Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Premagajte anksioznost, tesnobo, panične napade in izgorelost

Postavite se na noge in znova zaživite normalno življenje. Zaslužite si notranji mir, sproščenost in zdravo telo. Naj vam pomagam to doseči.

Na voljo sem vam za iskren, BREZPLAČEN POGOVOR iz srca do srca, ki vas nič ne obvezuje. 

Vse je popolnoma ZAUPNE NARAVE.

Bi se želeli pogovoriti?

Se pogosto srečujete z neprijetnimi občutki kot so napadi panike, tesnoba, razbijanje srca, tiščanje v prsih, … Se vam zdi, da vam lastno življenje uhaja iz rok? 

Zelo dobro poznam te občutke in verjetno se tudi vam včasih zazdi, da so vas težki občutki zasužnjili in prevzeli vaše življenje. 

Naj vam pomagam. 

Moje ime je Asja in nekoč sem bila v vaši koži – izgubljena in poražena. A sem uspela premagati stiske in zmagati v bitki za lepše, polno, prijaznejše življenje. 

Zmagate lahko tudi vi.

Prijavite se na brezplačen pogovor z mano, kjer bova diskretno ugotovila kje se skrivajo vaši strahovi in kako jih premagati. Že danes začnite svojo pot k izboljšanju počutja. 

Pogovoriva se preko telefona, videoklica Zoom ali osebno v Mariboru.

Pomagam odraslim in najstnikom iz vseh krajev Slovenije. 

Izberite si svoj termin spodaj! 

Kliknite na uro, ki vam ustreza.

Edina v Sloveniji nudim celostno energijsko psihoterapijo. Vodim vas skozi edinstven in preverjen proces, ki vas trajno osvobodi nemira v mislih, neprijetnih telesnih občutkov in čustvenih bremen.

Proces ima:

– zagotovljene rezultate,

– 12 let izkušenj,

– 3.600 zadovoljnih ljudi,

 ki se jim je TRAJNO spremenilo življenje.

Tudi vam se lahko življenje spremeni … 

Namesto strahov in tesnobe boste občutili spet zadovoljstvo, notranji mir in veselje do življenja.

Prvi korak, da se tudi vi trajno rešite izgorelosti, tesnobe, strahov in neprijetnih občutkov je ta, da kliknete na spodnji gumb. 

Pokazal se vam bo koledar, kjer si izberete termin, ki vam najbolj ustreza.

Pričevanje Petre in Jureta

Prisluhnite izkušnjam ljudi, ki jim je z mojo pomočjo uspelo.

“Bala sem si iti iz hiše in iz postelje. Nisem upala v trgovino in na bankomat. Po dveh mesecih terapije spet hodim na izlete z družino, se družim in vozim avto.

Napredovala sem v službi, postala sem samozavestna, močna, srečna in pogumna. Dosegla sem veliko.”

Anja

“Nisem upal vstati iz postelje, nisem upal voziti, nisem mogel skrbeti za družino in se ukvarjati s športom. Zdaj vozim brez problema, hodim na koncerte, se družim, skrbim za družino.

Kot da bi se na novo rodil.”

Jure

“Imela sem visok krvni tlak, nakopičen stres in srce mi je divjalo. Po vaši terapiji se to sploh več ne dogaja!

Začutila sem ta notranji mir, čudoviti notranji mir, ki je zelo dragocen.

Sem na tem, da se popolnoma odpovem od zdravil.”

Magdalena

Bi se želeli pogovoriti?

Na voljo sem vam za iskren, preprost pogovor iz srca do srca, ki je za vas brezplačen in vas nič ne obvezuje. Vse je popolnoma zaupne narave.

Zakaj zaupati

prav meni?

ŽELELA BI, DA VESTE, NA KAKŠNEM NIVOJU JE MOJE DELO IN ZAKAJ NISEM KOT DRUGI TERAPEVTI ...

– Ker trdno stojim za tem, da se je samo v treh mesecih možno rešiti čustvenega bremena, neprijetnih telesnih občutkov in nemirnih misli ter doseči notranji mir in sproščeno življenje.

– Ker je moč mojega dela v tem, da izvajam kanalizirano čustveno, energijsko, telesno in miselno zdravljenje, s katerim posežem globoko v vaš čustveni in podzavestni svet in vam prinesem zelo hitre, zelo globoke in trajne rezultate.

– Ker vam v samo treh mesecih TRAJNO odpravim izgorelost, tesnobo in panične napade, medtem ko običajna psihoterapija potrebuje več let in ne more trajno odpraviti težav. 

– Ker vas samo v treh mesecih pripeljem do mnogo boljšega počutja in večje produktivnosti, kot ste jo imeli, preden so se vaše težave začele.

– Ker imam več kot 12-letne izjemne izkušnje na področju čustvenega, energijskega, telesnega in miselnega kanaliziranega zdravljenja.

– Ker imam osebne zmagovalne izkušnje, kako se premakniti iz anksioznosti do odličnega počutja in opogumljanja drugih.

– Ker pri zdravljenju depresije, anksioznosti in paničnih napadov dosegam zagotovljene rezultate.

