TRAJNO VAS REŠIM:

  • depresije
  • tesnobe in anksioznosti
  • paničnih napadov
  • ljubosumja

mag. Vlasta Kuster, specialistka EFT,
priznana strokovnjakinja za odpravo čustvenih težav

VAŠE ZGODBE

testimonial icon

Nejc

»Po več mesecih trpljenja lahko rečem, da je življenje spet vredno živeti.«

Moja anksioznost, anksiozna motnja, bolezen tisočih simptomov kot ji pravijo, se je zame začela s paničnimi napadi. Prvič sem paničen napad doživel na sproščen sončen dan, ko sem najmanj pričakoval, da bo šlo kaj narobe. Prav ta dan se je zame spremenil v nočno moro. Z lahkoto lahko rečem, da je to eden najhujših dnI mojega življenja. Kdorkoli je že doživel paničen napad ve, da je to ena najhujših izkušenj v življenju in naredil bi vse, da te izkušnje več nikoli ne bi podoživel. Od tistega dneva naprej več nisem isti. To sem prepričan. Moje življenje pred to spremembo, je vsebovalo veliko pretiravanja na vseh področjih življenja. Od športa, do truda za dober izgled in tega, da bom ugajal drugim. Predvsem pa pretiravanja na področju zabave in alkohola. Prepričan sem, da je prekomerno uživanje alkoholnih pijač delni krivec za razvoj moje motnje.Simptomi moje motnje so bili prisotni več mesecev, 24/7. Omotica, tresljavica, oteženo dihanje, občutek nestabilnosti, strah pred omedlevico itd. Simptomi so bili tako intenzivni, da sem se večkrat znašel pri raznih zdravnikih in specialistih misleč, da je nekaj hudo narobe z mojim fizičnim zdravjem. Na koncu se je izkazalo, da moje težave prihajajo iz »glave.« Zdravniki ti povedo, da gre za stres in psiho, nihče pa ti ne pove, kako se teh težav rešiti oziroma ozdraviti.Ko sem bil z energijo že čisto na dnu, tik pred tem da pustim svojo novo službo, ki je zaradi simptomov nisem mogel upravljati, sem na internetu zasledil EFT tehniko in Vlasto Kuster. Ker nisem imel več kaj za izgubiti, sem jo kontaktiral in dogovorila sva se za termin. Razložila mi je, da moje težave prihajajo iz podzavesti in preveč nakopičenega stresa v življenju. Ko sva začela z EFT tehniko, moram priznati, da sem bil dokaj skeptičen. Kljub temu sem se odločil nadaljevati s terapijami in kmalu sem ugotovil, da so moji simptomi začeli izgubljati na intenzivnosti. Po 3 mesecih terapij lahko rečem, da sem praktično ozdravljen. Počutim se veliko bolje, imam nov pogled na življenje. Tudi ko pridejo trenutki stresa in nervoze, jih znam dobro prenašati. Življenje jemljem veliko bolj lahkotno in zavedam se, da ne rabim bit vedno popoln in ugajati drugim. Res pa je, da nisem več takšen kot sem bil prej. Boljši sem. Bolj samozavesten in srečen. Po več mesecih trpljenja lahko rečem, da je življenje spet vredno živeti.

testimonial icon

Tjaša

»Gospa Vlasta je tista, zaradi katere mi je uspelo ukiniti antidepresive.«

Partner, partnerska zveza, končana fakulteta, partner postane samostojni podjetnik, nosečnost, poporodna depresija, partner je službeno odsoten od jutra do večera, pričakovanja, cilji, želje, potlačena čustva, gradnja hiše, ponovna pričakovanja, ponovna potlačena čustva, nezaposlena, druga nosečnost, oddaljitev od partnerja, sama z otrokoma, osamljenost, praznina…. In zaključek vsega; razbijanje srca, strah pred razbijanjem srca, anksioznost in še pika na i – panični napad. Moje telo se zruši. Antidepresivi… Življenje gre naprej. Mislite, da kaj drugače? Ne.«In potem najdem svetlo luč na koncu tunela. Gospo Vlasto Kuster. Hvala, da ste. Hvala za vašo iskrenost, dobrosrčnost, nežnost, zaupanje… Gospa Vlasta je tista, zaradi katere mi je uspelo ukiniti antidepresive, gospa Vlasta je tista, ki mi dviga samozavest, pogum, moč. Gospa Vlasta je tista, zaradi katere verjamem, da bom zaživela polno in sproščeno življenje. S tapkanjem čistim, odpiram vse čustvene blokade, ki so jih antidepresivi zgolj pometli pod preprogo. Tapkanje je moje »orožje« in neverjetno je kako osvobaja, kako te uči sprejemati sebe, svoje občutke… Ponosna sem na sebe, da sem že toliko uspela in verjamem, da mi bo uspevalo skozi vso življenje.

testimonial icon

Nevenka

»Ponovno sem polna življenja in nove energije, kot sem bila v mladosti.«

Stara sem 60 let in pred enim letom sem doživela možgansko kap, kar me je zaznamovalo tako psihično kot fizično. In čeprav je to že dovolj hudo, je bilo to le kaplja čez rob. Že v zgodnjem otroštvu sem ostala brez mame, kar je življenje na kmetiji le še otežilo. Pri 39 letih pa mi je umrl prvi mož in s sinom mladostnikom sem ostala sama. Žal je bilo še veliko ostalih težkih trenutkov, ki jih ne bi želela naštevati, so pa po svoje zaznamovali moje življenje. Po vsem tem so se začeli pri meni vse pogosteje pojavljati občutki nelagodja, tesnobe, žalosti, strahu in slabega spanja. Kljub temu, da se imela popolno podporo svojega sina in njegove družine, kot tudi od mojega moža, sem se še vedno počutila brezupno. Odločila sem, da si poiščem pomoč. Na internetu sem našla vašo internetno stran in odločila sem se, da vas pokličem. Ko sva se dobile ste me zelo lepo sprejela in nadaljevale sva s srečanji enkrat na teden. Od takrat naprej se je moje življenje popolnoma spremenilo. Postala sem popolnoma druga oseba, polna življenja in optimizma. Ponovno sem polna življenja in nove energije, kot sem bila v mladosti.Hvala vam Vlasta za vse, kar ste za mene naredila in me naučila. Delate s srcem in ljubeznijo, kar se takoj začuti.

testimonial icon

Manca

»Brez najmanjšega problema sem se vrnila v službo.«

Iz srca sem hvaležna za vso pomoč, ki ste mi jo nudili. Konec februarja mi je razpoloženje začelo nihati in v začetku marca je tesnoba preplavila moje telo. Občutek strahu, potenje in zbujanje ponoči mi je jemalo energijo. Ko smo zaradi korona virusa ostali doma, se je stanje še stopnjevalo. Moja hči je pred leti zaradi težav z anksioznostjo hodila na EFT terapijo ( g. Vlasta Kuster) in terapija ji je pomagala. Oprijela sem se rešilne bilke in napisala e-mail gospe Kuster. Z EFT terapijo sva takoj začeli po Skypu. Že ob prvem razgovoru sem začutila toplino, ki jo izžareva ga. Kuster in vame se je naselila vera, da bo mogoče končno le kaj bolje…

testimonial icon

Mateja

»Po zelo težkem obdobju vsakodnevnih paničnih napadov sem končno zadihala.«

Včeraj sem zaključila terapijo EFT pri gospe Vlasti Kuster.Po zelo težkem obdobju vsakodnevnih paničnih napadov sem končno zadihala. Terapija EFT mi je odprla nova obzorja in počasi sem se skozi proces terapije spoznavala.Vlasta, hvala vam za vso energijo, lepe in spodbudne besede in da ste vedno verjeli vame da mi lahko uspe.Uspelo mi bo, sedaj to verjamem 😊.Želim vam veliko uspehov na vaši poti.

