Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

Anksioznost - 5 razlogov za zdravljenje z EFT tehniko

Zdravljenje anksioznosti lahko poteka z antidepresivi, uporabite lahko tudi nekatere druge, nevsakdanje, vendar učinkovite naravne poti, ki zmanjšujejo anksioznost. Z individualno EFT terapijo, ki poteka pod strokovnim nadzorom in vodenjem, posežete v energijski sistem telesa. Kaj sledi iz tega ?

1. Razen reakcije ob sami terapiji stranskih učinkov ni

Do reakcije lahko pride ob samem tapkanju, ko sicer praviloma občutite olajšanje in sprostitev. Pogosto pa lahko pride tudi do močnejše čustvene reakcije. Takrat je najbolje, da NE tapkate sami in da si poiščete ustrezno strokovno pomoč. Ni pa neželjenih stranskih učinkov v klasičnem pomenu, ki slabšajo splošno počutje in vplivajo na kvaliteto vsakdanjika.

2. Olajšanje občutite takoj

Ob uporabi EFT tehnike za odpravo anksioznosti občutite pozitivne rezultate že na prvi terapiji. Antidepresive npr. je potrebno jemati več tednov, preden pride do učinka. Pod "pozitivni rezultatii" mislim na olajšanje, ne pa tudi na trajno odpravo težave. Za trajno odpravo anskioznosti je potrebna poglobljena EFT terapija, ki pomaga odkriti vzroke in ne le simptomov.

3. Kadar pri anksioznosti za zdravljenje uporabljate EFT terapijo, jo lahko odpravite trajno

Za zdravljenje anksioznosti lahko EFT tehniko uporabljate sami. Ta način tudi dejansko pomaga. Med individualno EFT terapijo, ki je najkrajša in najbolj učinkovita pot za trajno odpravo anksioznosti, pa dejansko s pomočjo terapevtke iščete in odpravljate vzroke težav. Le-te se namreč rešujejo na vašem energijskem sistemu - tam, kjer se je stres zapisal v vaše telo in negativno vplival na vas. Dogodkov iz preteklosti sicer ne morete spremeniti, lahko pa med EFT terapijo spremenim zapis v vaši podzavesti, na kateri so stresni dogodki iz preteklosti pustili posledice.

4. Zdravljenje anskioznosti z EFT terapijo ne prinaša odvisnosti

Kemični preparati sicer lahko pomagajo tudi pri anksioznosti. Je pa seveda pri tem uporabljena kemija, konkretno - antidepresivi vplivajo na receptorje v možganih. To pa seveda lahko privede do odvisnosti. Odvisnost pomenijo po eni strani odtegnitveni simptomi, pa tudi to, da jih je potrebno včasih jemati celo življenje. Nasprotno pri uporabi EFT tehnike odvisnosti ni. Ko z EFT terapijo odpravite vzroke - na energijskem nivoju - in vzpostavite ravnnovesje, je terapija zaključena.

5. Pozitiven učinek EFT terapije pri odpravi anksioznosti je preverjen tudi z znanstvenimi raziskavami

EFT terapija je za razliko od tradicionalne zahodne medicine (zanimivo, da je EFT nastala ravno na zahodu) neoprijemljiva. Ni kemičnih prepratov, ki bi jih lahko vzeli v roke in vtaknili nato v usta. O uspehih sicer priča mnogo ljudi, ki so EFT uspešno preizkusili na sebi. Tudi pri anksioznosti. Kljub temu pa je dobro, da se opravijo tudi raziskave, ki temeljijo na znanstvenih pristopih. In le-te so pozitiven učinek EFT tudi dokazale.

Zdravljenje anksioznosti lahko izvajate sami s pomočjo EFT priročnika, ki ga dobite na teh straneh in napotkov, ki sem jih pripravila v gornjem posnetku. Vendar - kadar začutite ob tem močne čustvene reakcije ali želite najhitrejši učinek na dolgi rok, tedaj obiščite strokovno pomoč na individualni EFT terapiji. Le-ta poteka pod nadzorom; s terapijo skupaj poiščemo vzroke vaših težav in jih odpravimo. Zato se tudi anksioznosti lahko trajno rešite.

Vlasta Kuster
Mag. Vlasta Kuster je magistrica temeljnih medicinskih znanosti, poleg tega pa ima vrhunsko znanje iz EFT- Emotional Freedom technique, t.i. tehniko tapkanja. Znanje je pridobila pri samem ustanovitelju EFT Gary Craigu. Od leta 2011 do danes je pomagala že več kot 1000 ljudem premagati različne strahove, izgorelost, depresijo, anksioznost, panične napade in ljubosumje

Potrebujete pomoč ? Pišite mi in odgovorila vam bom !


Ime*

E-pošta*

Telefon*

Kako vam lahko pomagam

Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'