– Ker mi je iskreno mar za vas in me vodi jasna namera, da vaše življenje spremenim na bolje.

 

– Ker imam karizmo, da vas ZA VEDNO rešim občutkov manjvrednosti in slabe samopodobe.

 

– Ker imam v sebi moč, da naredim močne premike v vaši notranjosti, kar opazijo tudi vaši najbližji.

 

– Ker uporabljam močno logiko in še močnejšo intuicijo, da vas hitro in enostavno peljem skozi proces čustvene transformacije.

 

– Ker imam sočutje, da ljubeče potolažim prestrašenega otroka v vas in mu vrnem razigrano otroštvo.

 

– Ker z vami predelam najtežje situacije in vas povrnem v normalno stanje, ob tem pa vam razkrijem svoje skrivnosti, tako da si po končanih treh mesecih najinega sodelovanja, ob kasnejših izzivih življenja, znate tudi sami pomagati.

 

– Ker vas čustveno in energijsko tako osvobodim, da začnete odkrivati in živeti svoje poslanstvo, kar vam prinese resnično življenjsko izpolnjenost.

Se želite počutiti dobro?

Se želite tudi vi ZA VEDNO REŠITI izgorelosti, tesnobenespečnosti,

neprijetnih občutkov in strahov?

Želite zaživeti spet NORMALNO življenje z notranjim mirom?

Prisluhnite izkušnjam ljudi, ki jim je z mojo pomočjo uspelo.

“Imela sem panične napade v avtu. Bala sem se, da se bo napad ponovil in tako se mi je pojavil strah pred paničnimi napadi. Zdaj pa nič več! Spet lahko vozim avto, v sebi čutim mir in sproščenost.

Tudi do prepirov več ne prihaja in otroke lažje razumem.”

Varja

“Šla sem skozi vse medicinske preiskave, poskusila vse možne alternative in nič mi ni pomagalo. Pomagala pa mi je terapija pri Asji Dominko. Zelo mi je pomagala.

Po dveh mesecih terapije sem se umirila, spet se družim s prijatelji, hodim po svetu … “

Roža

“Borila sem se z anksioznostjo in izgorelostjo. Imela sem tudi panične napade. Po dveh mesecih terapije se počutim odlično! Rešila sem se izgorelosti, v službi se počutim odlično.

Umirila sem se, začela spoštovati sebe in svoje želje in se naučila reči NE!”

Maja

Bi se želeli pogovoriti?

Na voljo sem vam za iskren, preprost pogovor iz srca do srca, ki je za vas brezplačen in vas nič ne obvezuje. Vse je popolnoma zaupne narave.

Predstavljajte si

… da se za vedno rešite iz začaranega kroga tesnobe in da umirite svoje misli ter začutite globok notranji mir.

… da se za vedno znebite vseh neprijetnih telesnih simptomov. Nič več: razbijanja srca, tiščanja v prsih, mravljincev, cmoka v grlu, napetosti v ramenih, pritiska v glavi, vrtoglavice in omotice ali kakršnegakoli neprijetnega občutka
… da se za vedno znebite strahu, da ste resno bolni, vaše telo pa se pomiri in sprosti.

… da se za vedno rešite paničnih napadov in da za vedno izgine tudi strah pred ponovnim paničnim napadom. Tako boste živeli spet normalno, aktivno življenje, brez omejitev.  

… da se rešite težav z vašim spanjem, da spite trdno in mirno vso noč in se zjutraj zbudite spočiti in polni energije.

… da imate spet dovolj moči in ljubezni za vašega partnerja, za vaše otroke in za vse, ki so vam najdražji. In da vaše družinsko življenje spet cveti, saj kadar ste vi dobro, so tudi vaši družinski člani dobro. 

Bi se želeli pogovoriti?

Na voljo sem vam za iskren, preprost pogovor iz srca do srca, ki je za vas brezplačen in vas nič ne obvezuje. Vse je popolnoma zaupne narave.

… za vedno odpravite izgorelost in kronično utrujenost. Predstavljajte si, da imate spet voljo do življenja in motivacijo za delo. Naučite se delati tako, da poslušate svoje telo in ste istočasno  produktivni.

… da se vam povrne socialno življenje, da se spet normalno družite z ljudmi, spet normalno hodite po vsakodnevnih opravkih, spet obiskujete koncerte in prireditve in spet normalno potujete.

… da se osvobodite strahu pred vožnjo avtomobila in da spet uživate v vožnji. 

… da se rešite težnje po popolnosti in pritiska, ki ga izvajate sami nase. Zgradite v sebi občutek, da je čisto dovolj, če daste vse od sebe. Tako se osvobodite nervoze in se začnete ceniti za 99% stvari, ki jih naredite odlično in si oprostite 1%, ki morda ni najboljši. 

… da postavite sebe na prvo mesto. Naj vam postane naravno, da znate včasih reči tudi ne.

Bi se želeli pogovoriti?

Na voljo sem vam za iskren, preprost pogovor iz srca do srca, ki je za vas brezplačen in vas nič ne obvezuje. Vse je popolnoma zaupne narave.