testimonial icon

Ana

»EFT terapija mi je preprosto rešila življenje.«

Eft terapija mi je preprosto rešila življenje. Čustvena osvoboditev po eft terapiji je nekaj čudežnega.slaba samopodoba, nizka samozavest, teženje k perfekcionizmu, misel, da moram vedno vsem ustreči, občutek, da je vsa odgovornost je na mojih ramenih,... Desetletje mojega življenja je bilo ujeto v kletkimanipulacije, ustrahovanja, prevare, izdaje, zatiranja ...in to je bil povod v prvo krizo pred petimi leti.Na eft terapiji sem odkrila, da imajo zgoraj našteta dejstva izvor že v najzgodnejših letih otroštva, najstništva, da izvirajo iz primarne družine, šole, moje družbe. Od pubertete naprej je bilo malo dni, da me ne bi spremljal glavobol, v zadnjem letu in pol, pa me je pestila še bolečina v hrbtu.Gospa Vlasta verjame v osebo, ki jo ima pred seboj in ji pomaga, da ponovno zaživi.Preko terapije sem spoznala samo sebe, se soočila z resnico, omejitvam in oviram pa dala svoje ime in priimek, ter se čustveno osvobodila. Gospa Vlasta je terapevtka, ki svoje delo opravlja profesionalno, diskretno in predano. Verjame v osebo, ki jo ima pred seboj in ji pomaga, da ponovno zaživi.

testimonial icon

Tadeja

»Življenje je prelepo, da bi ga zapravljali!«

Prvo izkušnjo mi je EFT v bistvu dal posredno, preko hčere. Ob prehodu na fakulteto so se ji (spet) pojavili občutki nesposobnosti, nemoči, da ni prava, da ne bo zmogla, skratka prav napadi panike in tesnobe. V želji ji pomagati sem malo brskala po spletu in našla Vlasto. Skoraj opravičujoče sem ji poslala mail z razlago hčerinih težav in skoraj takoj me je poklicala, da sva se dogovorili za termin obiska.Hči je po 3 - mesečni terapiji "vzela vajeti v svoje roke" - razporedila izpite, vse naredila in lepo napreduje.Vmes, če ima še strahove ali negativne občutke, ve, da si lahko pomaga (in tudi si pomaga) s tapkanjem. Res se zna pomiriti in je sposobna začeti reševati nastali problem.Med to terapijo sem sama zbolela (dokaj resna zadeva povezana s pljuči) in na priporočilo hčerke tudi sama začela obiskovati terapije pri Vlasti.Iz terapije v terapijo sem čistila slabe spomine in jih nadomeščala z občutki brezpogojne ljubezni, sprejemanja same sebe, radosti nad življenjem. Danes vem, da sem vredna, da se uredim, da zmorem shujšati, ker je hrana hrana za telo in ne za dušo...... za dušo imam druge stvari, da imam lahko stvari, ki so mi pomembne, na prvem mestu ne glede na mišljenje okolice.Skratka - da sem pomembna jaz in da sem vredna lepega življenja, da sem kot hči staršev, kot žena možu, kot mati otrokom, kot snaha tašči in tastu kot vodja v poslovnem delu življenja pomembna jaz in želim poslušati sebe in da je to OK !To občutenje v meni mi je uspelo pridobiti s pomočjo čudovite, ljube Vlaste in super orodja čustvenega osvobajanja EFT-ja ! Zadeva res deluje in čudovit je občutek varnosti, ko vem, da se lahko umirim, znižam občutek tesnobe in nelagodja.Življenje je prelepo, da bi ga zapravljali !Vlasta, draga Vlasta, hvala lepa za tvoj iskren odnos, za tvojo izredno empatijo, ravno prav profesionalno in ravno prav osebno! Carica si!Lep dan želim in še mnogo EFT-ja!!

testimonial icon

Anja

»Prvih 14 dni sem mislila, da je EFT terapija kr neko tapkanje, ker ni bilo nobenega učinka.«

Moram vam povedati, da sem vam neizmerno hvaležna, da sem vas spoznala in da mi pomagate čez moje ovire. Prvih 14 dni sem mislila, da je EFT terapija kr neko tapkanje, ker ni bilo nobenega učinka.Čez par dni pa se je zgodilo ravno nasprotno. Bila sem,kot da sem se ponovno rodila. Otroci in partner so prišli domov,ko so me zasačili z slušalkami v ušesih kako prepevam in plešem v kuhinji in govorim "VLASTAA HVALAA, KER SII".Po dolgem času sem bila to spet jaz. Nasmejana, srečna, presrečna, da se je moje življenje pričelo postavljati nazaj na pravo pot. Pred mano je še nekaj terapij in ob tem mi je zelo hudo, ker vem, da se terapije bližaju k koncu.V vas sem našla nadomestno mamo, ki mi prisluhne, me objame, mi da toplo besedo in me vedno pomiri ter mi da nasmešek na obraz in mi da vedeti, da bo vse ok. Gospa Vlasta hvala vam, ker ste. Hvala za vse, kar ste naredili za mene.

testimonial icon

Andreja

»Aprila letos sem se čisto zlomila ...«

Terapija EFT mi je spremenila življenje, seveda veliko na bolje, zato bi rada izkušnjo delila z vami.Aprila letos sem se čisto zlomila, 3. aprila enostavno nisem bila zmožna niti vstati, kaj šele da bi šla sploh v službo. Sama sem si postavila diagnozo »izgorelost«, vendar je bilo veliko več kot to:Cel april sem bila doma, v stanovanju, ležala, jokala, spala, doživljala panične motnje, bila sem pri zdravniku, dobila antidepresiv in napotnico za psihiatra…...naročila sem se k psihiatru-dobila datum čez tri mesece.Takrat mi je nekaj reklo, da si moram sama poiskati pomoč. Potem se je vse dogajalo zgolj naključno. Meni v prid.Maja sem šla v službo in mi moj najboljši direktor pravi, da pozna prijateljico, ki se ukvarja z EFT terapijo - če želim, da lahko grem na pogovor k njej. Seveda sem takoj pritrdila, poklicala in že naslednji dan sem se znašla pri ga. terapevtki mag. Vlasti Kuster.Moram povedati, da nikoli nisem verjela v take in podobne terapije, zato sem bila zelo skeptična, vendar sem si rekla: »probati ni greh« 🙂 .Mogoče še povem, da se je meni nalagalo celo življenje - veliko slabega in da je bil neizbežen ta zlom:zelo težko otroštvo (alkohol-udarci, spanje po skednjih), varanje v zakonu-mož imel otroke z drugo, ločitev, sama vzgajala pubertetna otroka, drugi zakon- partner je bil pretirano-bolestno navezanost na starše, pri njem nisem imela mesta, pred 4 leti se mi je mami pri padcu poškodovala glavo-je v Domu ostarelih nepokretna, preobremenjena v službi… No in potem sem se znašla na prvem pogovoru pri terapevtki. Že prvi stik z ga. mag. Vlasto Kuster je bil nekaj posebnega, nekaj drugače, pogovor…...nekak sem ga. terapevtko začutila, dobila sem občutek, da sem pri njej pomembna tisti trenutek samo jaz, da bo naredila vse, da me spravi ven iz te bolečine......njen objem ob koncu pogovora.Ja, takoj, brez pomisleka sem se odločila za trimesečno terapijo.Sploh nisem vprašala, koliko stane, ker sem že ob prvem pogovoru vedela, da mi lahko pomaga in da je vredno vsakega denarja.Namreč, jaz nisem več funkcionirala, to pa pri mojih 50-ih ni bilo sprejemljivo.Hodila sem na terapijo enkrat tedensko: Izpolnila sem test samopodobe ("0" najboljše, "10" najslabše), moja samopodoba je bila "9" ali "10".Terapevtka je rekla, da bova to izboljšale v treh mesecih.Da bo moja samopodoba "0".Če sem odkrita, takrat tega nisem verjela.Prve tedne, en mesec ali pa celo več, sem na terapijah samo jokala, obdelale sva vse po korakih, od otroštva, od male punčke, dogodke, ki so me zaznamovali tako ali drugače.Vsakič po koncu terapije, pa če je bila še tako huda, sem se počutila drugače, lažje, notranje mirna, na določene stvari sem gledala drugače…...pa čeprav samo par dni, vendar z vsako novo terapijo se je to obdobje podaljševalo.Postajala sem drug človek, postajala sem, kakršna že dolgo nisem bila, pa sem si vedno želela biti - da ni več bolečine, tiščanja v prsih, da se notranje ne tresem.Tudi vsi okoli mene so me spraševali, kaj se je zgodilo z mano, da tako žarim.Danes sem brez antidepresivov.Začela sem verjeti, zaupati, da me EFT terapija lahko spravi na čisto nov začetek.Na vsako terapijo sem šla z veseljem, sem jo komaj čakala, ker sem vedelada bom spet močnejša, da z vsako terapijo pridobivam samospoštovanje, da sem se začenjala imeti rada, da določene stvari sprejemam drugače, da se odločam drugače, predvsem pa, da postajam močnejša. Po polovici terapije sem se odločila, da preneham z antidepresivi, da mi bo odprla še tiste boleče stvari ki se skrivajo za antidepresivi in jih pozdravila…In ja - uspelo je tudi to. Danes sem brez antidepresivov, moja samopodoba je po večini 0 (najboljša) – HURA. Danes sem, kot da se april ni zgodil.Brez terapije z go. Vlasto ne bi uspela in vprašanje, kje in kakšna bi bila danes.Tako pa sem 50-letnica, polna energije, pomirjena, hodim v službo, uživam življenje z otrokoma, vnukoma.Sedaj sem spet močna, težko me zlomi karkoli. Če pa se že zgodi, da imam slab dan, slab občutek, da nekaj ni ne bo v redu, pa tapkam 🙂 .Sem že predolga, ampak lahko bi pisala še in še o pozitivni izkušnji s terapijo EFT in terapevtko ga. Vlasto.Če ste na tej strani, ste z razlogom......ne oklevajte… ...pokličite ga. mag. Vlasto Kuster.Življenje je prekratko, da bi oklevali, minute predragocene…...s terapijo boste spet živeli polno življenje, živeli svoje sanje.Sedaj na življenje gledam drugače.Hvala iz srca terapevtki ga. mag. Vlasti Kuster, večno ji bom hvaležna.Hvala ga. mag. Vlasta

