Kdaj zdravljenje anksioznosti in tesnobe z EFT terapijo dejansko deluje

piše: Vlasta Kuster

Zdravljenje anksioznosti (in tudi tesnobe) je rešljiv problem s pomočjo EFT terapije. Večina ljudi, ki pozna EFT, sicer pozna osnove EFT tehnike, kar pa ni dovolj za odpravo tako kompleksne težave, kot je anksioznost.

Za trajno odpravo anksioznosti potrebujete kvalitetno EFT terapijo in vrhunsko usposobljenega EFT terapevta. Rezultati, ki jih dosežete med kvalitetno EFT terapijo, so mnogo, mnogo boljši od teh, ki jih dosežete z uporabo različnih zdravil ali pogovornih terapij.

Da se EFT pri zdravljenju anksioznosti resnično obnese, so potrebni 3 meseci

Za zdravljenje anksioznosti z EFT terapijo si je potrebno vzeti 3 mesece. Potrebno je tedensko srečanje z EFT terapevtom. Potrebna je odločitev, da želite nekaj narediti zase in za svoje življenje. Potrebna je vztrajnost in pripravljenost na spremembo.

Potrebno je zaupati EFT terapevtu in se mu prepustiti, da vas vodi skozi labirint vaših občutkov. Vendar je vse skupaj zelo zelo vredno vloženega truda, saj vas na koncu 3 mesečnega obdobja čaka čustvena svoboda.

Naj vas potolaži misel, da za razliko od EFT terapije pogovorna terapija traja več let in pri tem ne razreši zapletenega klopčiča negativnih čustev.

Z gotovostjo lahko trdim, da vam 3 mesečna EFT terapija prinese več notranjega miru in več sproščenosti kot leta psihoterapije.

Potrebujete pripravljenost, da se vam EFT terapija spremeni življenje

EFT terapija vam bo zagotovo spremenila življenje. Med 3- mesečno terapijo se boste kot prerodili, saj se za vedno rešite “čustvenega” nahrbtnika iz preteklosti, ki ga nosimo vsi ljudje.

 • namesto strahu čutite veselje,
 • eft-terapija-zalost-upanje
 • namesto žalosti čutite upanje,
  • namesto jeze sprejmete situacijo

  Za uspešno zdravljenje anksioznosti in tesnobe potrebujete vrhunskega EFT terapevta

  Če želite, da zdravljenje anksioznosti in tesnobe z EFT dejansko deluje, mora terapijo opraviti vrhunski EFT terapevt. EFT tehnika je sama po sebi zelo preprosta in se jo lahko naučite v nekaj minutah, zelo zapleten pa je naš čustven in miselni svet.

  Naša psiha, naša podzavest, naš um, ali kakorkoli to imenujemo, ni enostavna za razumevanje. Anksioznost je kompleksna težava, ki se je ne moremo rešiti samo s preprostim osnovnim tapkanjem.

  Potrebno je veliko znanja o tem, kako deluje naš um in leta izkušenj, da lahko trajno odpravimo tako kompleksno zadevo, kot je anksioznost.

  95% ljudi potrebuje pomoč EFT terapevta, če se želi trajno rešiti anksioznosti.

  Potrebno je vrhunsko znanje o tem, kako deluje naša psiha

  EFT Metoda združuje znanje 5000 let akupunkture in moderne psihologije. Temelji na predpostavki, da naj bi bila vsa negativna čustva povezana z električnim tokokrogom, ki se nahaja v našem telesu. S tapkanjem na akupunkturne točke dosežemo, da ta motnja v izgine.

  Osnovno tapkanje pomaga mnogim ljudem, da se trenutno umirijo, vendar pa to traja zelo kratek čas. Anksioznost je namreč tako vseobsegajoča motnja, da jo je potrebno resno obravnavati.

  Za odpravo anksioznosti si je potrebno vzeti čas in se posvetiti EFT terapiji.

  V procesu EFT terapije vas EFT terapevt vodi skozi vašo podzavest. Tega ne morete narediti sami.

  EFT terapevt poišče tiste specifične dogodke iz vase osebne zgodovine, ki so negativno vplivali na vas.

  Poleg specifičnih dogodkov EFT terapevt med EFT terapijo odpravi tudi podzavestni odpor, ki bi vas sicer želel ustaviti. Poleg tega poišče ključna omejujoča podzavestna prepričanja, ki so doprinesla k temu, da je anksioznost nastala.

  EFT terapija je zelo kompleksno delo, ki nima dosti povezave z enostavnim tapkanjem. Vodenje po labirintu vaših misli, čustev in telesnih reakcija zahteva zelo veliko spretnosti. Terapevt, ki to obvlada, vas skoraj čudežno pripelje do dobrega počutja, do tega da izginejo simptomi anksioznosti in do tega, da se odlično počutite v svoji koži.

  Vse spremembe so trajne.

  Vaše življenje bo lepše in lažje…

  …in čeprav ne boste točno razumeli, zakaj vse to deluje, vas bodo rezultati prepričali.

  Nič ni boljšega, kot gradnja zdrave in močne samopodobe.

  Nič ne prinese večjega zadovoljstva, kot uživanje v dobrem fizičnem in psihičnem zdravju.

  Nič ni razburljivejšega, kot urejanje lastne finančne situacije.

  Nič ne ogreje srce bolj, kot prejemanje in dajanje obilice ljubezni.

  Nič nas ne osreči bolj, kot to, da v polnosti izpolnjujemo in živimo naše zemeljsko poslanstvo.

  In ni prijetnejšega občutka od čustvene osvoboditve.

  Splača se!

  Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti, pri svojem delu pa uporablja EFT metodo, s katero pomaga ljudem za vedno odpraviti panične napade, depresijo in anksioznost. Pri tem dosega uspešnost rezultatov v vsaj 95% primerih.

  Morda vas zanima tudi

  Kako deluje na anksioznost terapija z EFT ter kako le-ta poteka

  EFT terapija – kaj je, kako poteka in kako se razlikuje od tapkanja

  V košarici ni izdelkov.