Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

3 nasveti, ko imate motnje spanja

Motnje spanja so lahko zelo moteče in neprijetne, obstaja pa hitra in naravna rešitev, ki jo, ko gre za nespečnost, po svetu uporabljajo že milijoni ljudi.

1. Prepoznajte vzroke

Ne nastanejo kar tako iz nič. Naše telo ima vedno dobre razloge, zakaj nastnejo motnje spanja. Bodite pozorni pri sebi, kaj se dogaja z vami. Vprašajte se, kaj me skrbi, zaradi česar ne morem spati, kaj se mi podi po glavi ponoči, ko ne morem spati,… Ali imam morda kakšne druge zdravstvene težave, zaradi katerih nastanejo motnje spanja?

2. Obiščite delavnico EFT

Obiščite delavnico EFT in se naučite tapkanja. Z njim si boste lahko pomagali zmanjšati skrbi, ki ste jih prepoznali kot vzroke za nastanek motenj spanja. EFT – Emotional Freedom Technique je namreč tehnika, s katero sprostimo nakopičen stres v telesu – deluje hitro in učinkovito in že po nekaj minutah, se boste lahko prepričali, da res deluje.
Motnje spanja so večinoma povezane s skrbmi, z našimi strahovi, nemirom,… Prvi korak je, da prepoznate, kaj se podi po vaši glavi ponoči, ko ne morete spati in drugi korak je ta, da uporabite EFT in odpravite te skrbi. Posledično se bo vrnil spanec in vi se boste zjutraj zbudili spočiti.

3. Sprostite stres iz vašega telesa

Uporabite EFT in sprostite ves svoj stres, vse svoje skrbi, strahove in bojazni… Čeprav EFT izgleda čisto preprosta tehnika, saj tapkamo na akupunkturne točke po telesu, pa je zelo pomembno, da se naučite, kako deluje naš čustveni in miselni svet in da znate izbirati pravilne besede, s katerimi boste sprostili vse svoje napetosti. Kadar že dalj časa opažate motnje spanja, bo najbolje, da se obrnete po pomoč k izkušenemu EFT svetovalcu, ki vam bo pomagal, da boste spet dobili vaš trden spanec nazaj.

Obiščite delavnico EFT in se naučite, kako si pomagati sami. In spet boste spali, sladko in trdno, kot nekoč…

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 3 nasveti, ko imate motnje spanja