testimonial icon

Mateja

»Dolga leta sem imela fizične in psihične težave.«

Dolga leta sem imela fizične in psihične težave. Preizkusila sem veliko vrst alternativnega zdravljenja. Poleg večnega obiskovanja zdravnikov in psihiatrov. Pred kratkim sem slišala za EFT metodo in po internetu naletela na Vlasto Kuster. Bilo je neverjetno. Samo dva obiska pri njej sta sprožila v meni ogromen plaz. Kot bi ji uspelo odlomiti del trdovratne skale v meni, ki mi leta in leta ni pustila dihati. Metoda se mi je na začetku zdela malo preveč enostavna,da bi lahko delala velike spremembe. A sem bila presenečena. S pomočjo Vlaste sem prebila led,občutila užitek svobode, sedaj pa drobne sprotne težave tapkam sproti. Hvala,Vlasta!"Popolnoma sem se sprostila, mirno odpisala izpit in ga na koncu tudi opravila" Po branju teh pričevanj, ki ste jih na novo objavila sem se odločila, da Vam napišem par besed. Tapkam vsak dan od kar sem bila pri Vas in se počutim res odlično! Prejšnji teden pred enim izpitom sem bila malce nemirna in se mi je zopet pojavil ( po dolgem času ) tisti moj cmok v grlu, ampak sem se odločila, da ga preženem. V avtu sem se tapkala 15 minut in dosegla želen učinek, popolnoma sem se sprostila in mirno odpisala izpit in ga na koncu tudi opravila 🙂 🙂 Resnično sem vesela, da sem Vas spoznala in da ste me naučila metodo EFT ker to je res nekaj neverjetnega! Upam, da Vas še kdaj srečam ( pa upam, da ne zaradi kakih novih mojih problemov, da bi potrebovala terapijo 🙂 ), ker ste res prijetna oseba in oddajate neko posebno energijo in mirnost, kar človeka prav poživi! Vaših emailov in novosti se veselim še v naprej, saj jih vedno znova z veseljem prebiram! Želim Vam lep preostanek večera še naprej in poletje polno lepih trenutkov! 🙂 "Panika in strah sta izginila" Naj se vam najprej zahvalim za srečanje ki sva ga imele v torek. Moram vam povedati,da je operacija uspela brez problemov. Panika in strah sta izginila, res hvala vam za pomoč. Moram še povedati,da je bilo med operacijo veliko smeha in pogovora, res sem ponosna na sebe, ampak brez vaše pomoči, ne verjamem, da bi mi uspelo. Se slišiva za naslednje srečanje, samo da malo okrevam.

testimonial icon

Anonimno

Ker si ti edina ki je kdajkoli verjela v mene in se zelo namučila z mano in me podpirala, ko še sama sebi nisem verjela ti lahko povem da se mi zdi da sem danes naredila precej velik korak naprej, razčistila sem nekaj pomembnih stvari o tem, kdo je kriv za vse te dogodke in morda celo verjamem, da nisem vsega kriva sama.Danes sem se celo uspela pogledat v ogledalo in morda bom tudi speljala vajo z ogledalom, katere se vztrajno izogibam. Morda pa res nisi zastonj verjela v mene. Danes sem tapkala skoraj dve uri, najprej sem poslušala posnetke, kot si mi svetovala, potem pa me je odneslo v otroštvo in je bilo zelo naporno, vendar mislim da s sabo razčistila tiste drobne malenkosti ki se zdijo nepomembe pa vendar bolijo in sploh ne veš zakaj.Danes verjamem da mi lahko uspe,Čeprav sem zelo utrujena, sem še bolj vesela da sem se premaknila za korak naprej. Lep vikend in HVALA za vso podporo

testimonial icon

Anonimno

»Vsakodnevno tapkam in je super.«

Sporočam vam,da vsakodnevno tapkam in je super. Hvala. Res vsak dan dobivam več vzdržljivosti, saj mi prej, ko sem se odločila, da nekaj naredim za sebe kar prehitro zmanjkalo.Z vašo pomočjo in vašo super energijo pa kar čutim, da se vztrajnost v meni povečuje. Vaše zvočne posnetke sem si zapisala, tako, da jih uporabim tudi čez dan ko je to možno. Jaz sem že prej tapkala, prebrala sem priročnik EFT, potem pač delam po tem in preiskušam, seveda malo po svoje, vendar zaznavam pozitivne spremembe na boljše.Na vašo spletno stran sem naletela slučajno, ko sem brskala in iskala informacije o EFT.Tako mi je sedaj z vašo pomočjo veliko lažje oz. olajšano, saj na to temo verjetno se sploh ne bi sama spomnila, da lahko tapkam.

