Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Gledali ste me v oddaji Dobro jutro na RTV Slovenija

Resnični ljudje iz Slovenije

Izredni rezultati v kratkem času. Prisluhnite njihovim zgodbam ...

“Srček mi več ne divja, spet čutim notranji mir, ta čudoviti notranji mir.”

Magdalena

“V treh mesecih sem se rešila paničnih napadov in strahu pred vožnjo.”

Mihela

“Panični napadi so izveneli”

Darja

“Po dveh mesecih terapije sem se rešila paničnih napadov v avtu.”

Varja

“Šla sem skozi vse medicinske preglede, probala vse možne alternative in nič mi ni pomagalo. Pomagala mi je terapija pri ASJI.”

Roža

“Spet lahko vozim avto, skrbim za družino, se ukvarjam s športom in se družim z ljudmi.”

Jure

“Prej nisem upala iz hiše, vsega sem se bala. Zdaj se spet družim, potujem in soustvarjam ljubeč dom.”

Anja

“Postal sem spet samozavesten.”

Beni

“V treh mesecih so bolečine od fibromialgije in Crohnove bolezni do 80% izginili.”

Simona

“Nisem verjela, da so možne takšne spremembe, v tako kratkem času.”

Rebeka

“Tesnoba je minila, paničnih napadov ni več.”

Gregor

“Pristal sem na urgenci… Danes se počutim LAHKOTNO.”

Dražen

“Imel sem anksioznost, tesnobo in panične napade. Po 1 mesecu se boljše počutim.”

Luka

“V treh mesecih sem razrešila vse, kar se mi je celo življenje nalagalo.”

Petra

“Po prvi terapiji se je odnos s hčerko čisto spremenil. Bolj sem umirjena, potrpežljiva. Terapija je nekaj najboljšega, kar sem se odločila narediti.”

SAŠA
“Že po nekaj terapijah, sem skoraj kot prerojena.”

Najprej bi rada povedala, da sem za tapkanje slišala že pred časom, vendar me nikoli ni pretirano pritegnilo. Več let kasneje, pa sem od bližnje osebe, ki je videla, v kakšni duševni stiski sem, saj je moje razpoloženje in počutje nenehno nihalo gor in dol, dobila predlog, da si malce preberem o Asji Dominko in njeni tehniki. Še isti dan sem poguglala, kdo je Asja in kaj počne in se takoj odločila za brezplačen razgovor. Moram priznati, da sem šla v to z veliko mero nejevere, saj sem do tega trenutka preizkusila že kar precej različnih načinov, da bi si pomagala, a nič ni trajalo. Tako, da sem si rekla: še to poizkusim in če ne bo delovalo, odneham. Ker potem mi res ni pomoči, ker nič ni delovalo.

No, verjetno bom po treh mesecih dela z Asjo res odnehala z iskanjem zunanje pomoči, ker EFT dejansko res deluje!! Že po nekaj terapijah, sem skoraj kot prerojena. Dolgo sem se borila z napačnim prehranjevanjem… sedaj mi t.i. junk food in sladkarije sploh ne dišijo več! Ni me strah in počutim se res dobro v svoji koži. Nazaj sem dobila svojo mladostniško energijo in zaupanje vase. Se večji napredek pa je, da sem po večletnem kajenju marihuane in trudu, da bi le-to opustila, to dejansko tudi naredila. Ne samo to, odrezala sem to slabo razvado, kot da je nikoli ne bi bilo. Moram povedati, da sem zaradi tega hodila celo na hipnozo, vendar ko sem prišla domov, sem z največjim veseljem enega pokadila, da sem se lahko sprostila in zaspala. Po hipnozi. Tega sedaj ne rabim več.

Grozno me je bilo strah tudi spremembe. Vem, da je čudno brati, vendar ne glede na to, da sem si želela spremembe in sem se želela bolje počutiti, sem se tega grozno bala, ker sem bila prepričana, da me kljub mojemu slabemu počutju, ti moji vzorci ščitijo oz. ščitijo druge pred zmajem, ki se skriva v meni. Sem otrok fizičnega in psihičnega nasilneža in mame, ki me takrat ni znala pred tem zaščititi, saj je bila tudi sama očetova žrtev. Najbolj me je bilo v življenju strah tega, da bi sama postala kot moj oče. Zaradi tega sem raje trpela jaz in se uničevala z raznoraznimi metodami, kot pa da bi drugim povzročala bolečino. Danes komaj čakam, da se ti trije meseci iztečejo, najraje bi čas prevrtela kar naprej, da vidim, kaj in kakšna bom takrat, če sem že sedaj naredila obrat za 180 stopinj.

Glavno je to, da me ni več tako vsega strah. Dobila sem nazaj zaupanje vase. Hvala Asja, komaj čakam, kaj vse še sledi!

MARIJA
“Odpravila sem anksioznost in panične napade.”

Nikoli v življenju nisem pričakovala, da se mi bo zgodilo kaj tako hudega – panični napadi, anksioznost. V življenju mi nič ne manjka, lepo nam je. Imam lep dom, dobrega moža, dva izobražena sinova, ki sta že odrasla. Bila je nedelja, kuhala sem kosilo. Naenkrat mi odpove celo telo. Občutek, kot da bom umrla in strah, tiščanje v prsih. Peljejo me na urgenco, opravijo preiskave, vse je v redu. Napišejo diagnozo: panični napad. Sploh nisem vedela, da to obstaja. Zdravnica mi predpiše antidepresive, ampak jih odklonim.

Starejši sin Matej mi je čez par dni rekel, da mi je uredil terapijo s tapkanjem in prebral, da mi bo to pomagalo. Sam se je pogovoril tudi z Asjo. In tako sem se srečala s tapkanjem in z Asjo, ki mi je pomagala, da sem se spreobrnila, očistila mojo podzavest.

Imela sem težko otroštvo, ampak nikoli nisem o tem razmišljala, bilo pa je v moji podzavesti. Stara sem bila 11 let, ko sem ostala sama z dedkom. Skrbela za njega. Čeprav sem imela ata in mamo, nisem živela pri njima. Pač tako je bilo. Kot otrok sem imela zmeraj v sebi strah, da nisem dovolj dobra, da ne zmorem vse sama, da se dedku ne bi kaj zgodilo, nisem se čutila dovolj ljubljena,… In tako sem vsako jutro pred poukom odšla v cerkev in molila, da bi ja bilo vse v redu. Hvala bogu, da imam v sebi vero že iz otroštva, zato sem tudi v tistem obdobju vse lažje premagovala, čeprav sem vedela, da se mi nekateri posmehujejo. Celo življenje so se mi nalagale stvari, ki sem jih prebrodila, ampak ostale so v moji podzavesti. Da nisem imela dobrega odnosa z mamo oziroma čutila njene ljubezni do mene, ji nikoli nisem očitala, vse sem ji oprostila (je že pokojna).

