Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

3 načini, da se rešite vrtoglavice

Pogosto imajo ljudje vrtoglavico in zdravniki ne najdejo nekega pravega vzroka zanjo. To se zgodi pri ljudeh, ki odreagirajo psihosomatsko na stresne situacije. Poleg vrtoglavice lahko nastane tudi slabost, bolečine v želodcu, glavoboli ali kaj drugega. Ljudje se ob takem počutju prestrašijo, da imajo še kakšno drugo težjo bolezen. Vendar pa je vrtoglavica pogosto le znamenje nakopičenega stresa in jo lahko z EFT terapijo trajno odpravimo.

Preberite, kako se rešiti vrtoglavice…

1. Obiščite svojega zdravnika

Če se vam pojavlja vrtoglavica, je najbolje, da najprej obiščete svojega zdravnika, ki vas bo pregledal in po potrebi napotil na dodatne preglede. V primeru, da vam bo zdravnik zatrdil, da ni z vami nič narobe, pa lahko najdete drug način za odpravo vaše vrtoglavice.

2. Obiščite EFT terapijo

Vrtoglavica je včasih posledica nakopičenega stresa v telesu in zdravniki ne najdejo nobene resne težave. V tem primeru vam bo EFT terapija pomagala, da se za vedno znebite vrtoglavice. V procesu EFT terapije bomo s pomočjo tapkanja razbremenili vaše telo, tako da se boste počutili bolje. Na tem področju imamo že kar nekaj izkušenj in EFT terapija pogosto deluje tam, kjer ne deluje nič drugega. Deluje tudi v primeru kompleksnih težav, kot je depresija, anksioznost, panični napadi,…

3. Naučite se tapkanja

Med procesom EFT terapije se boste razbremenili najtežjih stresnih dogodkov iz vašega življenja. Kasneje pa si boste s tapkanjem lahko pomagali tudi sami. Vrtoglavica se bo najprej zmanjšala, nato pa popolnoma izginila. Pomagajte si s tapkanjem in naj vam pomaga blagodejna EFT terapija!

Veselim se srečanja z vami!

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 3 načini, da se rešite vrtoglavice