testimonial icon

Petra

»Že po prvem srečanju sem se domov vračala zelo srečna.«

“Never let the fear of striking out keeps you away from playing the game” ali “Nikoli ne dovoli, da zaradi strahu pred porazom nebi igral/a igre”.Zaradi neprijetne izkušnje v ljubezni sem imela veliko problemov. V meni so se ves čas skrivala negativna čustva, kot so jeza, razočaranje, žalost, strah.. Strah je tisto čustvo, zaradi katerega sem se v življenju velikokrat slabo počutila. Kazal se je v obliki “cmoka”, ki se mi je pojavljal v grlu in mi tako onemogočal veliko stvari, tudi veselja.Lahko rečem, da se mi je življenje zaradi tega ” cmoka” na nek način obrnilo na glavo, ker sem imela obdobja, ko je bil ” cmok” del mojega vsakdana. Po prebiranju internetnih strani sem našla Vlasto in se oglasila pri njej, ter ji predstavila svoj problem. Že po prvem srečanju sem se domov vračala zelo srečna..Lahko rečem, da sem po dolgem času spet začutila sebe, tisto osebo, ki je bila veliko časa v senci tega cmoka in nikakor ni mogla priti spet na obzorje. Z EFT metodo se vsak dan bolje počutim, srečna sem, ponosna nase, polna pozitivne energije..v sebi čutim moč, ki mi daje voljo za vse cilje, ki jih imam v življejnju in za katere zdaj zaradi vseh teh pozitivnih stvari v sebi tudi vem, da jih lahko dosežem!.. EFT metoda je postala del mojega vsakdana in sem zelo hvaležna, da sem se z njo tudi seznanila, saj je moje življenje kljub stresu zelo lahkotno.Počutim se kot, da bi na novo zaživela. Počutim se svobodna, ki se prej nisem kar nekaj časa zaradi mojega ” cmoka”..Neverjeten je občutek, ko v sebi najdeš vse tisto lepo, kar si zatiral..in to samo v nekaj minutah z EFT metodo! Moj strah pred tem ” cmokom” se je zelo zmanjša, saj sem pomirjena, ker vem, da si lahko tudi sama kjerkoli in kadarkoli pomagam z uporabo metode EFT, ki resnično deluje! Tu bi se rada zahvalila tudi gospe Vlasti za čas,ki si ga je vzela, da mi je prisluhnila in mi pomagala na moji poti v lepo prihodnost!! Zgoraj omenjeni moto pa namenjam vsem, ki imate podobne težave zaradi strahu in Vam želim, da bi jih premagali. Za konec pa še misel.. Vse v življenju je minljivo, tako lepe stvari kot slabe, zato imejmo pogum in vztrajnost, da bi znali v življenju resnično uživati in biti kos vsem izzivom na naši poti. Verjamem, da nam bo pri tem v pomoč tudi metoda EFT!Vlasta Vam pa želim, vse najlepše v življenju in poplačan trud in dobroto, ki nam jo dajete.

testimonial icon

Anonimno

»Moram ti povedati še to, da odkar tapkam, se mi roke več ne potijo.«

Prej so se mi spotile vedno pri kakšni stresni situaciji ali anksioznosti, ki sem jo občutila.Se pravi en mesec je minilo od kar sem začela z eft metodo in opažam ter občutim raznorazna olajšanja in spremenjene občutke.Moje življenje je boljše,lepše,bolj zdravo in neverjetno olajšano.Pa še nekaj…..moj starejši sin igra harmoniko in ima vsake toliko časa kakšno predstavo v glasbeni šoli.In vedno ko je on stopil na oder sem se jaz začela rušiti na stolu,ker me je bilo strah,kako bo zdaj on to izpeljal…ali mu bo uspelo brez napake,ali se bo ustrašil,ali..ali..Se pravi,jaz sem se obremenjevala z njegovim nastopom tako hudo,da je v tistem trenutku prevladala anksioznost.Ta teden pa je spet imel nastop,in ko je prišel sem bila vznemirjena,ampak pol manj kot kdajkoli prej.In kaj sem nardila….začela sem tapkati na “karate točko” in sem tapkala,tapkala,ko sem se v sredini njegove skladbe naenkrat umirila in začutila popolni mir.V trenutku sem bila mirna in zadovoljna,četudi bi se zmotil in ustrašil,mene ne bi vznemirilo.To ne moreš verjet,če tega ne doživiš…Super sem se počutila !Zato pa sem hvaležna sama sebi in se cenim,ker sem to naredila.To priporočam vsakemu,ki se bo kdarkoli znajšel v kakšni hudi situaciji, naj tapka na karate točko,ker resnično deluje.Tako,lep vikend ti želim in smo na vezi…pa pa

testimonial icon

Anonimno

»Tapkanje pomagalo dementni gospe.«

Pozdravljena,nimam besede s katero bi se vam lahko zahvalila. Moram vam povedati , da 3 dni že tapkam z mamo, njeno stanje je veliko bolje čisto je umirjena, ponoči spi, tudi njeni pogovori niso več tako zmedeni, še naprej bom nadaljevala z besedili ki ste mi jih poslala včeraj.Še enkrat lepa hvala in lep prijeten dan.

testimonial icon

Anonimno

»Draga Vlasta, najraje bi vas močno objela, tako sem srečna.«

priročnik, ki ste mi ga poslali, je točno tisto, kar sem potrebovala, da sem spregledala določene stvari. Ne pa, da sem takoj obupala, če mi kaj ni uspelo. Do sedaj pravega apkanja nisem poznala – zato tudi ni učinkovalo, in sem zaradi svojih problemov hitro obupala. Včeraj sem ponovno tapkala (moj problem je bil zelo trdovraten, vsaj zame. Zaradi kompleksov manjvrednosti so se mi npr. v družbi tako tresle roke, da nisem mogla ne piti kave, ne jesti – juhe sploh ne). Po včerajšnjem načinu tapkanja, ki ste ga prikazali, sem del svojega bremena že odložila; roke imam veliko lažje, tudi tresejo se mi ne več tako močno. Sicer pa, kot pravite v vašem priročniku, zelo pomembno je vztrajati.Najraje bi vas močno objela, tako sem srečna.

testimonial icon

Helena

»Resnično sem hvaležna da sem vas spoznala gospa Vlasta.«

Najprej sem se vpisala v vaš tečaj hujšanja vendar moram priznati, da klub tapkanju in vsem ostalim dietam mi ni uspelo shujšati. Vmes mi je upadlo upanje in sedaj ko se udeležujem vaših osebnih terapij vem zakaj mi nikakor ni moglo uspeti.Nikakor nisem iz sebe spustila ogromne bolečine in šele sedaj ko delava resnično sami počasi odkrivam globoke rane v sebi na katere sem hotela pozabiti. Ne zmoremo pozabit in sedaj to vem, samo zakopala sem jih v svoje kilograme, z njimi sem bila bolj varna, vsaj tako sem mislila, vendar ni res lagala sem sebi in svojemu telesu.Ne znam opisat občutka na teh terapijah kaj vse pride na površje, tudi take stvari ki se jih niti najmanj ne zavedamo, da jih nosimo v sebi že dolga leta skrite, kot največji zaklad. Res hvala Vlasta da ste mi svetovala te osebne terapije kajti šele sedaj delam ogromne premike v sebi, kako lijejo solze same iz mene, kako se prestavlja moja bolečina po telesu, dušenje, stisk v prsih in nato v roke, nato gre v trebuh in na koncu še na noge kot da se bojim prestavit naprej.Vse to sproti odstranjujeva iz mene in spoznavam da sem resnično vsak dan bolj močna, bolj sproščena in srečna. Počasi se zavedam, da lahko uživam v življenju, da sem lahko svobodna. Moja trnova pot po kateri sem hodila je vsak dan čistejša in veliko je še v meni za odstranit in sedaj vem da bom z vašo pomočjo to tudi uspela.Res hvala angelom da so vas poslali na mojo pot v življenju. Hvaležna sem vam iz srca.

testimonial icon

Anonimno

»No tako, sem se zjutraj lotila intenzivnega tapkanja, ki je trajal vse tja do poznega popoldneva, z vmesnimi pavzami seveda.«

No tako, sem se zjutraj lotila intenzivnega tapkanja, ki je trajal vse tja do poznega popoldneva, z vmesnimi pavzami seveda…že dva dni prej sem se počutila slabo.Ampak potrudila sem se in vztrajnost se splača. Tapkati sem začela kako sem jaz nesrečna, kako meni manjka sreče, nobeden me ne mara, nikoli nisem bila srečna, kako sem morala biti podrejena drugim osebam itd…in ves ta čas sem bila v joku.Po vsem tem tapkanju se bolje počutim in tudi diham lažje. Kakšno olajšanje…nadaljujem…Hvala Vlasta za vse nasvete, ki mi jih daješ.

testimonial icon

Anonimno

»Hvala za vaš trud, da pomagate ljudem, upam da vas slišijo in se ravnajo po vaših nasvetih.«