S tapkanjem pa so se stvari začele odpirati. Prve terapije so bile težke, polne solz, bolečine… Včasih sem že pomislila, da ne vem, če bom sploh prišla nazaj na normalno pot, da bi bila spet prava Marija. Ampak z Asjino pomočjo so se stvari pričele spreminjati, iz tedna v teden na bolje. Ko sva očistili mojo preteklost (11 letno deklico), sem se vidno pričela spreminjati. Tako spreminjati, da se nekaterim zdim malo čudna. V službi sem celo povedala, da bom dala odpoved, ker čutim, da je moje poslanstvo nekje drugje, pa čeprav imam do upokojitve le še štiri leta. Čutim, da lahko nekomu pomagam, ga osrečim.

Vsak dan od dneva, ko sem dobila panični napad, hodim k cerkvici Device Marije na Kamnu. Tam sem se jokala, prosila, molila. Sedaj pa grem zato, da se Devici Mariji zahvalim, da sem spet prava Marija, še boljša, samozavestna. Sprejemam sebe s ponosom, ker to mi ni nikoli uspelo, pa bom stara že 55 let. Hvala moji dragi Asji, da mi je s tapkanjem pomagala iz teh težkih trenutkov, me poslušala, vodila. Hvala moji dragi, čudoviti družini, možu, sinovoma in njunima puncama.

UROŠ
“Počutje se je začelo izboljševati, panični napadi so minili.”

Po zastrupitvi s hrano, se bolečine v črevesju niso hotele umiriti. Te so me zbujale ponoči in postajalo me je čedalje bolj strah, saj uradna medicina ni ničesar odkrila. Naenkrat je pripeljalo do točke, ko nisem mogel več zaspati. Nekaj, kar je bilo prej samoumevnega, se je spremenilo v nočno moro. Poleg neprespanosti pa je iz mene izbruhnila še anksioznost s paničnimi napadi ter depresija. Pristal sem na čistem dnu in nisem vedel, kam naj se zatečem.

Po naključju, ki to, zdaj vem, ni bilo, sem naletel nate, Asja, ki si mi s svojim edinstvenim pristopom začela počasi odpirati rane iz otroštva in iz mene začela sproščati vso to potlačeno energijo, ki je dolgo “spala” v meni. Ko so se začeli pojavljati mravljinci in pot, sem fizično začutil, kako močan je ta proces. Ugotovil pa sem tudi to, da so s tvojo pomočjo, Asja, terapije bolj intenzivne kot takrat, ko sem “vajo” ponavljal sam doma. Počasi se mi je začelo izboljševati počutje, minili so panični napadi in tudi spanje se je uravnalo.

Premalo vrstic je, da bi lahko opisal občutke hvaležnosti, da sem te spoznal, Asja. Ne le s terapijo, tudi posebnim čutom do sočloveka in poglobljeno psihoterapijo, si osvetlila pomembne aspekte, ki jim prej nisem dajal pomena in me naučila, da si od zdaj naprej lahko pomagam sam, ko mi kdaj ne bo šlo najbolje.

Vesel sem za vse tiste, ki se bodo odločili zate, ker vem, da bodo v dobrih rokah.

NEJC
“Po več mesecih trpljenja lahko rečem, da je življenje spet vredno živeti.”

Moja anksioznost, anksiozna motnja, bolezen tisočih simptomov, kot ji pravijo, se je pri meni začela s paničnimi napadi. Prvič sem panični napad doživel na sproščen sončen dan, ko sem najmanj pričakoval, da bo šlo kaj narobe. Prav ta dan se je zame spremenil v nočno moro. Z lahkoto lahko rečem, da je to eden najhujših dni mojega življenja. Kdorkoli je že doživel panični napad ve, da je to ena najhujših izkušenj v življenju in naredil bi vse, da te izkušnje ne bi podoživel nikoli več. Od tistega dneva naprej, nisem več isti. To sem prepričan.

Moje življenje je pred to spremembo vsebovalo veliko pretiravanja na vseh področjih življenja. Od športa, do truda za dober izgled in tega, da bom ugajal drugim. Predvsem pa pretiravanja na področju zabave in alkohola. Prepričan sem, da je prekomerno uživanje alkoholnih pijač delni krivec za razvoj moje motnje.

Simptomi moje motnje so bili prisotni več mesecev, 24/7. Omotica, tresljavica, oteženo dihanje, občutek nestabilnosti, strah pred omedlevico, itd. Simptomi so bili tako intenzivni, da sem se večkrat znašel pri raznih zdravnikih in specialistih misleč, da je nekaj hudo narobe z mojim fizičnim zdravjem. Na koncu se je izkazalo, da moje težave prihajajo iz “glave”. Zdravniki ti povedo, da gre za stres in psiho, nihče pa ti ne pove, kako se teh težav rešiti oziroma ozdraviti.

Ko sem bil z energijo že čisto na dnu, tik pred tem, da pustim svojo novo službo, ki je zaradi simptomov nisem mogel opravljati, sem na internetu zasledil EFT tehniko in Asjo Dominko. Ker nisem imel več kaj za izgubiti, sem jo kontaktiral in dogovorila sva se za termin. Razložila mi je, da moje težave prihajajo iz podzavesti in preveč nakopičenega stresa v življenju. Moram priznati, da sem bil, ko sva začela z EFT terapijo, dokaj skeptičen. Kljub temu sem se odločil s terapijami nadaljevati in kmalu sem ugotovil, da so moji simptomi začeli izgubljati na intenzivnosti.

Po 3 mesecih terapij lahko rečem, da sem praktično ozdravljen. Počutim se veliko bolje, imam nov pogled na življenje. Tudi ko pridejo trenutki
stresa in nervoze, jih znam dobro prenašati. Življenje jemljem veliko bolj lahkotno in zavedam se, da ne rabim biti vedno popoln in ugajati drugim. Res pa je, da nisem več takšen, kot sem bil prej. Boljši sem. Bolj samozavesten in srečen. Po več mesecih trpljenja lahko rečem, da je življenje spet vredno živeti.

TJAŠA
“Gospa Asja je tista, zaradi katere mi je uspelo ukiniti antidepresive.”

Partner, partnerska zveza, končana fakulteta, partner postane samostojni podjetnik, nosečnost, poporodna depresija, partner je službeno odsoten od jutra do večera, pričakovanja, cilji, želje, potlačena čustva, gradnja hiše, ponovna pričakovanja, ponovna potlačena čustva, nezaposlena, druga nosečnost, oddaljitev od partnerja, sama z otrokoma, osamljenost, praznina,…

In zaključek vsega: razbijanje srca, strah pred razbijanjem srca, anksioznost in še pika na i – panični napad. Moje telo se zruši. Antidepresivi… Življenje gre naprej. Mislite, da kaj drugače? Ne.

In potem najdem svetlo luč na koncu tunela. Gospo Asjo Dominko. Hvala, da ste! Hvala za vašo iskrenost, dobrosrčnost, nežnost, zaupanje,… Gospa Asja je tista, zaradi katere mi je uspelo ukiniti antidepresive, gospa Asja je tista, ki mi dviga samozavest, pogum, moč. Gospa Asja je tista, zaradi katere verjamem, da bom zaživela polno in sproščeno življenje.

