Uspeh - notranje ovire na poti do uspeha in kako jih premagati s pomočjo EFT

članke piše Vlasta Kuster

Optimizem in kako v 4 korakih do večjega optimizma

Ljudje imamo v sebi moč, da vodimo sami sebe. In kdor bo obvladoval svoj um, ta bo obvladoval svoje življenje. Včasih je težko gojiti v sebi optimizem, vendar se splača intenzivno delati na tem.

Beri dalje

Moja slaba samopodoba in kako sem jo z EFT izboljšala

Slaba samopodoba se odraža na vseh življenjskih področjih. Omejuje nas in ustavlja, da bi bili srečni, uspešni, zadovoljni… Če želimo od življenja več, je nujno potrebno izboljšati svojo slabo samopodobo. Meni je uspelo na tak način

Beri dalje

Kako izboljšati samozavest - 5 korakov do večje samozavesti

Samozavestne osebe vedo, kdo so in kaj hočejo, imajo močno zaupanje vase in se ne počutijo ogrožene ob najmanjši malenkosti. Samozavestne osebe lahko prepoznamo že na prvi pogled in nič ni lepšega kot to, da postanemo tudi sami samozavestni. Če vam manjka samozavesti, preberite spodnjih 5 korakov, ki govore o tem, kako izboljšati samozavest

Beri dalje

Samozavest - 4 stvari, ki jih je dobro vedeti kadar želite povečati samozavest

Opažate, da vam ob ključnih trenutkih zmanjka samozavesti? Delujemo po miselnih programih, ki jih povzamemo od staršev in okolice. Te se zapišejo v našo podzavest ne glede na to ali so resnični ali ne. Dobra novica, programe lahko spreminjamo. Predstavljamo vam učinkovito EFT terapijo, ki je bližnjica do samozavesti.

Beri dalje

Pesimizem in 3 razlogi zakaj pesimizem premagati

Znaki pesimizma so zelo očitni. Ljudje so črnogledi, obupani, brez motivacije, nezainteresirani in zagrenjeni.Premagati ga je potrebno zaradi več razlogov. Na prvem mestu zaradi nas. Izboljša se nam počutje, zdravje, videz, delujemo bolj sproščeno in odprto. Ljudem okoli sebe dajemo boljši vtis in se z njimi boljše razumemo in delujemo. Razumljivo je, da nam bodo ljudje lažje zaupali če bomo pozitivni in odprti kot pa zaprti in črnogledi.

Beri dalje

Kako pridobiti samozavest - 3 koraki do boljše samozavesti

Kako pridobiti samozavest ? Da bi povečali samozavest, morate opustiti stare miselne programe in jih spremeniti. Predstavljamo vam učinkovito EFT terapijo za najhitrejšo in najzanesljivejšo pot do večje samozavesti.

Beri dalje

Motnje koncentracije - 3 stvari, ki jih je dobro vedeti pri motnjah koncentracije

Z motnjami koncentracije smo se srečali že vsi, ko so nam ob nezanimivih snovmi misli odplavale drugam. Nezanimiva snov je le ena izmed množice dejavnikov, ki povzročajo motnje pri koncentraciji in prispevajo k pomanjkljivi zbranosti. V tem članku predstavljamo učinkovito rešitev, ko lahko z EFT terapijo odpravite to motnjo.

Beri dalje

Strah pred šolo - 4 načini kako pomagati otroku, ko čuti strah pred šolo

Vzemite resno ta otrokov strah pred šolo, pomagajte mu, da bo ta strah premagal. Najhitreje in najlažje se bo vaš otrok znebil strahu pred šolo, če ga boste pripeljali k usposobljenem EFT terapevtu.

Beri dalje

V košarici ni izdelkov.