Ojla,prebrala sem vaše nasvete in se z nijmi popolnoma strinjam. Vzela sem si čas in perebiram Trabsurfing realnosti in Življenje z angeli. V svojem priročniku ste zajela bistvo iz obeh omenjenih knjig, ker pa vem kako težko je negativne vibracije spremeniti v pozitivne, sem bila prijetno presenečena na koncu. Dodala ste EFT metodo kot pomoč ali orodje pri oddajanju pravih vibraciji, da dobimo kar želimo.EFT poznam in sem bila tudi na tečaju, vendar ga vse premalo uporabljam.Pred pa leti, ko sem se prvič srečala s to metodo sem imela fobijo, strah pred vodo( kot otrok sem padla na glavo v čeber vode )….nisem prenesla, da mi je šla voda čez obraz, tudi pri umivanju las, kaj šele na morju.Nato sem si eno dopoldne na dopustu vzela čas in tapkala, tapkala….potem sem se postavila na skalo in v vodo skočila in to na glavo. Od takrat uživam v tem in v raziskovanju morske gladine z masko.Hvala za vaš trud, da pomagate ljudem, upam da vas slišijo in se ravnajo po vaših nasvetihŽelim vam mnogo uspehov in osebnega zadovoljstva tudi v prihodnje.

testimonial icon

Anonimno

»Tapkam vsak dan vsaj pol ure (Vlasta hvala tudi za tvoje videee 🙂 in se že pozna, tudi na mojem obnašanju.«

Z Vlasto sva začeli delati pred dobrim mesecem in pol, in to zaradi strahu pred boleznijo.In vsako terapijo sva šli globlje in kmalu našli vzrok mojih težav. Prišli sva do otroštva, kjer so me naučili, da moram ugajat drugim. In s tem so se začele vse moje težave.Zmeraj sem samo poslušala in srkala vase probleme, bolezni, težave,… drugih. To pa je pripeljalo tudi do moje nesamozavesti. To se je zelo dobro pokazalo v službi, saj me je šefica dobesedno pohodila, če pa sem ji dovolila, saj sem ji morala ugajati (ZMOTA).Vendar še dobro, da sem našla Vlasto in EFT, saj počasi a vztrajno odpravljam težave.Prvi mesec me je bilo strah tudi tapkanja, vendar sem tudi ta strah odpravila. Tapkam vsak dan vsaj pol ure (Vlasta hvala tudi za tvoje videee ? ) in se že pozna, tudi na mojem obnašanju. Še Vlasta je bila presenečena…Sem na porodniški in sem mislila, da bom kar po pošti dala odpoved, ker šefice tudi pod razno nisem hotela več videti v življenju. Vendar…………. Tapkala sem vsak dan, »ko nora«, šla do šefice in si izbojevala svoje pogoje.EFT res deluje!!!Hvala Vlasta in hvala EFT

testimonial icon

Anonimno

»Hvala silam kozmosa, da so vas poslale na mojo pot.«

Moje tapkanje uspešno napreduje,moram kar povedati da sem vztrajna in niti ne pomislim,da bi slučajno prenehala.Z mano tapka tudi moja 16-letna hčerka (upam,da lahko obe delama na ta program),ki tudi vem da je razočarana v vseh raznih poskusih hujšanja,vem da je zelo vztrajna in res si želi da zgubi kar nekaj kg.,.. Vprašala sem jo,ji pokazala sicer se prva dva dni ni mogla nekak odločiti ampak kar pridno dela na vseh treh področjih….naj povem,da mi je v nedeljo z navdušenjem povedala,da ima 3kg manj……bravo moja mala …..vesela sem za njo…..Jaz moram povedati,da mam kar razgibano,odgovorno in stresno delovno mesto. Rada bi se znebila tega stresa in vse napetosti,ker ko me nekaj vrže iz tira me kar prizadene(takrat se zlomim in me prizadene da mi solze kar privrejo na plan) in vem,da nesmem tega pokazati kako hudo mi je ampak nemorem se tega otresti.Imam pa tudi eno dobro lastnost,da takrat ne posegam po hrani…bravo jaz.Jaz pa imam nekje en kg manj..Hvala silam kozmosa,da so vas poslale na mojo pot in sebi,ker si želim in vem da mi bo uspelo v mojem življenju spremeniti marsikaj…da zaživim,kot si zaslužim…Hvala VAM…lep večer...

testimonial icon

Anonimno

»Priznam, da mi je bolje. Tudi mož se je že sprijaznil, da je že to del mojega vsakdana.«

Gospa Vlasta,Želela sem vam se še zahvaliti, ker ste mi prejšnji teden poslala posnetek videokonference. Naj vam povem še to. Sicer ne vsaki dan, ampak , ko vem, da me ne bo nihče motil, tapkam 8 in 89. posnetek ter svoja negativna obdobja, dogodke čistim iz svoje podzavesti, nezavednega in seveda sploh zavesti. Vedno se počutim lažja. Tapkam približno uro in vedno na nek stresen dogodek iz mojega življenja.Moja košara neprijetnih občutkov se počasi prazni. Počasi, ampak vztrajno. Priznam, da mi je bolje. Tudi mož se je že sprijaznil, da je že to del mojega vsakdana. Jemlje me povsem normalno. Zjutraj pa mi običajno dela družbo sin, saj me prav z zanimanjem gleda in posluša. Jaz pa opravim svojih 5 minut n grem pozitivna v nov dan.

testimonial icon

Anonimno

»Vendar sem uspela spraviti tesnobo iz 10 na 5«

Draga Vlasta!Najlepsa hvala za posnetek! Sem tapkala z vami in se cisto razjokala! Tapkala sem na moj strah in negotovost, ki sicer nista povezana s kg (ceprav ne bi bilo nic narobe, ce bi izgubila kaksne 3 do 4kg. Vsekakor pa so kg zadnja stvar, ki bi bili vredni mojega pritozevanja. Hvala bogu!) Torej, tapkala sem na moj generalni strah in obcutek varnosti, oz. ne-varnosti.Po posnetku sem morala s tapkanjem nadaljevati, ker se je tesnoba drzala in drzala. Tapkati sem zacela brez tesnobe, cutila sem samo nezadovoljstvo, ko pa smo zaceli s procesom, se je Pandorina skrinjica odprla! Vendar sem uspela spraviti tesnobo iz 10 na 5.Zelo prijetno so me presenetile ocene gospa, ko ste jih vprasali kako mocno verjamejo, da jim bo uspelo! Tudi jaz sem odgovorila na vase vprasanje, ne glede hujsanja, moj odgovor se je nanasal na to kako mocno verjamem, da mi bo uspelo postati bolj srecna, vesela in varna. Moja ocena je bila med 0 – 1! Po tapkanju se ta ocena ni spremenila. Zmanjsala pa se je tesnoba.Oh, kako sem se razpisala, pa nisem hotela toliko nakladati! 🙂 Hotela sem se samo iz srca zahvaliti, da delite vase videoposnetke z nami/menoj in da mi je zal, da ne morem biti z vami v zivo!Vse lepo in topla hvala!