S tapkanjem čistim, odpiram vse čustvene blokade, ki so jih antidepresivi zgolj pometli pod preprogo. Tapkanje je moje “orožje” in neverjetno je, kako osvobaja, kako te uči sprejemati sebe, svoje občutke,… Ponosna sem na sebe, da sem že toliko uspela in verjamem, da mi bo uspevalo skozi vse življenje.

NEVENKA
“Ponovno sem polna življenja in nove energije, kot sem bila v mladosti.”

Stara sem 60 let in pred enim letom sem doživela možgansko kap, kar me je zaznamovalo tako psihično kot fizično. In čeprav je to že dovolj hudo, je bilo to le kaplja čez rob. Že v zgodnjem otroštvu sem ostala brez mame, kar je življenje na kmetiji le še otežilo. Pri 39-ih letih pa mi je umrl prvi mož in s sinom mladostnikom, sem ostala sama. Žal je bilo še veliko ostalih težkih trenutkov, ki jih ne bi želela naštevati, so pa po svoje zaznamovali moje življenje.

Po vsem tem, so se začeli pri meni vse pogosteje pojavljati občutki nelagodja, tesnobe, žalosti, strahu in slabega spanja. Kljub temu, da sem imela popolno podporo svojega sina in njegove družine, kot tudi od mojega drugega moža, sem se še vedno počutila brezupno. Odločila sem se, da si poiščem pomoč.

Na internetu sem našla vašo spletno stran in odločila sem se, da vas pokličem. Ko sva se dobili, ste me zelo lepo sprejela in nadaljevali sva s srečanji enkrat na teden. Od takrat naprej, se je moje življenje popolnoma spremenilo. Postala sem popolnoma druga oseba, polna življenja in optimizma. Ponovno sem polna življenja in nove energije, kot sem bila v mladosti.

Hvala vam, Asja, za vse, kar ste za mene naredila in me naučila! Delate s srcem in ljubeznijo, kar se takoj začuti.

MANCA
“Brez najmanjšega problema sem se vrnila v službo.”

Konec februarja mi je razpoloženje začelo nihati in v začetku marca je tesnoba preplavila moje telo. Občutek strahu, potenje in zbujanje ponoči, mi je jemalo vso energijo. Ko smo zaradi korona virusa ostali doma, se je stanje še stopnjevalo.

Moja hči je pred leti zaradi težav z anksioznostjo hodila na EFT terapijo k ga. Asji Dominko in terapija ji je zelo pomagala. Oprijela sem se rešilne bilke in napisala e-mail gospe Dominko. Z EFT terapijo sva takoj začeli po Skypu. Že ob prvem razgovoru sem začutila toplino, ki jo izžareva ga. Dominko in vame se je naselila vera, da bo mogoče končno le kaj bolje… Nekaj tednov je bilo stanje v dneh po terapiji boljše, v kasnejših dneh, pa se je tesnoba vračala. Ko bi se morala vrniti v službo, je panika zajela vse moje telo. Nekajkrat sem se že odpeljala v službo, vendar sem na pol poti obrnila in vsa panična prišla domov. Telo mi je vibriralo, misli so se mi stalno vrtele v glavi, pot mi je curkoma tekel.

S prijazno pomočjo ga. Dominko sva vztrajali in počasi se je tesnoba manjšala. Nekega jutra pa sem se zbudila brez nje. Kar nekaj dni je trajalo, da sem ugotovila, da je najhujše za mano. Brez najmanjšega problema sem se vrnila v službo. Še vedno tapkam, kadar začutim tesnobo, jezo ali kakšno težavo in to mi pomaga.

Iz srca sem hvaležna za vso pomoč, ki ste mi jo nudili! Hvaležna sem za vsak trenutek ljubeznivosti, topline in seveda profesionalnosti, ki jo daje ga. Asja Dominko. Življene se mi je obrnilo na bolje!

TADEJA
“Življenje je prelepo, da bi ga zapravljali!”

Prvo izkušnjo o EFT-ju sem v bistvu dobila posredno, preko hčere. Ob prehodu na fakulteto, so se ji (spet) pojavili občutki nesposobnosti, nemoči, da ne bo zmogla, skratka, prav napadi panike in tesnobe. V želji, da bi ji pomagala, sem malo brskala po spletu in našla Asjo. Skoraj opravičujoče sem ji poslala mail z razlago hčerinih težav in skoraj takoj me je poklicala, da sva se dogovorili za termin obiska.

Hči je po 3-mesečni EFT terapiji “vzela vajeti v svoje roke” – razporedila izpite, vse naredila in lepo napreduje. Če ima še kdaj strahove ali negativne občutke ve, da si lahko pomaga (in si tudi pomaga) s tapkanjem. Res se zna pomiriti in je sposobna začeti reševati nastali problem.

Medtem, ko je hči hodila na EFT terapijo, sem zbolela (dokaj resna zadeva povezana s pljuči) in na priporočilo hčerke, sem tudi sama začela obiskovati terapije pri Asji. Iz terapije v terapijo sem čistila slabe spomine in jih nadomeščala z občutki brezpogojne ljubezni, sprejemanja same sebe in radost nad življenjem. Danes vem, da sem vredna… Da imam lahko stvari, ki so mi pomembne, ne glede na mišljenje okolice. Skratka, da sem pomembna jaz in da sem vredna lepega življenja – da sem kot hči staršem, kot žena možu, kot mati otrokom, kot snaha tašči in tastu, kot vodja v poslovnem delu življenja pomembna jaz in želim poslušati sebe in da je to OK!

To občutenje v sebi mi je uspelo pridobiti s pomočjo čudovite, ljube Asje in super orodja čustvenega osvobajanja, EFT-ja! Zadeva res deluje in čudovit je občutek varnosti, ko vem, da se lahko umirim, zmanjšam občutek tesnobe in nelagodja. Življenje je prelepo, da bi ga zapravljali!

Asja, draga Asja, hvala lepa za tvoj iskren odnos, za tvojo izredno empatijo, ravno prav profesionalno in ravno prav osebno! Carica si!

ANJA
“Prvih 14 dni sem mislila, da je EFT terapija samo neko tapkanje, ker ni bilo nobenega učinka.”

Moram vam povedati, da sem vam neizmerno hvaležna, da sem vas spoznala in da mi pomagate čez moje ovire. Prvih 14 dni sem mislila, da je EFT terapija samo neko tapkanje, ker ni bilo nobenega učinka. Čez par dni pa se je zgodilo ravno nasprotno. Bila sem, kot da bi se ponovno rodila. Otroci in partner so prišli domov in me zasačili s slušalkami v ušesih, ko sem prepevala in plesala v kuhinji ter ponavljala: “ASJA, HVALA, KER SI”. Po dolgem času sem bila to spet jaz! Nasmejana, srečna, presrečna, da se je moje življenje pričelo postavljati nazaj na pravo pot! Pred mano je še nekaj terapij in ob tem mi je zelo hudo, ker vem, da se bližajo h koncu. V vas sem našla nadomestno mamo, ki mi prisluhne, me objame, mi da toplo besedo in me vedno pomiri ter mi da nasmešek na obraz in mi da vedeti, da bo vse ok.

Gospa Asja, hvala vam, ker ste! Hvala za vse, kar ste naredili za mene!

