Trajno se rešite depresije, anksioznosti in paničnih napadov

5 načinov, kako preboleti fanta

5 načinov, kako preboleti fanta

Se vam je že zgodilo, da po končanem razmerju nikakor ne morete preboleti bivšega partnerja? Najhitrejši način, da si opomorete je ta, da s pomočjo EFT očistite svoje telo vseh negativnih občutkov.

Na tak način si boste lahko:

  • obrisali solze
  • se spet nasmehnili in
  • šli v življenju naprej.

Želim vam predstaviti naslednje učinkovite načine…

1. Način, kako preboleti fanta: prepoznajte svoja čustva do njega

Če želite res preboleti fanta, morate prepoznati vsa svoja čustva, ki jih še vedno čutite do njega. Če je vajina veza trajala dalj časa, potem gotovo v vas vrejo različna čustva do njega:

  • verjetno ste prizadeti, ker sta se razšla
  • gotovo čutite jezo do njega zaradi dejanj, ki jih je naredil in ki vam niso bila všeč
  • verjetno je v vas veliko žalosti, ker ste izgubila osebo, ki ste jo imela rada.

Občutki se ponavadi mešajo med seboj – jeza in bolečina, razočaranje in ljubezen, občutki izgube in osamljenosti,…

žalost

Slika 1: Žalost je čustvo, ki ga ob razpadu partnerske zveze zagotovo čutite. Žalost lahko predelate in jo očistite iz svojega telesa in to neprijetno čustvo nadomestite z občutenjem pozitivnih čustev. Odgovor na to, kako to storiti, najdete v knjigi Tapkanje odpravi negativne misli in občutke,
iz katere je tudi zgornja slika.

2. Način, kako preboleti fanta: očistite negativna čustva

Naučite se EFT tehnike in začnite čistiti negativna čustva ven iz svojega telesa. Proces bo boleč in ne bo šlo čez noč.

Privoščite si, da ga izjokate, ali da izrazite svojo jezo nanj, žalost, morebitno ljubosumje, če ga morda videvate z njegovo novo ljubeznijo, vmes pa seveda tapkajte.

Kmalu boste doživeli olajšanje, lažje boste živeli, kar naenkrat se boste spomnili kakšne rešitve, ki je prej niste videli.

kako preboleti fanta

Slika 2: Končano partnerstvo prebolite tako, da se očistite vseh negativnih čustev, pri tem pa si pomagajte z EFT tehniko, o kateri pišem na EFT tehnika VlastaKuser.si.

3. Način, kako preboleti fanta: poskrbite, da ne boste slabe izkušnje prenašali v naslednjo vezo

Resno vzemite delo na svojih občutkih v zvezi s tem fantom. Tapkajte toliko časa, da boste spet doživeli v sebi notranji mir. Na ta način boste poskrbeli, da ne boste v naslednjo vezo prenašali slabih izkušenj iz te veze.

Ali povedano drugače – če se boste spremenili na bolje (s tapkanjem seveda), boste postali boljša oseba in v svoje življenje boste pritegnili boljšega partnerja.

4. Način, kako preboleti fanta: bodite ljubeči do sebe

Bodite resnično ljubeči do sebe, privoščite si prijetne trenutke v naravi ali v družbi prijateljev. Vzemite si čas zase in ne hitite z ranjenim srcem v novo vezo. Najprej “pozdravite” svoja čustva iz te veze in sami sebi podarite ljubezen, kolikor pač morete. Naučite se živeti tudi sama s seboj.

5. Način, kako preboleti fanta: izkoristite prednosti EFT terapije

Na bolečo izkušnjo lahko pogledate tudi iz drugačne plati – ta fant vam je bil v življenju poslan z določenim namenom – da vam nastavi ogledalo, da vam pokaže, kje vas boli, kje se še nimate dovolj radi.

Sprejmite to izkušnjo, potegnite iz nje najboljše, predelajte svoje čustvene bolečine in pojdite naprej v življenje boljši in pripravljeni na bolj kvalitetno vezo.

In EFT terapija je namenjena ravno temupomaga vam predelati čustveno bolečino, odpraviti vsa težka občutja, ki vas spremljajo in bremenijo, se čustveno osvoboditi in zaživeti na novo.

Na EFT terapiji vam pomagam tako, da vas vodim skozi labirint vaših negativnih čustev in vas v relativno kratkem času – EFT terapija namreč raja 3 mesece – pripeljem do tega, da se boste spet počutila dobro, da boste spet zaupala vase in da boste spet srečna, kljub temu, da ste doživela izgubo fanta. Vabim vas na brezplačni uvodni razgovor in k spremembi v vašem življenju.

Vlasta Kuster je specialistka EFT in magistrica temeljnih medicinskih znanosti. S pomočjo EFT terapije ljudem pomaga, da se v treh mesecih za vedno rešijo ljubosumja, depresije, tesnobe, anksioznosti, nespečnosti in izgradijo boljšo samozavest. 

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 5 načinov, kako preboleti fanta

Tudi vi iščete rešitev, kako odpraviti izgorelost, tesnobo, neprijetne občutke, panične napade, strahove, nespečnost,...?

Bi radi spet zaživeli normalno, sproščeno in mirno življenje, v katerem se boste počutili dobro? ☀️

Za vas IMAM REŠITEV, ki vam bom POMAGALA in SPREMENILA ŽIVLJENJE NA BOLJE! 🌹🌹🌹