testimonial icon

Anonimno

»Hvala Vlasta in hvala EFT-ju, ker sta«

Vem da je nekakšna moč,ki me je pripeljala do tebe,da lahko spoznam EFT.Tej moči pravim “ljubezen do sebe”.Ko si res želiš nekaj spremeniti ali pozdraviti ali popraviti na sebi,takrat čutiš ljubezen.Jaz si želim sebe spremeniti tako,da bom zdrava,zadovoljna in srečna v življenju.In počasi to dosegam z EFTjem.Na sebi delam 14 dni,tapkam vsak dan od dve do tri ure,koliko mi dopušča čas.Ampak to si razdelim na tri dele,da je lažje.Pred petimi leti,ko mi je umrl oče sem spoznala anksioznost.Strah me postajalo,da bom umrla tudi jaz,takoj za njim,in bog ne daj da me je kje zabolelo ,posebej v prsnem košu ali okrog srca,ker sem takoj mislila,da je konec z mano.Ta strah te ohromi tako,da enostavno ne moreš funkcionirat nikjer več, tudi v službi ne.Ko je postajalo vedno slabše,sem se morala obrniti na psihiatra,ker sem mislila,da je to edina rešitev. S tabletami sem se pozdravila v enem letu, ampak ne popolno, ker sem občasno še vedno začutila bojazen.Različni dogodki so me pripeljali tako daleč. Hud stres sem doživljala v službi,za katero sem si že želela da se konča,ker nisem več zmogla pritiska.Ostala sem brez službe in zato mi je bilo lažje.Vendar v meni so ostale rane,ki mi jih očisti EFT.To so rane iz mojega žalostnega otroštva,rane prijateljstva iz prejšnje službe.Vsa ta jeza,ki se je kopičila vsa ta leta v meni,moram reči,da je enostavno več ne čutim in me tisti dogodki ne ganejo več,za katere sem prej izgubljala živce.Večkrat se zalotim sama sebe ,kako se enostavno več ne jezim na istih stvareh,katerih sem se prej vedno in ta jeza je kar trajala,sploh ni odnehala včasih.Na kratko povedano,očistla sem ogromno jeze,žalosti anksioznosti,straha in nezadovoljnosti.Danes,po 14ih dneh se počutim mnogo bolje in vem ,da sem to dosegla samo z EFTjem.Hvaležna sem,da sem spoznala Vlasto in da mi je pomagala zEFTjem.Tapkam vsak dan,in počutim se vsak dan bolje.Hvala Vlasta in hvala EFT-ju, ker sta.

testimonial icon

Maja

»Res ne morem verjeti, da ta EFT res deluje!«

Danes me je bil v službi en sam smeh, da so se sodelavci spraševali, če sem prismojena :). Tudi ljubosumja na mojo sodelavko ni bilo več, temveč sva se z njo smejali do solz. Draga Vlasta, tako sem srečna, da bi se kar zjokala od sreče. Z veseljem že pričakujem naslednji četrtek v LJ, da nadaljujemo z delom. Verjamem, da same radosti že čakajo name.Komaj čakam!!!

testimonial icon

Anonimno

»Spoštovani, izgleda, da sva zadeli prave vzroke mojih težav. BRAVO!«

Spoštovani, izgleda, da sva zadeli prave vzroke mojih težav. BRAVO!Pri vas sem bila ob koncu novembra zaradi mučnih dolgoletnih migren. Z vašo pomočjo sem se dokopala do učinkovitega tapkanja kljub velikemu podzavestnemu odporu. Sama bi to težko ugotovila, vi pa ste me v dveh srečanjih tako rekoč pozdravili. Res sem vam hvaležna za vaš trud in zavzetost. Se bom še oglasila, da vam poročam, kako je tehnika eft še dalje vplivala na moje življenje.

testimonial icon

Martina

»Hvaležna sem Vlasti iz vsega srca in bi šla za njo na konec sveta.«

Z EFT metodo pri gospe Vlasti Kuster lahko odpravite prav vsako težavo, ki jo imate. Mene sta EFT metoda in Vlasta kuster popolnoma prepričali. Odpravila sem z vsemi težavami, ki sem jih imela – od tesnobe, strahu… Hvaležna sem Vlasti iz vsega srca in bi šla za njo na konec sveta, saj je z EFT tepkanjem iz mene naredila povsem drugačnega človeka. Postala sem samozavstna, nasmejana, pogumna, ljubeča, sočutna in neskončno srečna. Moja želja je, da bi v svojem poslanstvu, ki ga imam na tem planetu postanem ravno tako uspešna kot je ravno Vlasta. Hvala Vlasti in EFT metodi!!!Želim, da bi pomagala tudi vam. 🙂

testimonial icon

Anonimno

»Počutim se srečno in sproščeno.«

(Vedno, ko ji je bilo težko, se je močno najedla in potem je šla bruhat – vse to je trajalo že kakšno leto, preden so starši odkrili in se obrnili name, da najstnici pomagam. Po treh mesecih EFT terapije, ki sva jo celotno opravili preko spleta, ni bilo več sledu o bruhanju. Opomba: V. Kuster)Potem sem slišala za tapkanje, zdelo se mi je nemogoče da bi to lahko pomagalo, ampak sem vseeno začela tapkati. Po nekaj časa sem se počutila bolj sproščeno in pomirjeno.Vsak dan sem tapkala in sem se osvobodila vse te žalosti, ki se je nabirala.Velikokrat sem jokala, ko se je zgodil kakšen dogodek ali me je nekdo prizadel. Vedno sem tapkala. Naučila sem se, da lahko samo sebe spremenim in da ne obsojam ljudi preden jih spoznam.Z časom sem se naučila sprejemati sebe in svoje napake. Več mi ni mar za mnenja drugih ljudi. Ne trudim se vse kontrolirati in govoriti vsem, kako naj se obnašajo. Opazila sem tudi, da so ljudje okrog mene bolj srečni in se z vsemi bolje razumem. Počutim se srečno in sproščeno.Vsak dan tapkam in mislim da mi je to res veliko pomagalo, in da bo mi še več pomagalo v prihodnosti.

testimonial icon

Tamara

»Nimam več napadov hitrega bitja srca, moja tesnoba in depresija sta se izboljšali.«

V vrhuncu življenja, pri 23. letih, uspešna absolventka, pa vendar se je moje življenje podiralo, kajti dolgo obdobje tesnobe, nerazrešenih čustev in napačnih miselnih vzorcev mi je zapustilo globoko depresijo, zaradi katere sem zadnje mesece komaj funkcionirala. Sama sem si poskušala pomagati z različnimi tehnikami, slišala sem tudi za metodo EFT, vendar sem drugim tehnikam nekako bolj zaupala, ker so bile dlje »na trgu«, preizkušene in bolj uporabljane.Seveda so tudi malo pomagale, ampak ne dovolj. In vendar, v sili še hudič muhe žre, pravijo, so prišli zame dnevi, ko v svoji koži več nisem zdržala in sem iskala nove načine in novo pomoč.Na Vlastini spletni strani sem popolnoma nejeverna preizkusila pozdravni video in v tistem trenutku se je v meni nekaj zgodilo. Kaj, še danes točno ne vem, pa vendar se je in hvaležna sem. Vem pa, da sem se v tistem trenutku počutila bolje, drugače, lažje. Je to le placebo učinek? Morda tudi, ampak presenetljivo dobro deluje in pomembno ko si na dnu je, da je učinek hiter. Z Vlasto sem se drugi dan dogovorila za srečanje pri njej in prvič sva tapkali splošno, na tesnobo in trenutne občutke. Ob tapkanju sem čutila, da me nek del želi zapustiti, seveda sem se tega zelo bala, ker to sem vendar jaz, tesnoba, in z njo se predstavljam svetu.Vlasta, ne morem dovoliti, da kar gre…Ampak je šla, korak za korakom.Seveda s tapkanjem odvijaš velik paket, najprej misliš, da imaš pač tesnobo in depresijo, potem hitro ugotoviš, kdo s tabo ni ravnal prav, kako napačno razmišljaš, da se nimaš rad. Odkriješ stvari, za katere še vedel nisi, da te nekje globoko bremenijo in ti kradejo energijo. Sama sedaj znam te vzorce prepoznati, kar se mi zdi pomembno.Z EFT lahko slabe stebričke, ki so ti jih postavili v času odraščanja, nadomestiš s pozitivnimi, zdravimi. In zavestno lahko začneš gojiti »dobro« do sebe in drugih. In sedaj imam za te pozitivne misli in občutke prostor, prej ga nisem imela, s tapkanjem pa sem odplaknila veliko frustracij in tesnobe, ki so me že stiskale v prsih.Predvsem čutim, da imam zdaj več energije, saj sem jo prej kopičila v negativnih čustvih in mislih, tako da je za drugo več ni ostalo. No, dodatno me je učinkovitost metode presenetila tam, kjer sploh nisem pričakovala. Vedela sem sicer, da se bolje počutim, ampak tokrat so boljše počutje pokazali tudi sodobni aparati, ki jim vsi bolj zaupamo.Na kontrolnem pregledu ščitničnih hormonov je moj izvid pokazal popolnoma normalne vrednosti hormonov (sicer sem imela blago hipertireozo), zdravnik me je pogledal v smislu če se šalim..No, ne, moji prejšnji izvidi kažejo črno na belem, da moja ščitnica deluje malo preveč. No zdaj črno na belem ta deluje odlično.Tudi pulz srca se mi je precej znižal, nimam več napadov hitrega bitja srca. In če že ne verjamem svojim občutkom, pa verjamem dragim aparaturam. Tekom 4 terapij sta se moja tesnoba in depresija občutno izboljšali, skoraj izginili, seveda pa še vedno pridno tapkam, predvsem na vsakdanje frustracije, glavobol…Z Vlasto sva pretapkali težje dogodke, v katere se sama nisem upala spuščati. Sem pa po vsaki terapiji v sebi odkrila čustva, misli, ki me še težijo in sem naslednjič vedela, kaj si želim pretapkati.Zelo sem vesela, da mi je Vlasta zelo poglobljeno, in zame zelo pomembno – analitično, odgovarjala na moja vprašanja, da mi je s svojimi odgovori odprla nov zorni kot pogleda na življenje, ki se je nekje med mojo depresijo izgubil v popolni temi. Med terapijo sem dobila predvsem veliko upanja in notranje moči, da zdaj bolj premišljeno odreagiram, pa vendar si hkrati upam biti tudi drzna in razigrana. Po terapiji sem se včasih počutila, kot bi bila na »novo zaljubljena«, kajti dobila sem nekaj novega v sebi, nisem vedela, kako naj s tem v sebi ravnam, kako naj te nove občutke v sebi spoznavam, seveda pa sem si želela biti čim bolj nežna in prijazna.Seveda sem se bala, vsi se bojimo sprememb, ampak jaz sem bila za to nagrajena in zagotovo še bom. In v mojem življenju se zaenkrat objektivno ni spremenilo popolnoma nič.Spremenila pa sem se jaz, na bolje.

