Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

3 nasveti, kako obvladati stres

Kako obvladati stres? Najhitrejši način je, da obiščete EFT terapijo, kjer bomo v hitrem in nebolečem procesu “očistili” vaše telo nakopičenega stresa. Posledično boste lažje živeli, boljše spali, lažje razmišljali, bolj boste sproščeni in lažje boste obvladovali vsakodnevne situacije.

Preberite kako…

1. Na vas ne vpliva samo stres v sedanjem obdobju

Stres je naš vsakodnevni spremljevalec. Vedeti pa morate, da na nas ne vpliva smo stres, ki ga doživljamo v trenutnem obdobju, kot recimo stres na delovnem mestu ali v partnerstvu in skrbi zaradi otrok, ampak da naše telo nosi bistveno večjo težo, kot je videti na prvi pogled. Vse, kar smo doživeli lepega ali težkega, se nekako zapiše v našem telesu. Lepe stvari nam dajejo moč in energijo, prav vsaka težka izkušnja pa nas negativno zaznamuje. Stres se nekako nalaga v našem telesu. Vsako razočaranje, vsaka žalost, vsaka smrt bližnjega, vsi težki trenutki v našem življenju se zapišejo v nas. In v podzavesti se vse shranjuje.

2. Ko je stresa preveč naloženega v našem telesu, telo ne zmore več

Ob tem, ko se sprašujete, kako obvladati stres, morate vedeti, da vam bo vaše telo jasno dalo vedeti, kdaj je stresa preveč. Do določene stopnje je telo sposobno sprejemati stresne dogodke, jih nekje v telesu skladiščiti, ampak ko je teh preveč, pa nam da jasno vedeti, da moramo nekaj spremeniti in da ne more več.

Pojavi se:

  • bolezen
  • anksioznost
  • depresija
  • panični napadi
  • strahovi
  • tesnoba
  • nespečnost
  • ali kakšni drugi simptomi.

In takrat je treba ukrepati. Takoj.

3. Kako obvladati stres z EFT? EFT terapija vas razbremeni

V procesu EFT terapije naredimo obraten proces – telo razbremenimo nakopičenega stresa. Začnemo pri vaših najtežjih dogodkih in s pomočjo tapkanja čistimo njihove posledice iz vašega telesa, zato da najhitreje dosežemo rezultat. Ne moremo izbrisati vaših spominov, lahko pa zelo učinkovito izbrišemo stres, šok oziroma reakcijo telesa, ki je vezana na ta vaš neprijeten spomin. Posledično boste z veliko lahkoto obvladovali stres, saj bo vaše telo trajno razbremenjeno najtežjih stvari iz vašega življenja.

Stres je nekaj, čemur se ne moremo izogniti, lahko pa na vse skupaj pogledamo iz drugačne perspektive. Blagodejna EFT terapija vam bo dala novo moč in nov zagon.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 3 nasveti, kako obvladati stres