Back to Top

TRAJNO VAS REŠIM:


- tesnobe

- anksioznosti

- paničnih napadov

- in depresije


Naročite se na BREZPLAČEN uvodni razgovor
Pokličite me na tel 051 825 730 ali mi pišite na info@vlastakuster.si


mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT, priznana strokovnjakinja

za odpravo psihičnih in čustvenih težav

 

Depresija - 4 nasveti da se rešite depresije v nekaj tednih in za vedno

To je težka in neprijetna bolezen, za katero je potrebno dolgotrajno zdravljenje s pomočjo zdravil ali s pomočjo psihoterapije. Obstaja pa krajša in boljša pot, da se za vedno rešite iz depresije. Gre za metodo, ki odstrani pravi vzrok depresije in telo povrne v stanje dobrega počutja in zdravja. Poskusite EFT - Emotional Freedom Technique!

  1.  Zavedajte se pravega vzroka depresije

  Znanost je odkrila, da gre pri depresiji za pomanjkanje nevrotransmitorjev v možganih (serotonin, noradrenalin, dopamin). Ni pa pojasnjeno, zakaj pride do zmanjšanja koncentracije teh pomembnih molekul. Gary Craig, ustanovitelj EFT je predpostavil, da depresija nastane pravzaprav zaradi nakopičenih čustev v našem telesu. Stres, ki ga doživljamo dan na dan, se nalaga v našem telesu. Vsi se zavedamo, da stres ni samo v naši glavi, ampak ga čuti vsaka celica našega telesa. Kadar se nakopiči preveč stresa v našem telesu, nam telo na nek način to pokaže. Zelo pogosto nastane depresija.

  2.  Razbremenite svoje telo psihičnih pritiskov

  Najhitrejša pot, da depresija postane preteklost, je EFT metoda. EFT metoda spada med energijsko psihologijo, temelji pa na tem, da negativna čustva povzročajo motnjo v električnem tokokrogu telesa. S tapkanjem na končne točke meridianov dosežemo, da odstranimo to "motnjo" , telo razbremenimo psihičnega stresa, posledično pa se telo vrne v stanje zdravja.

  3.  Depresije se lahko trajno rešite v 1-3 mesecih

  S pomočjo EFT metode se lahko depresije za vedno rešite v nekaj tednih ali mesecih. EFT metoda odpravlja pravi vzrok vaše depresije. S pomočjo izkušenega izvajalca EFT metode boste odstranili prav vsako neprijetno doživetje, ki je povzročilo nastanek depresije. In ko "očistite " vaše telo nakopičenih negativnih čustev, depresija preprosto izgine.

  4.  EFT pogosto deluje, ko ne deluje nič drugega

  Veliko ljudi je že šlo čez ta proces, mnogi so z nezaupanjem pristopili k nečemu tako nenavadnemu kot je EFT metoda. Vendar pa so bili prav vsi na koncu hvaležni in presenečeni nad rezultati. EFT metoda ljudem prinaša notranji mir in dobro počutje, posledično pa se samo od sebe izboljša tudi zdravstveno stanje.

  EFT Metoda je preprosta in se jo naučite v nekaj minutah, saj gre za tapkanje na akupunkturne točke po obrazu in zgornjem delu telesa. Tisto, kar pa je tukaj težje pa je to, kako razvozlati klobčič nerazrešenih in nakopičenih neprijetnih čustev. Pri tem boste v prvih tednih zagotovo potrebovali pomoč nekoga, ki je izkušen na področju EFT metode, kasneje pa si boste lahko pomagali sami - rešitev bo vedno na dosegu vaše roke.

  Vlasta Kuster

  Vlasta Kuster je po poklicu magistrica temeljnih medicinskih znanosti, pri svojem delu pa s pomočjo EFT metode pomaga ljudem odpraviti depresijo, anksioznost, tesnobo... pri svojem delu dosega odlične rezultate v vsaj 95 % primerih.

  Potrebujete pomoč? Pišite mi in odgovorila vam bom !


   

  Ime*

  E-pošta*

  Telefon*

  Kako vam lahko pomagam

  Prosimo, preden kliknete na gornji gumb, obkljukajte za uspešno pošiljanje tudi okenček spodaj, kjer piše 'Nisem robot.'