Slide TRAJNO VAS REŠIM:
  • depresije
  • tesnobe in anksioznosti
  • paničnih napadov
  • ljubosumja

Brezplačen razgovor mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT,
priznana strokovnjakinja za odpravo čustvenih težav

KAJ JE EFT TERAPIJA?

EFT terapija je 3- mesečni proces, v katerem se trajno osvobodite depresije, tesnobe, anksioznosti, ljubosumja….

Je verjetno najhitrejša pot za trajno rešitev čustvenih in psihičnih težav. Gre za individualno obravnavo, ki je podobna kot pri psihoterapiji, le da je dodana tudi telesna komponenta – tapkanje, s pomočjo katerega posežemo globoko v čustveni svet osebe in dosežemo globoko in trajno olajšanje.

eft-terapija

KOMU EFT TERAPIJA NI NAMENJENA?

• EFT terapija ni namenjena tistim, ki se niso pripravljeni soočiti sami s seboj.
• EFT terapija ni namenjan ljudem, ki niso pripravljeni sodelovati
• EFT terapija ni namenjena tistim, ki iščejo čudežno tabletko ali čudežno palčko.

KOMU JE EFT TERAPIJA NAMENJENA?

• Vam, ki se spopadate z depresijo, tesnobo, anksioznostjo, paničnimi napadi, ljubosumjem…
• Vam, ki se vsakodnevno borite z neprijetnimi občutki in tega ne morete nikomur razložiti
• Vam, ki želite doseči notranji mir in sproščenost
• Vam, ki bi radi postali samozavestni
• Vam, ki ne želite starih neustreznih vzorcev prenašati na svoje otroke
• Vsem, ki so pripravljeni vložiti svoj čas in svojo energijo v to, da se osvobodijo starih občutkov in starih podzavestnih vzorcev.

KAKO POTEKA EFT TERAPIJA?

EFT terapijo izvajam osebno v pisarni v Mariboru ali na daljavo preko video klica Skype. Za vas, ki lahko pridete do Maribora, predlagam da se osebno srečamo v pisarni v Mariboru. Za vse tiste, ki pa ste oddaljeni ali težko osebno pridete v Maribor pa EFT terapijo izvajam ravno tako uspešno preko videoklica Skype.

Ljudje me vedno vprašajo, ali je preko Skypa ravno tako učinkovito?

Moj odgovor je tak, da je osebno srečanje lepše od srečanja preko Skypa. Name se obračajo ljudje iz vse Slovenije in zato večji del mojega dela poteka preko Skypa. Namesto pred sabo v živo vas imam pred sabo na ekranu. In rezultati, ki jih dosegam preko Skypa so ravno tako dobri kot rezultati, ki jih lahko dosežemo v živo. Pomembno je, da imamo dobro internetno povezavo, da je slika čista in zvok jasen. Tako vas lahko preko ekrana jasno vidim in slišim in začutim… podobno kot bi sedeli pred mano.

KAKO DELUJE EFT TERAPIJA?

Veliko procesov v človeškem telesu se odvija na energijskem nivoju – vsa naša čustva in naše misli so najprej v energijski obliki in kasneje se lahko odrazijo tudi v fizični obliki. Prav tako se stres, ki se kopiči v našem telesu, nalaga v naš energijski sistem. 

Pogosto se zgodi, da so ljudje fizično zdravi in medicinske preiskave ne zaznajo, da bi bilo kaj narobe (recimo pregled krvi, urina, EKG..), človek pa se vseeno počuti psihično in fizično na dnu.

