TRAJNO VAS REŠIM:

  • depresije
  • tesnobe in anksioznosti
  • paničnih napadov
  • ljubosumja

mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT,
priznana strokovnjakinja za odpravo čustvenih težav

O VLASTI

Sem mag. Vlasta Kuster, magistrica temeljnih medicinskih znanosti, poleg tega pa imam vrhunsko znanje iz EFT- Emotional Freedom technique, t.i. tehniko tapkanja saj sem znanje pridobivala pri samem ustanovitelju EFT – Gary Craigu.

Stara sem 50 let in z družino živim v Pekrah pri Mariboru. Danes čutim, da živim svoje poslanstvo, uživam v preobrazbi, ki sem jo tekom let sama dosegla s pomočjo EFT in neizmerno sem hvaležna, da lahko spreminjam življenja ljudi na bolje.

Obožujem svoje tri otroke, svoj dom, svoje delo, svoj prosti čas in trenutke v naravi.

Vendar pa ni bilo vedno tako: čeprav sem na zunaj močna in odločna, sem globoko v sebi zelo čustvena. In pred leti je bilo v meni veliko žalosti in strahov, ki so me omejevali na vsakem koraku.
Če bi šla takrat k zdravniku, bi verjetno dobiIa diagnozo depresija in anksioznost. Verjetno bi dobila tudi antidepresive. Ali pa bi mi rekli : »Saj s tabo nič narobe, nič ti ne manjka…«

Želela pa sem si samo to, da bi se dobro počutila, da bi lahko normalno funkcionirala, da bi bila srečna in uspešna… In ker sem po naravi zelo usmerjena k iskanju rešitve in se nisem mogla sprijazniti s tem, da bi svoje življenje samo preživotarila, sem iskala pomoč pri svetovno znanih učiteljih osebne rasti. In vsak me je nekaj naučil.

Prelomna točka se je zgodila, ko sem leta 2008 spoznala EFT tehniko.

Odkrila sem, da si z EFT lahko pomagam takrat, ko me preplavljajo strahovi, nemoč, žalost …

In tako se je moje življenje začelo postopoma spreminjati na bolje.

Kasneje pa sem želela več. Hotela sem vzeti svoje življenje v svoje roke. Nisem več želela ponavljati napak iz preteklosti, nisem želela, da me vodijo eni in isti stari podzavestni programi. Odkrila sem, da lahko z EFT posegam v svoja podzavestna prepričanja in jih spremenim. In tako se je moja samopodoba začela izboljševati. Sprememba, ki sem jo naredila pri sebi navznoter, pa se je odražala tudi v mojem konkretnem življenju.

Postala sem:
• boljša mama,
• boljša poslovna ženska,
• moje zdravje mi odlično služi,
• odnosi z ljudmi so se izboljšali.

Najpomembnejše pa je to, da lahko živim z mirom in z radostjo v srcu. Vse, kar sem se naučila pri sebi, danes vsakodnevno uporabljam pri EFT terapiji, kjer pomagam tudi drugim ljudem.

In v veliko zadovoljstvo mi je, ko pridejo k meni uspešni, izobraženi ljudje, ki se znajdejo na točki, ko preprosto ne morejo več.

In takrat jim lahko iskreno pogledam v oči in jim rečem:

»Vem, kako se počutite, tudi sama sem bila nekoč na istem. In znam vam pomagati.«

Verjamem, da lahko pomagam tudi vam, da dosežete to, kar si želite in verjamem, da boste z rezultati zadovoljni. Odločitev pa je seveda vaša.

Izjave zadovoljnih klientov

Le nekaj osebnih izkušenj mojih strank, ki sem jim pomagala s pomočjo EFT terapije

V košarici ni izdelkov.