Trajno se rešite depresije, anksioznosti in paničnih napadov


Članki o napadih panike

piše: Vlasta Kuster

Paniko med vožnjo je doživela tudi Tamara, sicer voznica s 25-letnimi izkušnjami za volanom. Kaj se je pravzaprav zgodilo ?

Nekega dne je čisto iznenada doživela panični napad sredi avtoceste. Ker ni bila sposobna nadaljevati vožnje, je avto ustavila ob robu cestišča. Ko je v sebi zbrala dovolj moči, je nadaljevala s počasno vožnjo do prvega avtocestnega izvoza in naselja, kjer je lahko ustavila in stopila iz avta.

Beri dalje o Tamarini izkušnji

Vas zanima, kako izgleda napad panike v praksi ? To je zgodba osebe (imenujmo jo Ana), ki se je z njim tudi dejansko soočila.

Beri dalje o Anini zgodbi

V tem video posnetku razložim:

  • zakaj nastane panični napad,
  • – kako nastane,
  • – kako si lahko pomagate v času napada z EFT tehniko, da čim lažje preživite tiste težke trenutke in
  • – kako se ga tudi trajno rešite.

Klikni tu za predvajanje video posnetka o razlagi paničnih napadov

Panični napadi so neprijetna težava, zaradi katere ljudje zelo trpijo. Tudi normalno življenje ljudi je močno prizadeto.

Napad panike je ena najbolj grozljivih izkušenj, kar jih človek lahko doživi. Gre za to, da telo uide kontroli, da se nenapovedano pojavijo različni simptomi, od katerih je že vsak zase intenziven in neprijeten. Ko pa se pojavijo vsi simptomi hkrati, pa ima človek, ki to doživlja res občutek, da je tik pred smrtjo ali tik pred tem , da se mu zmeša…

Želite ostati povezani z mano?

Vsak teden vam bom poslala kakšno prijazno sporočilo o tem, kako lahko zaživite sproščeno in mirno 💜 🌸 🍀