Z EFT terapijo posežem v vaš energijski sistem, tam, kjer se je stres zapisal v vaše telo in negativno vplival na vas.

testimonial icon

Manca

»Najhujše je za mano.«

Zaradi epidemije novega korona virusa si nisem upala v službo. Ko bi se morala vrniti v službo, je panika zajela vse moje telo. Nekajkrat sem se že odpeljala v službo, vendar sem se na pol poti obrnila in vsa panična prišla domov, telo mi je vibriralo, misli so se mi stalno vrtele v glavi, pot mi je curkoma tekel. S prijazno pomočjo g. Kuster sva vztrajali in počasi se je tesnoba manjšala, neko jutro pa sem se zbudila brez nje. Kar nekaj dni je trajalo, da sem ugotovila, da je najhujše za mano. Brez najmanjšega problema sem se vrnila v službo. Še vedno tapkam, kadar začutim tesnobo, jezo ali težavo, in to mi pomaga. Hvaležna sem za vsak trenutek ljubeznivosti, topline in seveda profesionalnosti, ki jo daje ga. Vlasta Kuster. Življenje se mi je obrnilo na bolje.

PREDNOSTI EFT TERAPIJE PRED OSTALIMI METODAMI

• EFT terapija odpravi vaše težave pri samem izvoru.
• EFT Terapija traja samo 3 mesece – določene psihoterapevtske metode lahko trajajo tudi več let
• Rezultati so trajni: trajno izbrišemo najtežje negativne občutke, ki so se nabrali tekom celotnega življenja.
• Tako izginejo simptomi depresije, anksioznosti.
• Izginejo panični napadi..
• Izgine tudi strah pred ponovnim napadom panike (strah pred strahom)
• Ker izbrišemo čustveno bolečino, se s tem avtomatsko spremenijo negativni podzavestni vzorci.
• EFT Terapija je nemedikamentozna – ne poslužujemo se kemičnih spojin in zdravil
• EFT terapija dokazano zgradi zdravo samopodobo.
• EFT terapija prinaša pozitiven vpliv na vsa področja človekovega življenja.

KAKO POTEKA EFT TERAPIJA?

Prvi kontakt poteka preko klica ali email sporočila, kjer se dogovorimo za uvodni brezplačni 30-minutni razgovor, ki poteka osebno v MB ali preko Skype klica.

Tekom razgovora se pogovorimo o vaših težavah. Prav tako se pogovorimo o ciljih, ki jih želite doseči tekom terapije. Predstavim vam možnosti za rešitev vaših težav in tako skupaj ugotovimo, ali bi lahko sodelovali.

V kolikor se odločimo za sodelovanje, se še isti teden začne proces 3-mesečne terapije, kjer se srečujemo vsak teden. EFT terapija poteka običajno enkrat tedensko po 1 uro. Na začetku so srečanja lahko tudi dvakrat tedensko, da se čimprej izboljša vaše počutje. Med tednom pa sem vam na voljo tudi preko telefona ali elektronske pošte, v kolikor to potrebujete.

IN KAJ SE DOGAJA NA EFT TERAPIJI?

Tekom procesa EFT terapije predelamo najtežje stresne dogodke iz vašega življenja ter se ukvarjamo z najtežjimi bolečimi spomini, ki imajo še vedno vpliv na vas, čeprav je od takrat minilo več let. Bolečih spominov ne moremo brisati, lahko pa brišemo neprijetne občutke, ki so vezane na te spomine. Tekom terapije ravno tako spreminjamo tiste podzavestne vzorce, ki so bili oblikovani v zgodnjem otroštvu in ki osebo danes vodijo kot avtomatski pilot skozi življenje (npr. nisem dovolj dober, moram biti popoln, nihče me nima rad, moram vsem ustreči…).

Ne morem spreminjati tega, kar se je v resnici z vami zgodilo, lahko pa spremenim zapis v vaši podzavesti, kjer so ti stresni dogodki pustili močne posledice za vas.