ANDREJA
“Aprila letos sem se čisto zlomila…”

EFT terapija mi je življenje spremenila na bolje, zato bi rada izkušnjo delila z vami… Aprila letos sem se čisto zlomila… 3. aprila enostavno nisem bila zmožna niti vstati, kaj šele, da bi šla v službo. Sama sem si postavila diagnozo “izgorelost”, vendar je bilo veliko več, kot le to. Cel april sem bila doma. Ležala sem, jokala, spala, doživljala panične motnje. Bila sem pri zdravniku, dobila antidepresiv in napotnico za psihiatra… Ko sem se naročila k psihiatru, sem dobila datum čez tri mesece. Takrat mi je nekaj reklo, da si moram pomoč poiskati sama. 

Potem se je vse dogajalo zgolj naključno. Meni v prid. Maja sem šla v službo in moj najboljši direktor mi je rekel, da ima prijateljico, ki se ukvarja z EFT terapijo – če želim, da grem lahko na pogovor k njej. Seveda sem takoj pritrdila, poklicala in že naslednji dan sem se znašla pri ga. terapevtki, mag. Asji Dominko. Moram povedati, da nikoli nisem verjela v take in podobne terapije, zato sem bila zelo skeptična, vendar sem si rekla: “probati ni greh” 🙂 Mogoče še povem, da se je v meni celo življenje nalagalo veliko slabega in da je bil ta zlom neizbežen: zelo težko otroštvo (alkohol, udarci, spanje po skednjih), varanje v zakonu (mož je imel otroke z drugo), ločitev, sama sem vzgajala pubertetna otroka, drugi zakon (partner je bil pretirano, bolestno navezan na starše, pri njem nisem imela mesta), pred 4. leti si je moja mami pri padcu poškodovala glavo (sedaj je nepokretna v domu ostarelih), preobremenjenost v službi,…

In potem sem se znašla na prvem pogovoru pri terapevtki. Že prvi stik z ga. mag. Asjo Dominko je bil nekaj posebnega, nekaj drugačnega… Dobila sem občutek, da sem pri njej tisti trenutek pomembna samo jaz in da bo naredila vse, da me spravi ven iz te bolečine… in njen objem ob koncu pogovora. Ja, takoj in brez pomisleka sem se odločila za trimesečno terapijo. Sploh nisem vprašala, koliko stane, ker sem že ob prvem pogovoru vedela, da mi lahko pomaga in da je vredno vsakega denarja. Jaz namreč nisem več funkcionirala in to pri mojih 50-ih letih ni bilo sprejemljivo.

Na terapijo sem hodila enkrat tedensko: izpolnila sem test samopodobe (“0” najboljše, “10” najslabše), moja samopodoba je bila “9” ali “10”. Terapevtka je rekla, da bova to izboljšali v treh mesecih. Da bo moja samopodoba ob zaključku “0”. Če sem odkrita, takrat tega nisem verjela. Prve tedne, en mesec ali pa celo več, sem na terapijah samo jokala. Obdelali sva vse po korakih, od otroštva, male punčke, dogodkov, ki so me zaznamovali tako ali drugače. Vsakič po koncu terapije, pa če je bila še tako huda, sem se počutila drugače, lažje, notranje mirna. Na določene stvari sem gledala drugače… Pa čeprav samo par dni, vendar se je z vsako novo terapijo to obdobje podaljševalo. Postajala sem drug človek, postajala sem, kakršna že dolgo nisem bila, pa sem si vedno želela biti – da ni več bolečine, tiščanja v prsih, da se notranje ne tresem. Tudi vsi okoli mene so me spraševali, kaj se je zgodilo z mano, da tako žarim. Danes sem brez antidepresivov. Začela sem verjeti, zaupati, da me EFT terapija lahko spravi na čisto nov začetek. 

Na vsako terapijo sem šla z veseljem in jo komaj čakala, saj sem vedela, da bom po njej spet močnejša. Vedela sem, da z vsako terapijo pridobivam na samospoštovanju, da sem se začenjala imeti rada, da določene stvari sprejemam drugače, da se odločam drugače, predvsem pa, da postajam močnejša. Po polovici terapije sem se odločila, da preneham z antidepresivi, da mi bo odprla še tiste boleče stvari, ki se skrivajo za antidepresivi in jih pozdravila… In ja – uspelo je tudi to!

Danes sem brez antidepresivov, moja samopodoba je po večini “0” (najboljša) – HURA. Danes sem tako, kot da se april ni zgodil. Brez EFT terapije z ga. Asjo, mi ne bi uspelo in vprašanje, kje in kakšna bi bila danes. Tako pa sem 50-letnica, polna energije, pomirjena, hodim v službo, uživam življenje z otrokoma, vnukoma. Sedaj sem spet močna, težko me kaj zlomi. Če pa se že zgodi, da imam slab dan, slab občutek, da nekaj ni v redu, pa tapkam 🙂 Sem že predolga, ampak lahko bi pisala še in še o pozitivni izkušnji z EFT terapijo in terapevtko, ga. Asjo.

Če ste na tej strani, ste z razlogom… ne oklevajte… pokličite ga. mag. Asjo Dominko. Življenje je prekratko, da bi oklevali, minute predragocene… S terapijo boste spet živeli polno življenje, živeli svoje sanje. 

Sedaj na življenje gledam drugače. Hvala iz srca terapevtki ga. mag. Asji Dominko, večno ji bom hvaležna!

ANONIMNO
“Dolga leta sem imela fizične in psihične težave.”

Dolga leta sem imela fizične in psihične težave. Poleg večnega obiskovanja zdravnikov in psihiatrov, sem preizkusila veliko vrst alternativnega zdravljenja. Pred kratkim sem slišala za EFT metodo in po internetu naletela na Asjo Dominko. Bilo je neverjetno. Že po dveh obiskih pri njej na EFT terapiji, se je v meni sprožil ogromen plaz. Kot bi ji uspelo odlomiti del trdovratne skale v meni, ki mi leta in leta ni pustila dihati. Metoda se mi je na začetku zdela malo preveč enostavna, da bi lahko delala velike spremembe. A sem bila presenečena. S pomočjo Asje sem prebila led, občutila užitek svobode, sedaj pa drobne sprotne težave s tapkanjem premagujem sproti.

Hvala, Asja!

ANONIMNO
“Popolnoma sem se sprostila in mirno odpisala izpit.”

Po branju pričevanj sem se odločila, da Vam napišem par besed. Odkar sem bila pri vas, tapkam vsak dan in počutim se res odlično!

Prejšnji teden sem bila pred enim izpitom malce nemirna in se mi je po dolgem času zopet pojavil tisti moj cmok v grlu, ampak sem se odločila, da ga preženem. Predno sem šla na izpit, sem v avtu tapkala 15 minut in dosegla želen učinek. Popolnoma sem se sprostila in mirno odpisala izpit in ga na koncu tudi opravila 🙂

Resnično sem vesela, da sem Vas spoznala in da ste me naučila EFT tehnike, ker to je res nekaj neverjetnega! Upam, da Vas še kdaj srečam (pa upam, da ne zaradi kakšnih mojih novih problemov, zaradi katerih bi potrebovala terapijo), ker ste res prijetna oseba in oddajate neko posebno energijo in mirnost, kar človeka prav poživi! Vaših e-mailov in novosti se že v naprej veselim, saj jih vedno znova z veseljem prebiram! Želim Vam lep preostanek večera in poletje polno lepih trenutkov!

