Trajno se rešite depresije, anksioznosti in paničnih napadov

Se želite za vedno rešiti neprijetnih občutkov?

Ste pripravljeni delati z mano?

Individualna vodena EFT terapija Notranji mir traja 3 mesece in vam prinese naslednje rezultate:

Oglejte si

video zgodbo:

“To je ena izmed najboljših stvari, ki jih boste naredili zase.”
TINA

POGLEJTE SI VIDEO

Kako in kje poteka?

Individualna EFT terapija je najhitrejša rešitev za trajno odpravo depresije in anksioznosti.
 
Poteka lahko osebno v Mariboru ali preko video klica (Zoom, Skype, Viber). Čeprav je osebni stik nekoliko lepši, pa je terapija enako učinkovita, tudi če delamo preko video klica. Srečanja potekajo enkrat ali dvakrat tedensko po 60 minut.
 
Če se sprašujete ali bi bila EFT terapija prava rešitev tudi za vas, bi bilo najboljše, da se osebno pogovorimo o vaših težavah in o tem, kako bi se jih dalo najhitreje rešiti.
 
Uvodni pogovor traja 30 minut, je brezplačen in nanj se prijavite s klikom na spodnji gumb.
Zakaj bi
Delali z mano?

ŽELELA BI, DA VESTE, NA KAKŠNEM NIVOJU JE MOJE DELO IN ZAKAJ NISEM KOT DRUGI TERAPEVTI IN MENTORJI...

NIMA VSAK TERAPEVT:

VSE Zlate
RESNICE
O ASJI DOMINKO

 • IMAMO PRAVICO, DA SMO TO, KAR V RESNICI SMO.
  Nikomur se ne rabite več podrejati. Dvignite glavo in vzravnajte ramena.
 • VSAKO JUTRO VSTANEM
  z veseljem, da lahko ljudem spremenim življenje: izboljšam samopodobo, odpravim tesnobo, strahove, paniko in razbijanje srca ter v njihova srca prinesem sproščenost in zaupanje v življenje.
 • SPREMINJAM USTALJENA PREPRIČANJA,
  da se paničnih napadov ne da odpraviti, da so potrebna leta in leta, da se odpravi depresija, da se anksioznosti nikoli ne da odpraviti.
 • NE BOJTE SE POSTAVITI ZASE.
  Sama sem morala premagati svoje strahove, da sem se postavila zase in povedala svetu, da lahko živimo brez težkih občutkov, brez panike in depresije. Še vedno sem navdušena nad tem, da je možno v kratkem času izbrisati stara programiranja in svoje življenje vzeti v svoje roke in se počutiti dobro…
 • TO, DA SEM AVTENTIČNA IN DELUJEM LJUBEČE,
  je moj največji prispevek temu svetu. In to velja tudi za moje stranke. Tako dragocen je vsak od nas – čas je, da se naučimo biti samo to in točno to, kar v resnici smo…
 • VERJAMEM V VSAKEGA OD VAS
  Verjamem, da zmorete narediti spremembo. In to je tako zelo vredno…
 • OD PRVEGA DNE MOJEGA DELA, ISKRENO SPOŠTUJEM VSAKEGA,
  ki pri meni išče pomoč. Nikogar ne obsojam in skrbno čuvam zasebnost ljudi.
 • NAJDRAGOCENEJŠE DARILO,
  ki sem si ga dala je, da sem šla pogumno po svoji poti in se nisem ozirala na to, kar si drugi mislijo o meni.
 • MOJA NAJVEČJA NAPAKA,
  ki sem jo naredila, ko sem bila mlajša, je bila ta, da sama sebe nisem dovolj spoštovala, da sem prvenstveno delala to, kar so drugi hoteli od mene. Lekcija, ki sem se je pri tem naučila je to, da zunanje zlorabe ne smemo nadaljevati s samo sabotažo. Zelo skrbno moramo izbirati, komu verjamemo, saj naše notranje resnice postanejo naša resničnost.
 • MOJ NAJVEČJI USPEH
  je bil v tem, da sem odkrila način, kako preneham biti žrtev, kako se odkrižam vsakodnevne drame in nepotrebnega trpljenja ter postanem samozavestna in srečna ženska – brez žrtvovanja.
 • MOJE TELO ME JE NAUČILO,
  da je kopičenje stresa v telesu, zanj zelo nevarno. Nisem imela pojma, kako zelo je naš čustven svet povezan z našim telesnim počutjem (lahko rečemo tudi z zdravjem), dokler se nisem resno lotila svoje boleče preteklosti. Vsakič, ko sem razrešila staro travmo iz otroštva, sem se počutila bolje, začutila sem olajšanje. In kot bi se moje telo pomladilo…
  Medtem, ko se marsikdo od mojih vrstnikov sooča z raznoraznimi boleznimi, pa se sama počutim mladostno in svežo…

a

“Vedno sem se spraševala, zakaj me ljudje vidijo kot uspešno in samozavestno žensko, sama pri sebi, pa tega nisem čutila. Še več. Ko sem prejemala raznovrstne nagrade in priznanja, sem jih dojemala kot breme, saj so v meni le povečevali občutek odgovornosti do ljudi.

Prihajam iz skromne družine, v kateri sem prevzela močan vzorec manjvrednosti, ki mi je vzbujal občutek, da nisem dovolj dobra in da nisem dovolj vredna. Vedno sem si prizadevala, da bi postorila vse in še več z namenom, da bi dobila potrditev, da sem naredila zadosti in da bi se v meni končno prebudil občutek: dovolj dobra sem in vredna sem.

“Rešila
sem se

vzorca
manjvrednosti”

“Rešila sem se vzorca manjvrednosti”

Tanja Skaza, solastnica podjetja Skaza

Ko sem prebrala Asjino knjigo Tapkanje odpravi negativne misli in občutke, sem jo kontaktirala in rekla: “Takoj začnem delati z vami, če mi res lahko odstranite moje podzavestne vzorce.”

Že predno sem spoznala Asjo, sem veliko delala na sebi. Vsak sleherni dan sem meditirala in se ukvarjala s svojimi vedenjskimi podzavestnimi vzorci in dokler nisem prišla na individualno vodeno terapijo Notranji mir, si nisem mogla predstavljati, da lahko te negativne vzorce dejansko tudi odpravim.

Na terapiji sva se dotaknili mojega otroštva in šli skozi vso bolečino, ki je bila zapisana v meni. Ljudje se bolečine bojimo, vendar sem spoznala, da je potrebno iti skozi njo, kajti šele nato lahko naredimo tisti pravi preboj. Ko bolečino očistimo iz telesa, se rodi veselje, sreča in smeh.

Spoznala sem, da je rešitve potrebno iskati v sebi in še bolj ozavestila dejstvo, kako pomembno je, da se ukvarjamo s seboj in da vlagamo vase, saj je to največje orodje, kar jih imamo.

Z Asjino pomočjo sem razdelala in odpravila vzorec manjvrednosti, za kar ji bom za vedno hvaležna! Vsi okoli mene so srečnejši, kar pa je najpomembnejše: srečna sem tudi jaz!

TANJA SKAZA,
solastnica podjetja Skaza, direktorica Inštituta Skaza in motivatorka za lepše, srečnejše življenje

Želite ostati povezani z mano?

Vsak teden vam bom poslala kakšno prijazno sporočilo o tem, kako lahko zaživite sproščeno in mirno 💜 🌸 🍀