da vas bomo med EFT terapijo razbremenili nakopičenega stresa in vaše telo se bo korak za korakom razbremenilo in kmalu se boste začeli počutiti mnogo bolje.

3. Za trenutne težave si lahko pomagate tudi sami.

S pomočjo tapkanja pa si boste lahko pomagali tudi sami, kadar boste začutili, da ste utrujeni, brez volje, obupani in brez motivacije. Takrat se lahko umaknete na samo in tapkate toliko časa, da vam vsaj delno odleže. In potem se boste lažje spopadali z ljudmi in s situacijami, ki so povzročili nastanek izgorelosti v vas.

Izgorelosti se lahko za vedno rešite, samo pokličite in se dogovorite za termin :).

Vlasta Kuster

Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam

Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'