Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

3 dejstva za pomoč pri depresiji

piše Vlasta Kuster

Najhitrejša pomoč pri depresiji je EFT terapija, pri kateri odstranimo posledice nakopičenega stresa. Pri tem dosežemo, da spet začutite notranji mir, samozavest in voljo do življenja.

1. Zakaj nastane depresija

Depresija običajno nastane zaradi tega, ker smo v življenju doživeli mnogo težkih dogodkov in zdaj je naše telo tako obremenjeno zaradi nakopičenega stresa, da ne more več delovati normalno. Posledično se pojavi kemijsko neravnovesje v možganih, vam pa zmanjkuje volje za življenje, utrujeni ste, brez apetita ali pa imate povečan apetit. Depresija človeka pogosto popolnoma ustavi in ljudje so obupani in iščejo ustrezno pomoč.

2. Kaj se v resnici dogaja s telesom

Ob vsakem stresnem dogodku, ki ga ljudje doživimo, nastane blokada v našem energijskem sistemu telesa. En dogodek za drugim... in ko se to nalaga dan za dnem, teden za tednom, mesec za mesecem, leto za letom... na neki točki naše telo ne more več normalno delovati.

Najhitrejša pomoč pri depresiji pa je ta, da obrnemo ta proces - da razbremenimo telo vsega tega nakopičenega stresa. In to lahko naredimo v procesu EFT terapije, kjer vam bo usposobljen EFT terapevt pomagal najti najtežje stresne dogodke, ki ste jih v življenju doživeli.

Nato bosta s pomočjo EFT terapije vse te dogodke predelala na tak način, da bodo ostali le še spomini, odstranjena pa bo vsa napetost v telesu, izginil bo cmok v grlu, tiščanje v prsih, mravljinci bodo izginili in vi se boste počutili mnogo bolje.

3. Kaj dosežemo s pomočjo EFT terapije?

Napačno je misliti, da je vzrok depresije en sam dogodek. Ne iščemo igle v kupu sena - ampak moramo potrpežljivo izvleči eno slamico za drugo... Vzrok depresije je torej množica težkih dogodkov, ki smo jih doživeli tekom svojega življenja.

Ljudje ob tem pomislijo, da bo trajalo predolgo, da se to ne da. Izkušnje pa kažejo, da se pomoč pri depresiji z EFT tehniko že po nekaj tednih terapije pozna v bistveno boljšem počutju in da ljudje ponovno dobijo upanje in dovolj izkušnenj, da si lahko pomagajo tudi sami.

S pomočjo EFT terapije pripeljemo ljudi do notranjega miru, do sproščenosti, izginejo strahovi, izgine napetost v telesu, ljudje lahko spet normalno delujejo in se veselijo svojega življenja.

EFT terapija vam bo za vedno spremenila življenje, saj boste razbremenili svoje telo in svojo psiho vsega tega, kar vas teži. In spet boste zadovoljni in srečni...

Vlasta Kuster

 

Potrebujete pomoč? Pišite mi in odgovorila vam bom !


Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam

Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'