testimonial icon

Anonimno

»Sedaj vem, da se je splačalo, saj so se mnogi strahovi razblinili, postajam močnejša in samozavestna.«

Občutek krivde in sramu, iskanje razlogov in opravičevanja in nenehno beganje v varno obzidje. Imeti sebe rad, pa vendar ne preneseš misli na krivice in ponižanja, ki so se zgodila pred mnogimi leti.Vse to te preganja in bega, ko pred množico ljudi nadeneš brezskrben in nasmejan obraz, da kdo ne bi opazil tvojega trpljenja, svoje skrivnosti skriješ globoko v ozadje in se pretvarjaš, da si dobro, a misli ti venomer begajo in se sprašuješ, kdo je kriv za vsa ta dejanja. Na koncu je odgovor vedno enak: “Jaz sem kriva da sem bila zlorabljena.”Po enem mesecu EFT terapije z Vlasto sem našla nov smisel v življenju. Spoznala sem, da sonce sije tudi zame. Res ne vem, kako EFT deluje in me niti ne zanima, vem pa da je olajšanje takojšnje in da je vredno poizkusit.Tudi mene je bilo strah, vendar sedaj vem, da se je splačalo, saj so se mnogi strahovi razblinili, postajam močnejša in samozavestna, vsak dan mi je lažji in sedaj se lahko pogledam v ogledalo brez očitkov in obtoževanja.Vem, da me čaka še veliko dela in vem, da mi bo z EFT metodo in Vlastino spodbudo uspelo.Hvala Vlasta

testimonial icon

Tilen

»Moja izkušnja z EFT terapijo je zelo pozitivna.«

Preden sem prišel na prvo eft terapijo pri Vlasti Kuster sem vedel zgolj to, da gre za metodo tapkanja, in sicer tako da tapkamo po določenih akupunkturnih točkah s ciljem, da odpravimo neko fizično bolečino ali mentalno motnjo. Že po prvi terapiji sem spoznal, da z eft metodo lahko neko mentalno motnjo ne le lajšamo, ampak v celoti odpravimo.EFT gre namreč učinkovito do samega stebra problema. Spoznal sem, da s tapkanjem dosežemo, da se temelj oz. steber problema (v mojem v primeru govorim o mentalnih blokadah) dejansko zamaje, in kar je majavo lažje nadomestimo z novim temeljem, kar pa ob tapkanju dosežemo še s pravilnimi na glas izgovorjenimi frazami, ki so izgovorjene v pravilnem vrstnem redu.Ne rečem, da se z navedenim postopkom izbrišejo življenjski dogodki, ki so postavili napačne temelje, temveč temelje nadomestimo z novimi, in ko se nato srečamo s podobnimi situacijami, nanje ne reagiramo več kot na oviro, ampak kot na izziv oz. ne več stresno, ampak sproščeno.Terapije same potekajo v sproščenem vzdušju, kar dodatno pripomore k učinkovitejši osvojitvi tehnike, ki jo lahko nato kadarkoli izvajamo sami doma ali v službi, potrebujemo le nekaj minut miru in časa.

testimonial icon

Anonimno

»Moja izkušnja z EFT je tako zelo pozitivna.«

Moja izkušnja z eft je tako zelo pozitivna,je pa potrebno najprej zadevo razumeti in osvojiti tehniko (oboje dosežemo s pomočjo izkušenega terapevta) in nato vztrajati pri tapkanju tako dolgo, dokler težave oziroma napačnega stebra dejansko ne zamajemo in nadomestimo z novim, kar razreši našo težavo.”

testimonial icon

Mateja

»Z vašimi včerajšnjimi video posnetki sem bila zelo zadovoljna.«

Ravno o premajhni količini hrane sem vam želela pisati, ko ste na videu začeli govoriti o tej tematiki. Tapkala sem z vami in bilo je super. Vedno bolj sem prepričana, da mi bo uspelo tudi držati dieto. Vem da je v tem štos, ampak vse kar ste povedali glede količine hrane je res in to nas pretežke dela še težje. Sicer pa-počutje odlično, tapkam, ločevalno se prehranjujem in tud telesna vadba. In danes po 19. dnevih (prej sem bila bolana) rednega tapkanja, ločevalne diete in vadbe,kot je predlagana, sem lažja za 6 kg.

testimonial icon

Ljubica

»Tapkam z veseljem, ker kaj boljšega se mi že dolgo ni “zgodilo”.«

Nisem se nič oglasila, vse od tistega “cmoka v grlu”. Nekako je izzvenel. Kar je dobro. Nekaj pa me vseeno zanima. Velikokrat opozarjate, da se lahko pojavijo močni občutki in da jih je potrebno “spravit ven” oz. jih odtapkati in se zjokati.Jaz pa tega ne morem (se zjokat). V bistvu ničesar ne čutim. Npr. da tapkam na en dogodek iz preteklosti (situacijo v kateri so bile lepe in manj lepe stvari t.j. lepi občutki in žalost). Ko tapkam na žalost in “se prenesem” v tisto situacijo se zgodi, da se vsi občutki “zbrišejo”, tako lepi, kot žalostni. In naenkrat je, kot da bi bila robot, s fotografskim spominom-brez občutkov.Potem mi mogoče postane malce žal, za lepimi občutki. Veste, prav rada bi se kdaj zjokala, pa ne morem. Ne vem zakaj. In, ko vam zdaj to pišem, se mi zopet prične “oglašat” ta moj cmok ! Mi pa “paše” ta vaš predzadnji video “ne dovolim, da mi vzamete mojo hrano”.Glede lakote nimam nobenih problemov. Lahko nenormalno dolgo zdržim brez hrane, tako da me že telo samo prične opozarjati, da pa naj vendarle nekaj pojem. Tapkam z veseljem, ker kaj boljšega se mi že dolgo ni “zgodilo”. Imam pa težave s telovadbo. Ne najdem časa oz. ko pridem zvečer domov sem preutrujena in komaj uspem vse postoriti za naslednji dan.Poiskušam vsaj s hojo, pa 1x/teden imam intenzivno vadbo eno uro.

