Trajno se rešite depresije, anksioznosti in paničnih napadov

Nespečnost - 4 načini za odpravo nespečnosti

Pravi vzrok nespečnosti je stres, ki je nakopičen v telesu. Kadar je tega stresa malo, si lahko pomagamo s toplo kopeljo in s sproščanjem. Pri težjih oblikah nespečnosti pa bo potrebno poiskati pomoč izkušenega EFT svetovalca, ki vam bo v nekaj srečanjih pomagal sprostiti stres, ki se je leta nabiral v vašem telesu.

Beri dalje..

Težave s spanjem - 3 nasveti kadar imate težave s spanjem

Samopomoč pri anksioznosti je po mnenju strokovnjakov možna z rednim, vsakodnevnim izvajanjem globokega sproščanja. Probleme z anksioznostjo lahko olajšate ali se jih popolnoma znebite.

Beri dalje o težavah s spanjem…

3 nasveti, ko imate motnje spanja

Motnje spanja so lahko zelo moteče in neprijetne, obstaja pa hitra in naravna rešitev, ki jo po svetu uporabljajo že miljoni ljudi.

Beri dalje o motnjah spanja

Slabo spanje - 3 ukrepi za zaščito pred slabim spancem

Vsi potrebujemo kvaliteten spanec, vendar ga včasih ne moremo doseči. Vzroki so lahko različni, pogosto pa je slabo spanje povezano s tem, da naši možgani še ponoči “predelujejo” kakšne informacije in iščejo rešitev. Da se pomirimo, je zelo koristna sprostitev, izredne učinke pa lahko dosežemo s pomočjo EFT tehnike, ki nas hitro in enostavno razbremeni skrbi. In tako do dobrega spanca ni več daleč.

Beri dalje članek o slabem spanju

Želite ostati povezani z mano?

Vsak teden vam bom poslala kakšno prijazno sporočilo o tem, kako lahko zaživite sproščeno in mirno 💜 🌸 🍀