ANONIMNO
“Danes verjamem, da mi lahko uspe!”

Asja, ker si ti edina, ki je kdaj koli verjela v mene in se zelo namučila z mano ter me podpirala, ko še sama sebi nisem verjela, ti lahko povem, da se mi zdi, da sem danes naredila precej velik korak naprej. Razčistila sem nekaj pomembnih stvari o tem, kdo je kriv za vse težke dogodke in morda celo verjamem, da nisem vsega kriva sama. Morda pa res nisi zastonj verjela v mene. Danes sem tapkala skoraj dve uri. Najprej sem poslušala posnetke, kot si mi svetovala, potem pa me je odneslo v otroštvo in je bilo zelo naporno, vendar mislim, da bom s sabo razčistila tiste drobne malenkosti, ki se zdijo nepomembne, pa vendar bolijo. 

Danes verjamem, da mi lahko uspe! Čeprav sem zelo utrujena, sem še bolj vesela, da sem se premaknila za korak naprej. HVALA za vso podporo!

ANONIMNO
“Vsakodnevno tapkam in je super.”

Rada bi vam povedala, da vsakodnevno tapkam in je super! Hvala! Res vsak dan dobivam več vzdržljivosti, saj mi je je prej, ko sem se odločila, da nekaj naredim za sebe, kar prehitro zmanjkalo. Z vašo pomočjo in vašo super energijo pa kar čutim, da se vztrajnost v meni povečuje. Vaše zvočne posnetke sem si zapisala, tako da jih uporabim tudi čez dan, ko je to možno.

Na vašo spletno stran sem naletela slučajno, ko sem brskala in iskala informacije o EFT, saj sem tapkanje poznala že prej. Po tapkanju, ki ga vodite vi, zaznavam pozitivne spremembe na boljše in sem hvaležna za vašo pomoč!

PETRA
“Že po prvem srečanju, sem se domov vračala zelo srečna.”

“Never let the fear of striking out keeps you away from playing the game” ali “nikoli ne dovoli, da zaradi strahu pred porazom ne bi igral/a igre”. Zaradi neprijetne izkušnje v ljubezni, sem imela veliko problemov. V meni so se ves čas skrivala negativna čustva, kot so jeza, razočaranje, žalost, strah,… Strah je tisto čustvo, zaradi katerega sem se v življenju velikokrat slabo počutila. Kazal se je v obliki “cmoka”, ki se mi je pojavljal v grlu in mi tako onemogočal veliko stvari, tudi veselja. Lahko rečem, da se mi je življenje zaradi tega “cmoka” na nek način obrnilo na glavo, ker sem imela obdobja, ko je bil “cmok” del mojega vsakdana.

Po prebiranju internetnih strani, sem našla Asjo in se oglasila pri njej na EFT terapiji ter ji predstavila svoj problem. Že po prvem srečanju, sem se domov vračala zelo srečna. Lahko rečem, da sem po dolgem času spet začutila sebe, tisto osebo, ki je bila veliko časa v senci tega “cmoka” in nikakor ni mogla priti na obzorje. Vsak dan se počutim bolje, srečna sem, ponosna nase, polna pozitivne energije,… V sebi čutim moč, ki mi daje voljo za vse cilje, ki jih imam v življenju in za katere zdaj zaradi vseh teh pozitivnih stvari v sebi tudi vem, da jih lahko dosežem!

EFT tehnika je postala del mojega vsakdana in zelo sem hvaležna, da sem se z njo tudi seznanila, saj je moje življenje sedaj kljub stresu, zelo lahkotno. Počutim se, kot da bi na novo zaživela. Počutim se svobodna, kar se prej nisem kar nekaj časa zaradi mojega “cmoka”. Neverjeten je občutek, ko v sebi najdeš vse tisto lepo, kar si zatiral… Moj strah pred tem “cmokom” se je zelo zmanjšal, saj sem pomirjena, ker vem, da si lahko tudi sama kjerkoli in kadarkoli pomagam z uporabo EFT tehnike, ki resnično deluje!

Tu bi se rada zahvalila tudi gospe Asji za čas, ki si ga je vzela, da mi je prisluhnila in mi pomagala na moji poti v lepo prihodnost!!

Zgoraj omenjeni moto pa namenjam vsem, ki imate podobne težave zaradi strahu in vam želim, da bi jih premagali! Za konec pa še misel… Vse v življenju je minljivo, tako lepe stvari kot slabe, zato imejmo pogum in vztrajnost, da bi znali v življenju resnično uživati in biti kos vsem izzivom na naši poti. Verjamem, da nam bo pri tem v pomoč tudi EFT tehnika!

Asja, Vam pa želim vse najlepše v življenju in poplačan trud in dobroto, ki nam jo dajete!

ANONIMNO
“Moram povedati, da odkar tapkam, se mi roke več ne potijo.”

Roke so se mi vedno potile ob kakšni stresni situaciji. Sedaj pa je minil že dober mesec, odkar sem začela z EFT terapijo in opažam ter občutim raznorazna olajšanja in spremenjena občutja. Moram povedati, da odkar tapkam, se mi roke več ne potijo. Moje življenje postaja boljše, lepše, bolj zdravo in neverjetno olajšano.

Tapkanje priporočam vsakemu, ki se bo kadarkoli znašel v kakšni hudi situaciji, ker resnično deluje!

ANONIMNO
“Draga Asja, najraje bi vas močno objela, tako sem srečna.”

Do sedaj “pravega” tapkanja nisem poznala – zato tudi ni učinkovalo in sem zaradi svojih problemov hitro obupala. Včeraj pa sem začela tapkati na tak način, kot sva tapkali skupaj. Tapkala sem zaradi svojega problema, ki je zelo trdovraten. Zaradi kompleksov manjvrednosti, so se mi npr. v družbi tako tresle roke, da nisem mogla ne piti kave, ne jesti – juhe sploh ne. S pomočjo takega načina tapkanja, kot ga uporabljava na EFT terapiji, sem del svojega bremena že odložila. Roke imam veliko lažje, tudi tresejo se mi ne več tako močno. Sicer pa, kot pravite – zelo pomembno je vztrajati.

Najraje bi vas močno objela, tako sem srečna!

HELENA
“Resnično sem hvaležna, da sem vas spoznala, gospa Asja.”

Na EFT terapiji sem spoznala, da v sebi nosim ogromno čustvene bolečine. V sebi počasi odkrivam globoke rane, na katere sem hotela pozabiti. Ne znam opisati občutkov, ki jih doživljam na terapiji in kaj vse pride na površje. Na dan pridejo tudi take stvari, ki se jih niti najmanj ne zavedamo in ne vemo, da jih nosimo v sebi že dolga leta.

