3 načini da se rešite vrtoglavice

piše Vlasta Kuster

Pogosto imajo ljudje vrtoglavico in zdravniki ne najdejo nekega pravega vzroka zanjo. To se zgodi pri ljudeh, ki odreagirajo psihosomatsko na stresne situacije. Poleg vrtoglavice lahko nastane tudi slabost, bolečine v želodcu, glavoboli ali kaj drugega. Ljudje se ob takem počutju prestrašijo, da imajo še kakšno drugo težjo bolezen. Vendar pa je vrtoglavica pogosto le znamenje nakopičenega stresa in jo lahko z EFT terapijo v nekaj tednih trajno odpravimo. Preberite si kako:

1. Obiščite svojega zdravnika

Če se vam pojavlja vrtoglavica, je najbolje, da najprej obiščete svojega zdravnika, ki vas bo pregledal in po potrebi napotil na dodatne preglede. V primeru, da vam bo zdravnik zatrdil, da ni z vami nič narobe, pa lahko najdete drug način za odpravo vaše vrtoglavice.

2. Obiščite EFT terapijo

Včasih je posledica nakopičenega stresa v telesu in zdravniki ne najdejo nobene resne težave. V tem primeru vam bo EFT terapija pomagala, da se za vedno znebite vrtoglavice. V procesu EFT terapije bomo s pomočjo tapkanja poskusili razbremeniti vaše telo, tako da se boste počutili bolje. Na tem področju imamo že kar nekaj izkušenj in EFT terapija pogosto deluje tam, kjer ne deluje nič drugega.

3. Naučite se tapkanja

Med procesom EFT terapije vam bo EFT specialistka pomagala, da se razbremenite najtežjih stresnih dogodkov iz vašega življenja. Kasneje pa si boste lahko pomagali tudi sami. Običajno zadošča 4-5 obiskov in se vam bo vrtoglavica zmanjšala in kasneje popolnoma izginila.

Veselim se srečanja z vami!

V košarici ni izdelkov.