KAKŠNE REZULTATE LAHKO PRIČAKUJETE PO EFT TERAPIJI

Po končani terapiji ljudje zaživijo bolj sproščeno, dosežejo notranji mir, pridobijo zaupanje vase. Izboljšanje se kaže na vseh področjih: izboljša se spanje, izboljša se počutje, izginejo strahovi, izboljša se komunikacija, dosežejo se kvalitetni premiki na področju partnerstva in dela.

testimonial icon

Anonimno

Ko sem najbolj rabila pomoč, sem jo pri Vlasti Kuster dobila. Najina srečanja potekajo preko Skypa. Vsakič komaj čakam, da pride ta trenutek in da skupaj rešujeva težave, sploh takrat ko imam slab dan, ko je napetost močnejša. Že po nekaj minutah skupnega tapkanja začutim moč v sebi, ki me napolni za vse dneve naprej, celo bolj pokončno se usedem na stolu in stvari vidim pozitivno. Takega človeka, kot je Vlasta, sem rabila na svoji poti k rešitvi. Po vsaki končani terapiji sem zakorakala v dan polna energije, nasmejana do ušes in novim ciljem naproti. Na splošno sem bila vedno nasmejana, punca za hece, in hvaležna sem ji, da mi je to povrnila. Iz srca se zahvaljujem ga. Vlasti, da me je znala motivirati, naučiti tehnik, ki jih potrebujem za premagovanje tega obdobja, me voditi in pomagati, kadar sem jo potrebovala. Je srčna oseba, ki svoje delo opravlja z največjo predanostjo. Se že veselim naslednjega srečanja.

Kot da bi za vas naredila »generalno čiščenje« vaše podzavesti, kjer izbrišem stare vzorce, stare negativne občutke, fizično nelagodje…
…in s tem dosežem:

• Za vedno vas rešim anksioznosti in paničnih napadov
• Trajno vas rešim depresije
• Pomagam vam, da nikoli več ne boste ljubosumni
• Za vedno odpravim vašo nespečnost
• Rešim vas tesnobe, napetosti v telesu, omotice in vrtoglavice
• Izgine tudi strah pred ponovnim napadom panike (strah pred strahom)
• Močno izboljšam vašo samozavest in dvignem vašo samopodobo
• Vašemu najstniku pomagam, da postane samozavesten.

30 - minutni brezplačni uvodni razgovor

Na voljo vam je 30-minutni uvodni razgovor v pisarni v Mariboru, preko Skypa ali telefona, kjer se pogovorimo o vaših težavah in vam predstavim, kakšne so realne možnosti za njihovo rešitev.

EFT TERAPIJA ZA ODRASLE - individualna terapija

Traja 3 mesece, na njej vam odpravim naslednje težave:

 Izgorelost
 Tesnoba
 Nespečnost
 Razdražljivost
 Zmanjšanje produktivnosti
 Telesne simptome, ki jim sodobna medicina ne najde fizičnega vzroka (tiščanje v prsih, razbijanje srca, mravljinčenje v različnih delih telesa, vrtoglavica, slabost, pritisk v glavi, napetost v vratu in ramenih…)
 Odprava perfekcionizma
 Po končani terapiji boste razbremenjeni psihično in fizično, boljše boste funkcionirali v svojem poslovnem in osebnem življenju
 Rešim vas paničnih napadov
 Odpravim vam čustvena nihanja (pretirano žalost)
 Odpravim različne strahove (strah pred javnim nastopom, strah pred boleznijo ali smrtjo, strah pred vožnjo z avtomobilom…)
 Odpravim pomanjkanje energije in izčrpanost
 Dosežem, da boste spet imeli voljo do svojih projektov
 Odpravim ljubosumje
 Dosežem, da se vam izboljša samopodoba, da spet začutite zaupanje vase in ljubezen do sebe.

CENA 3 mesečne EFT TERAPIJE ZA ODRASLE JE 1500,00 EUR (možnost plačila v enem ali v dveh obrokih).

EFT TERAPIJA ZA NAJSTNIKE (11-20 LET) - individualna terapija

Čas trajanja 3 mesece.

Vašim najstnikom pomagam:

 da se rešijo strahu pred šolo
 da se rešijo treme
 izboljšam njihovo samopodobo
 odpravim depresijo
 odpravim samopoškodbeno vedenje
 odpravim motnje hranjenja
 odpravim čustvena nihanja
 rešim jih paničnih napadov

CENA TERAPIJE ZA NAJSTNIKE: 1200,00 EUR (možnost plačila v enem ali v dveh obrokih).

V košarici ni izdelkov.