Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno
Potrebujete

pomoč?

Pišite mi in odgovorila vam bom čimprej.

  Potrebujete

  pomoč?

  Pišite mi in odgovorila vam bom čimprej.

   Mag. Asja Dominko, vodilna terapevtka za trajno odpravo izgorelosti, tesnobe in paničnih napadov Asja Dominko d.o.o. Partizanska 13a, 2000 Maribor DŠ: 50461893 TRR: SI56 6100 0002 5761 898

   E-mail: asja.dominko@gmail.com

   Tel. Petra: 051 300 427 

   Tel. Jure: 051 307 825

   Petra Korda, Asjina asistentka

   V življenju sem doživela marsikatero preizkušnjo, tako osebno kot poslovno. Naučila pa sem se, da se lahko vedno znova dvignem in tako osebno ter duhovno zrastem. Po vsakem izzivu sem postajala bolj razumevajoča in ljubeča do ljudi v stiski. Hvaležna sem, da lahko kot Asjina asistentka živim svoje poslanstvo in pomagam pri tem, da zacelimo tudi vašo dušo in srce.

   Jure Vreček, Asjin asistent

   Bil je vodja športnega centra in v letu 2022 popolnoma izgorel. Na lastni koži je doživel panične napade, strahove in tesnobo. Z mojo pomočjo in pomočjo programa Notranji mir se je vrnil nazaj v normalno življenje, ki pravi, da je še boljše kot preden je izgorel. Sedaj deluje kot moj asistent in vam je na voljo za osebno podporo. 

   Jure

   Kristina

   Asja

   Petra

   Blaž

   Spoznajte mojo ekipo! 😊

   Jure

   Na skrajni levi je Jure, ki skrbi za podporo strank in poleg mene vodi uvodne pogovore. Prihaja z Gorenjske, vendar z dobro voljo in pozitivno energijo nikoli ne špara! Svoj prosti čas najraje posveti družini in prijateljem, se odpravi na izlet in uživa v naravi.

   Kristina

   Zraven Jureta je Kristina, naša najmlajša članica ekipe, ki skrbi za družbena omrežja in grafično oblikovanje, ki skozi besedo, sliko ali video predstavijo vrednost našega dela. Po duši je tudi velika ljubiteljica športa, mode in dobrih filmov.

   Asja

   Mene verjetno že poznate. Vodim terapije, kjer ljudem pomagam, da prenehajo živeti v strahu in da spet zaživijo normalno življenje. Kadar ne vodim terapij, sem najraje ob morju, kjer 'brojim valove'. Med tednom rada skočim na Pohorje z mojo belo psičko Eli, preživim čas z družino ali meditiram.

   Petra

   Petra ali moja 'desna' roka. Je moja nepogrešljiva sodelavka, ki me spremlja že vrsto let. Iz ozadja skrbi za spletno stran, administracijo in preprosto, 'da stvari tečejo, kot po maslu'. Petra svoje popoldneve najraje preživi v naravi, na sprehodu ali pa ob branju dobre knjige.

   Blaž

   Blaž je mlad, a zelo izkušen strokovnjak za digitalni marketing. V naši ekipi skrbi za nenehno rast in napredek, da lahko pomagamo in spremenimo življenja čim večjemu številu ljudi. Je strasten ljubitelj športa in kulinaričnih doživetij.

   Juretova pot do člana moje ekipe