Res hvala Asja, da ste mi svetovala, da se udeležim EFT terapije, kajti šele sedaj delam ogromne premike v sebi… Kako lijejo solze same iz mene, kako se prestavlja moja bolečina po telesu, dušenje, stiskanje v prsih, nato gre bolečina v roke, nato v trebuh in na koncu še po nogah… Vso bolečino sproti odstranjujeva iz mene in spoznavam, da sem resnično vsak dan bolj močna, bolj sproščena in srečna. Počasi se zavedam, da lahko uživam v življenju, da sem lahko svobodna. Moja trnova pot, po kateri sem hodila, je vsak dan čistejša. Veliko je še v meni za odstraniti, a sedaj vem, da bom z vašo pomočjo tudi uspela!

Res hvala angelom, da so vas poslali na mojo pot v življenju. Hvaležna sem vam iz srca!

ANONIMNO
“Po tapkanju se počutim bolje in tudi lažje diham.”

Zjutraj sem se lotila intenzivnega tapkanja, ki je trajalo vse tja do poznega popoldneva, z vmesnimi pavzami seveda… Že nekaj časa sem se počutila slabo, ampak sem se potrudila in vztrajnost se splača. Tapkati sem začela na podlagi svojih prepričanj in mišljenja, da sem nesrečna, da mi manjka sreče, da me nobeden ne mara, da nikoli nisem bila srečna, da sem morala biti vedno podrejena drugim osebam, itd. Med tapkanjem sem bila ves čas v joku.

Po vsem tem tapkanju, pa se počutim bolje in tudi diham lažje. Kakšno olajšanje!
Hvala Asja za vse nasvete, ki mi jih daješ!

ANONIMNO
“Tapkam vsak dan vsaj pol ure… EFT res deluje!”

Z Asjo sva začeli delati pred dobrim mesecem in pol, in sicer zaradi mojega strahu pred boleznijo. Vsako terapijo sva šli globlje in kmalu našli vzrok mojih težav. Prišli sva do mojega otroštva, ko so me naučili, da moram ugajati drugim. In s tem so se začele vse moje težave. Zmeraj sem samo poslušala in vase srkala probleme, bolezni in težave drugih, kar me je pripeljalo tudi do ne samozavesti. To se je zelo dobro pokazalo v službi, saj me je šefica dobesedno pohodila – to sem ji dovolila, saj sem ji morala ugajati. 

Vendar še dobro, da sem našla Asjo in EFT, saj počasi, a vztrajno, odpravljam težave. Prvi mesec me je bilo strah tudi tapkanja, vendar sem tudi ta strah odpravila.

Tapkam vsak dan vsaj pol ure (Asja, hvala tudi za tvoje videe) in se že pozna – tudi na mojem obnašanju. Še Asja je bila presenečena… Sem na porodniški in mislila sem, da bom odpoved dala kar po pošti, ker šefice nisem hotela več videti… Vendar… tapkala sem vsak dan, šla do šefice in si izbojevala svoje pogoje.

EFT res deluje!!! Hvala Asja in hvala EFT!

ANONIMNO
“Priznam, da mi je bolje. Tudi mož se je že sprijaznil, da je to del mojega vsakdana.”

Gospa Asja! Želela sem se vam zahvaliti, ker ste mi prejšnji teden poslala posnetek videokonference. Naj vam povem, da sicer ne vsak dan, ampak takrat, ko vem, da me ne bo nihče motil, tapkam s pomočjo obeh videoposnetkov, ki mi pomagata, da svoja negativna obdobja in dogodke čistim iz svoje podzavesti, nezavednega in seveda svoje zavesti. Po tapkanju se vedno počutim lažje. Tapkam približno uro in vedno na nek stresen dogodek iz mojega življenja.

Moja košara neprijetnih občutkov se počasi prazni. Počasi, ampak vztrajno! Priznam, da mi je bolje! Tudi mož se je že sprijaznil, da je to del mojega vsakdana. Tako grem pozitivno v nov dan.

ANONIMNO
“Tesnobo sem uspela spraviti z 10 na 5.”

Draga Asja! Najlepša hvala za posnetek! Sem tapkala z vami in se čisto razjokala! Tapkala sem na moj strah, negotovost občutek varnosti oziroma ne-varnosti. Po posnetku sem morala s tapkanjem nadaljevati, ker se je tesnoba držala in držala. Nato sem čutila samo še nezadovoljstvo, kmalu pa se je Pandorina skrinjica odprla… Vendar sem uspela spraviti tesnobo iz 10 na 5.

Hotela sem se vam iz srca zahvaliti, da delite vaše videoposnetke z nami/menoj! Vse lepo in topla hvala!

ANONIMNO
“Hvala Asji in hvala EFT-ju, ker sta!”

Vem, da je nekakšna moč, ki me je pripeljala do tebe, da sem lahko spoznala EFT. Tej moči pravim “ljubezen do sebe”. Ko si na sebi res želiš nekaj spremeniti, pozdraviti ali popraviti, takrat čutiš ljubezen. Jaz si želim sebe spremeniti tako, da bom zdrava, zadovoljna in srečna v življenju. In počasi to dosegam z EFT terapijo, ki jo obiskujem že 14 dni. Poleg tega tapkam vsak dan tapkam tudi sama.

Pred petimi leti, ko mi je umrl oče, sem spoznala anksioznost. Strah me je bilo, da bom takoj za njim umrla tudi jaz in bog ne daj, da me je kje kaj zabolelo, še posebej v prsnem košu ali okrog srca, ker sem takoj mislila, da je z mano konec. Ta strah te tako ohromi, da enostavno ne moreš funkcionirati nikjer več, tudi v službi ne. Ko je postajalo vedno slabše, sem se morala obrniti na psihiatra, ker sem mislila, da je to edina rešitev. S tabletami sem se pozdravila v enem letu, ampak ne v celoti, saj sem občasno še vedno začutila bojazen. Različni dogodki so me pripeljali tako daleč. V službi sem doživljala hud stres in želela sem si, da bi se že končala, ker nisem več zmogla pritiska. Kasneje sem ostala brez nje, zato mi je bilo lažje. Vendar so v meni ostale rane, ki mi jih čisti EFT. To so rane iz mojega žalostnega otroštva, rane prijateljstva iz prejšnje službe. Moram reči, da jeze, ki se je v meni kopičila vsa ta leta, enostavno ne čutim več in da me tisti dogodki, za katere sem prej izgubljala živce, ne ganejo več. Večkrat zalotim samo sebe, da se enostavno več ne jezim na stvari, zaradi katerih sem se prej vedno. Na kratko povedano: očistila sem se že ogromno jeze, žalosti, anksioznosti, strahu in nezadovoljstva. Danes, po 14-ih dneh EFT terapije, se počutim že mnogo bolje in vem, da sem to dosegla samo z EFT-jem.

Hvaležna sem, da sem spoznala Asjo in da mi pomaga z EFT-jem. Tapkam vsak dan in se vsak dan počutim bolje.

Hvala Asji in hvala EFT-ju, ker sta!

MAJA
“Res ne morem verjeti, da EFT deluje!”

Danes me je bil v službi en sam smeh 🙂 Tudi ljubosumja na mojo sodelavko ni bilo več, temveč sva se z njo nasmejali do solz. Res ne morem verjeti, da EFT deluje! 