testimonial icon

Anonimno

»Hvala za vaše objavljene posnetke, spremenili so mi življenje!«

Naj vam na kratno opišem. Mož je ostal brez službe po tem ko mu delodajalec 4 mesece ni plačal osebnega dohodka. Kljub temu, da je mož večni optimist, sem jaz padla v stanje, ki mi včasih ni dalo več živeti. To se je samo stopnjevalo in sem vedela da moram nekaj narediti. Vedela sem, da za dežjem posije sonce in to ste bila vi. Ne vem pa kakšem čudežu sem vam našla na internetu in vaše metode na yutubu. Poslušala sem vas in delala po vaših napotkih. Že po nekaj dneh se je moje življenje obrnilo na bolje, čeprav smo z delodajalcem glede osebnega dohodka še vedno v pravdnem postopku vem da bomo uspeli. Na vse stvari gledam pozitivno, ne morete verjeti, kaj ste prebudili v meni.Vidim stvari, ki jih nisem nikoli do sedaj, imam čudovitega moža, sina, snaho, ljubečo mamo, čudovito taščo. Skratka kot bi se na novo rodila. ČUDOVITO. ŠE ENKRAT HVALA ZA VAŠE OBJAVLJENE VIDEO POSNETKE, SPREMENILI SO MI ŽIVLJENJE.

testimonial icon

Anonimno

»Moram pa povedat, da sem z tapkanjem zelo zadovoljna.«

Vsakič se zjočem, a sem potem resnično potolažena in mi je lažje.Pozdravljena Vlasta! Danes mineva dva tedna, ko izvajam vaše terapije. Zelo sem zadovoljna z videi, ki jih pošiljate in s tapkanjem, ki ga izvajate. Res dajete izjemno pozitivno energijo in max optimizem.Sama se lahko popolnoma predam vašim besedam in tapkanju, ki ga vodite. Moram pa povedat, da sem z tapkanjem zelo zadovoljna. Vsakič se zjočem, a sem potem resnično potolažena in mi je lažje. Vsaka vaja posebej mi prinese veliko spoznanj. Tudi videokonference gledam v torek in so super. Vse kar poveste za tapkat je res, a še nikoli nisem pomislila na to: npr. da sem žalostna, ker se odpovedujem hrani-šele sedaj vem, da je to čista resnica. Ali da je hrana moja zaveznica, da lažje premagam stres.Tega nisem vedela do sedaj. Veliko sem se naučila pri premagovanju blokad, na videokonferenci in na tapkanju. Največ pa sem se zavedala včeraj, ko je bila trditev, da ne maramo svojega telesa in potem pozitivno,… ampak brez njega ne gre,… telo deluje brezhibno in dobro,… jaz ga pa kregam in sovražim, …ono ni krivo da je tako…itd.Sama nimam nobenih zdravstvenih težav, ne poznam bolečin, ne glavobola, ne poškodb, ne bolezni (razen kaka viroza), ne uporabljam aspirinov, lekadolov drugih tablet, sem zdrava, a nase se vsak dan kregam in se kritiziram, posebej zjutraj pred ogledalom in vedno, ko vidim svoje slike, saj nikakor nisem zadovoljna s svojim videzom.Tega sem se včeraj prvič zavedala tako, da sem se zamislila.Sklenila sem spremeniti svoj notranji dialog in verjamem v pozitivne učinke. Prepričana sem da s tem, ko tapkamo za izgubo kg, čistimo celotno podzavest in radiramo blokade, ki nas dušijo.

testimonial icon

Anonimno

»Spoštovana gospa Vlasta Kuster!«

Spoštovana gospa Vlasta Kuster!Že na začetku branja, priročnik 6 korakov do… je vzbudilo zanimanje, kaj je na 6 koraku. Ljudje včasih ne vemo kako je vse blizu našega očesa, ker se zgubimo v krogu v katerega nas spravijo normalna dogajanjaa smo v tistem trenutku ranljivi, zgubljeni tudi zaradi ostalih dejavnikov. Smeti so težke, če jih nepravilno nalagamo.

testimonial icon

Tina

»Draga Vlasta, te pridem pogledat in se ti pokazat, da boš videla še en čudež EFT-ja!«

Draga Vlasta!!!te pridem pogledat in se ti pokazat, da boš videla še en čudež EFT-ja !!!Moram ti pa povedati, da sem kar fajn shujšala in,da sem konec koncev,čeprav zame še zdaleč ni konec, zelo zadovoljna 🙂 Ko se pa vsi skupaj pozdravimo,pa te pridem pogledat in se ti pokazat, da boš videla še en čudež EFT-ja !!! V bistvu s časoma sploh ni bil več povdarek na hujšanju,to je bilo posledično, čeprav naj bi se s tem začelo, ampak, predvsem na samospoznavanju z EFT in zahvaljujem se ti za Tvojo velikansko radodarnost in pripravljenost,da deliš svoje znanje z drugimi,torej tudi z mano !!!!OK,Vlasta,za enkrat hvala za vse,res iz srca,pozdravi ostale punce,še posebej Klavdijo, za katero sem najbolj držala pesti,če sem iskrena 🙂 Upam,da se kmalu vidiva,čao

testimonial icon

Tamara

»Najprej se mi je zdelo precej preprosto, ampak ko sem se poglobila vase in v to kaj si res želim in podobno, je postala zadeva res zanimiva.«

Ja, sem pogledala priročnik in tudi zapisala odgovore do vključno 3. točke.Najprej se mi je zdelo precej preprosto, ampak ko sem se poglobila vase in v to kaj si res želim in podobno, je postala zadeva res zanimiva, ker se dejansko vprašaš, česa si pa jaz RES želim?? Vedno nekaj delaš in misliš, da v dobro sebe ali pa vsaj drugih, ampak ali me to res pelje tja kamor želim priti?Priročnik mi je dal lepo iztočnico, da se vprašam kdo sem, kaj si želim in predvsem, ali sem to sposobna uresničiti. Zdaj sem imela nekaj precej zasedenih dni, tako da upam da bom danes uspela priti do konca priročnika. Aja, pa tudi tapkam vsak dan, na video ali pa trenutno počutje in mislim da se res počutim lažjo, z nekaj več življenjske energije, ki sem jo prej usmerjala v negativna čustva… Se vidiva jutri!

testimonial icon

Anonimno

»Moram reči, da je tole tapkanje čudežno!«

Veste gospa Vlasta jaz sem po naravi drugače čisto vesel človek, življenje imam zelo rada, vsak dan ko se zbudim mi pomeni veliko, vendar v meni je nekaj kar ne more ven, nekako sem okupirana sama s seboj, časa mi zmanjkuje za marsikaj, sedaj pa sem se vključila v vaš program shjušajmo trajno. Moram reči, da je tole tapkanje čudežno, moraš pa imeti res popolen mir, da se lahko temu posvetiš.

testimonial icon

Anonimno

»Moram povedat da pridno tapkam.. naredim par tapkanj.«

začetek je dober in vem da tudi volja bo oz., je …. da nekaj spremenim na sebi….če sem že notranjo mene spremenila oz., jo spreminjam ….tudi vem da mi bo oz., mora uspeti s tapkanjem ….. zraven se umiriš,svoje misli in vse daš na stran in se posvetiš samo temu….. vem da bom zraven tega premagala tudi svoj stres in stresno življenje ki ga trenutno imam….. Vedno na koncu tapkanja ko globoko vdihneš in izdihneš imam občutek kot da mi grejo mravljinci po telesu…. tak,da ja sprememba je oz., nekaj se dogaja ….se že veselim najinega ponovnega tapkanja jutri …lep večer želim

testimonial icon

Vrhunski športnik

»Dosegel sem že nove osebne rekorde.«

Dosegel sem že nove osebne rekorde Nisem verjel, da mi lahko pomaga nekaj takega kot je tapkanje, ampak sem se odločil, da vseeno poskusim. Po nekaj srečanji z Vlasto sem bolj miren, bolje izpeljem svoj nastop, dosegel sem že nove osebne rekorde. Tapkanje mi pomaga, da nimam treme in da ne razmišljam o konkurenci, ampak se osredotočim na svoj nastop.

V košarici ni izdelkov.