Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

3 nasveti, kako premagati strah pred boleznimi

Strah je sestavni del življenja in to zelo neprijetni del življenja. Ljudje ga nočemo čutiti in se sprašujemo, kako ga premagati. Na srečo je tukaj na voljo nov pristop, ki je meni osebno popolnoma spremenil življenje. S pomočjo EFT terapije lahko premagamo vse strahove – tudi strah pred boleznimi.

strah pred boleznimi

Slika 1: EFT terapija odpravi strah pred boleznimi. Odpravi pa tudi anksioznost, ki se lahko razvije prav zaradi tega, ker je naš strah pred boleznimi tako močan.

1. Poiščite vzroke svojega strahu pred boleznimi

Vsi poznamo pregovor: “Kogar je pičila kača, se boji zvite vrvi.” In naš strah deluje zelo podobno. Nekoč nekje nas je “pičila kača” in sedaj se bojimo zvite vrvi. In tudi če nam prijatelji govorijo, da je to samo zvita vrv, nam to prav nič ne pomaga in naš strah ni nič manjši.

Če se hočete za vedno rešiti vašega strahu pred boleznimi, je potrebno poiskati vzrok – torej najti enega ali več trenutkov, ko vas je “pičila kača”. Morda je zbolel nekdo od oseb, ki jih imate radi, morda je ta oseba celo umrla in vas je od takrat strah pred boleznimi. Morda ste bili kot majhni otroci sami v bolnici… S pomočjo posebne tehnike, lahko ta strah za vedno “izbrišete” iz svojega telesa. Najprej pa je seveda potrebno poiskati vzrok vašega strahu.

2. Obiščite EFT terapijo

Naša osebnost je sestavljena iz dveh delov, en del naše osebnosti je logični del, drugi del pa čustven. Ljudje s svojimi mislimi obvladujemo logični del naše osebnosti, zelo težko pa obvladujemo svoj čustven del, posebno, ko gre za močan strah. Samo in izključno s pomočjo EFT terapije lahko posežemo globoko v naše skrite strahove in jih za vedno odpravimo. Na EFT terapiji vam bom pomagala za vedno odpraviti ta strah pred boleznimi.

EFT terapija

Slika 2: Na EFT terapiji vam pomagam, da se za vedno rešite strahu pred boleznimi. Vas zanima, kako poteka? Preberite na www.vlastakuster.si.

3. Pomagate si lahko tudi sami

EFT terapija traja 3 mesece in po nekaj terapijah, si boste znali pomagati in sprva predvsem omiliti občutke strahu tudi sami. Naučili se boste, kako tapkati in kako zmanjšati vsak strah pred boleznimi, takoj, ko se pojavi. Vedno bolj boste samozavestni, saj se bo večina vašega strahu zmanjšala na EFT terapijah, preostali strah pa boste premagali tudi sami.

EFT terapija pri mnogih ljudeh deluje čudežno, saj se lahko po nekaj srečanjih rešimo strahu, ki nas je obvladoval leta ali celo desetletja… Poskusite… EFT pogosto deluje, ko ne deluje nič drugega.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 3 nasveti, kako premagati strah pred boleznimi