Draga Asja, tako sem srečna, da bi se kar zjokala od sreče! Z veseljem pričakujem naslednji četrtek, da nadaljujeva z delom in EFT terapijo. Verjamem, da same radosti že čakajo name! Komaj čakam!!!

ANONIMNO
“Z EFT terapijo sem premagala mučne migrene.”

Spoštovani! Pri vas sem bila ob koncu novembra zaradi mučnih, dolgoletnih migren. Z vašo pomočjo sem uspela premagati velik podzavestni odpor in z EFT terapijo ste me tako rekoč pozdravili! Izgleda, da sva zadeli prave vzroke mojih težav.

Res sem vam hvaležna za vaš trud in zavzetost!

MARTINA
“Asji sem hvaležna iz vsega srca in zanjo bi šla na konec sveta.”

Z EFT terapijo pri gospe Asji Dominko lahko odpravite prav vsako težavo, ki jo imate. Mene je popolnoma prepričala. Odpravila sem vse težave, ki sem jih imela – od tesnobe, strahu,… Asji sem hvaležna iz vsega srca in zanjo bi šla na konec sveta, saj je EFT terapija iz mene naredila povsem drugačnega človeka. Postala sem samozavestna, nasmejana, pogumna, ljubeča, sočutna in neskončno srečna. Moja želja je, da bi v svojem poslanstvu, ki ga imam na tem planetu, postala ravno tako uspešna, kot je Asja.

Hvala Asji in EFT metodi!!! Želim, da bi pomagala tudi vam!

TAMARA
“Nimam več napadov hitrega bitja srca, moja tesnoba in depresija izgubljata na moči.”

Na vrhuncu življenja, pri 23. letih, uspešna absolventka, pa vendar se je moje življenje podiralo… Dolgo obdobje tesnobe, nerazrešenih čustev in napačnih miselnih vzorcev, mi je zapustilo globoko depresijo, zaradi katere sem zadnje mesece komaj funkcionirala. Sama sem si poskušala pomagati z različnimi tehnikami, slišala sem tudi za EFT metodo, vendar sem drugim tehnikam nekako bolj zaupala, ker so bile dlje “na trgu”, preizkušene in bolj uporabljane. Seveda so tudi malo pomagale, ampak ne dovolj. Prišli so dnevi, ko v svoji koži več nisem zdržala in sem iskala nove načine in novo pomoč. 

Na Asjini spletni strani sem popolnoma nejeverno preizkusila tapkati s pomočjo videa, ki sem ga našla in v tistem trenutku se je v meni nekaj zgodilo. Kaj, še danes točno ne vem, pa vendar se mi je in hvaležna sem za to. Vem pa, da sem se v tistem trenutku počutila bolje, drugače, lažje. Je to le placebo učinek? Morda tudi, ampak presenetljivo dobro deluje. Kar je pomembno, ko si na dnu je, da je učinek hiter.

Z Asjo sem se naslednji dan dogovorila za srečanje pri njej in prvič sva tapkali splošno na tesnobo in trenutne občutke. Ob tapkanju sem čutila, da me nek del želi zapustiti. Seveda sem se tega zelo bala, ker to sem vendar jaz – tesnoba in z njo se predstavljam svetu. Asja, ne morem dovoliti, da kar gre… Ampak je šla, korak za korakom. Seveda s tapkanjem odvijaš velik paket. Najprej misliš, da imaš pač tesnobo in depresijo, potem pa hitro ugotoviš, kdo s tabo ni ravnal prav, kako napačno razmišljaš, da se nimaš rad. Odkriješ stvari, za katere še vedel nisi, da te nekje globoko bremenijo in ti kradejo energijo. Sama znam sedaj te vzorce prepoznati, kar se mi zdi zelo pomembno. Z EFT lahko slabe stebričke, ki so ti jih postavili v času odraščanja, nadomestiš s pozitivnimi, zdravimi. In zavestno lahko začneš gojiti “dobro” do sebe in drugih. In sedaj imam za te pozitivne misli in občutke prostor, prej ga nisem imela, s tapkanjem pa sem odplaknila veliko frustracij in tesnobe, zaradi katere me je stiskalo v prsih. Predvsem čutim, da imam zdaj več energije, saj sem jo prej kopičila v negativnih čustvih in mislih, tako da je za drugo več ni ostalo.

No, dodatno me je učinkovitost metode presenetila tam, kjer sploh nisem pričakovala. Vedela sem sicer, da se bolje počutim, ampak tokrat so boljše počutje pokazali tudi sodobni aparati, ki jim vsi bolj zaupamo. Na kontrolnem pregledu ščitničnih hormonov je moj izvid pokazal popolnoma normalne vrednosti hormonov (sicer sem imela blago hipertireozo). Zdravnik me je malo čudno pogledal, v smislu, da moji prejšnji izvidi kažejo črno na belem, da moja ščitnica deluje malo preveč. No, zdaj je črno na belem, da ta deluje odlično. Tudi pulz srca se mi je precej znižal, saj nimam več napadov hitrega bitja srca. In če že ne verjamem svojim občutkom, verjamem dragim aparaturam.

Tekom terapije sta moja tesnoba in depresija občutno izgubljali na moči, skoraj izginili, seveda pa še vedno pridno tapkam, predvsem na vsakdanje frustracije, glavobol,… Z Asjo sva pretapkali težje dogodke, v katere se sama nisem upala spuščati. Sem pa po vsaki terapiji v sebi odkrila čustva in misli, ki me še težijo in sem naslednjič vedela, kaj si želim pretapkati.

Zelo sem vesela, da mi je Asja zelo poglobljeno in kar je zame zelo pomembno – analitično, odgovarjala na moja vprašanja, da mi je s svojimi odgovori odprla nov zorni kot pogleda na življenje, ki se je nekje med mojo depresijo izgubil v popolni temi. Med terapijo sem dobila predvsem veliko upanja in notranje moči, da zdaj bolj premišljeno odreagiram, pa vendar si hkrati upam biti tudi drzna in razigrana.

Po terapiji sem se včasih počutila, kot bi bila na “novo zaljubljena”, kajti dobila sem nekaj novega v sebi. Nisem vedela, kako naj s tem v sebi ravnam, kako naj te nove občutke v sebi spoznavam, seveda pa sem si želela biti čim bolj nežna in prijazna. Seveda sem se bala, vsi se bojimo sprememb, ampak jaz sem bila za to nagrajena in zagotovo še bom. In v mojem življenju se zaenkrat objektivno ni spremenilo popolnoma nič, spremenila pa sem se jaz, na bolje.

ANONIMNO
“Sedaj vem, da se je splačalo, saj so se mnogi strahovi razblinili, postajam močnejša in samozavestna.”

Občutek krivde in sramu, iskanje razlogov in opravičevanja ter nenehno beganje v varno obzidje. Imeti sebe rad, pa vendar ne preneseš misli na krivice in ponižanja, ki so se zgodila pred mnogimi leti. Vse to te preganja in bega, ko pred množico ljudi nadeneš brezskrben in nasmejan obraz, da kdo ne bi opazil tvojega trpljenja. Svoje skrivnosti skriješ globoko v ozadje in se pretvarjaš, da si dobro, a misli ti venomer begajo in se sprašuješ, kdo je kriv za vsa ta dejanja. Na koncu je odgovor vedno enak: “Jaz sem kriva, da sem bila zlorabljena”.

Po enem mesecu EFT terapije z Asjo, sem našla nov smisel v življenju. Spoznala sem, da sonce sije tudi zame. Ne vem, kako EFT deluje, vem pa, da je olajšanje takojšnje in da je vredno poizkusiti. Tudi mene je bilo strah, vendar sedaj vem, da se je splačalo, saj so se mnogi strahovi razblinili, postajam močnejša in samozavestna. Vsak dan mi je lažje in sedaj se lahko pogledam v ogledalo brez očitkov in obtoževanja.

Vem, da me čaka še veliko dela in vem, da mi bo z EFT terapijo in Asjino spodbudo uspelo. Hvala Asja!

TILEN
“Moja izkušnja z EFT terapijo je zelo pozitivna.”

Predno sem prišel na prvo EFT terapijo k Asji Dominko, sem o terapiji vedel zgolj to, da gre za tehniko, pri kateri gre za tapkanje po določenih akupunkturnih točkah s ciljem, da odpravimo neko fizično bolečino ali mentalno motnjo. Že po prvi terapiji sem spoznal, da z EFT lahko neko mentalno motnjo ne le lajšamo, ampak v celoti odpravimo. EFT gre namreč učinkovito do samega stebra problema.

Spoznal sem, da s tapkanjem dosežemo, da se temelj oz. steber problema (v mojem v primeru govorim o mentalnih blokadah) dejansko zamaje, in kar je majavo, lažje nadomestimo z novim temeljem, kar pa ob tapkanju dosežemo še s pravilnimi na glas izgovorjenimi frazami. Ne rečem, da se z navedenim postopkom izbrišejo življenjski dogodki, ki so postavili napačne temelje, temveč to, da temelje nadomestimo z novimi in ko se nato srečamo s podobnimi situacijami, nanje ne reagiramo več kot na oviro, ampak kot na izziv oz. ne več stresno, ampak sproščeno. Terapije same potekajo v sproščenem vzdušju, kar dodatno pripomore k učinkovitejši osvojitvi tehnike, ki jo lahko nato kadarkoli izvajamo sami doma ali v službi, saj potrebujemo le nekaj minut miru in časa.

ANONIMNO
“Moja izkušnja z EFT je tako zelo pozitivna!”

Moja izkušnja z EFT je tako zelo pozitivna! Je pa potrebno najprej zadevo razumeti in osvojiti tehniko… oboje dosežemo s pomočjo izkušenega terapevta, kar ga. Asja nedvomno je in nato vztrajati pri tapkanju tako dolgo, dokler težave oziroma napačnega stebra dejansko ne zamajemo in nadomestimo z novim, kar razreši našo težavo.

Hvala iz vsega srca za vso pomoč in trud, da mi je pri sebi uspelo spremeniti toliko stvari!  

ANONIMNO
“Hvala za vaše objavljene posnetke, spremenili so mi življenje!”

Naj vam na kratko opišem. Mož je po tem, ko mu delodajalec 4 mesece ni plačal osebnega dohodka, ostal brez službe. Kljub temu, da je večni optimist, sem jaz padla v stanje, ki mi včasih ni dalo več živeti. To se je samo stopnjevalo in sem vedela, da moram nekaj narediti. Vedela sem, da za dežjem posije sonce in to ste bila vi!

Ne vem, po kakšnem čudežu sem na Youtube-u našla vaše video posnetke o tapkanju in EFT tehniki. Poslušala sem vas in delala po vaših napotkih. Že po nekaj dneh se je moje življenje obrnilo na bolje, čeprav smo z delodajalcem glede osebnega dohodka še vedno v pravdnem postopku, a vem, da bomo uspeli. Na vse stvari gledam pozitivno, ne morete verjeti, kaj ste prebudili v meni. Vidim stvari, ki jih nisem nikoli do sedaj – imam čudovitega moža, sina, snaho, ljubečo mamo, čudovito taščo. Skratka, kot bi se na novo rodila. ČUDOVITO! Še enkrat hvala za vaše objavljene video posnetke, spremenili so mi življenje!

ANONIMNO
“Moram povedati, da sem s tapkanjem zelo zadovoljna!”

Pozdravljena Asja! Danes minevata dva tedna, odkar obiskujem vašo terapijo. Zelo sem zadovoljna tudi z videi, ki jih pošiljate in s tapkanjem, ki ga izvajate. Res dajete izjemno pozitivno energijo in ogromno optimizma. Sama se lahko popolnoma predam vašim besedam in tapkanju, ki ga vodite. Moram povedati, da sem s tapkanjem zelo zadovoljna! Vsakič se zjočem, a sem potem resnično potolažena in mi je lažje. Vsaka vaja posebej mi prinese veliko spoznanj. Tudi videokonference so super! Še nikoli nisem npr. pomislila na to, da je hrana moja zaveznica, da lažje premagam stres. Tega nisem vedela do sedaj. Veliko sem se naučila tudi o premagovanju blokad. 

Sama nimam nobenih zdravstvenih težav, ne poznam bolečin, ne glavobola, ne poškodb,… Ne uporabljam aspirinov, lekadolov ali drugih tablet,… Sem zdrava, a nase se vsak dan kregam in se kritiziram, še posebej zjutraj pred ogledalom in vedno, ko vidim svoje slike, nisem nikoli zadovoljna s svojim videzom. Nad tem sem se močno zamislila. Sklenila sem spremeniti svoj notranji dialog in verjamem v pozitivne učinke. Prepričana sem, da s tapkanjem lahko čistimo celotno podzavest in radiramo blokade, ki nas dušijo.

ANONIMNO
“S tapkanjem sem začela spreminjati sebe.”

S tapkanjem sem začela spreminjati sebe in vem, da mi bo uspelo! Ko tapkaš, umiriš svoje misli, vse daš na stran in se posvetiš samo temu… Vem, da bom premagala tudi svoj stres in stresno življenje, ki ga imam trenutno… Vedno, ko na koncu tapkanja globoko vdihneš in izdihneš, imam občutek, kot da mi gredo mravljinci po telesu… Tako, da nekaj se dogaja, spremembe so že vidne….

Se že veselim najinega ponovnega tapkanja jutri!

ANONIMNO
“Dosegel sem že nove osebne rekorde.”

Nisem verjel, da mi lahko pomaga nekaj takega, kot je tapkanje, ampak sem se odločil, da vseeno poskusim. Po nekaj srečanjih z Asjo na EFT terapiji lahko rečem, da sem bolj miren, bolje izpeljem svoj nastop, dosegel sem že nove osebne rekorde. Tapkanje mi pomaga, da nimam treme in da ne razmišljam o konkurenci, ampak se osredotočim na svoj nastop.

SLEDITE SPODNJIM POVEZAVAM, KI VAS PRIPELJEJO, DA SE TRAJNO REŠITE DEPRESIJE, ANKSIOZNOSTI IN PANIČNIH NAPADOV