Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Agresivnost [3 stvari, ki jih je dobro vedeti]

Agresivnost nastane zaradi močnih negativnih čustev, ki jih ne znamo izražati na miren način, ampak v velikem, nekontroliranem izbruhu. Vendar na ta način škodimo sebi, prizadenemo ljudi, ki jih imamo radi in si zapremo marsikatera vrata. Obstaja pa rešitev, ki se imenuje EFT terapija.

V nadaljevanju preberite…

1. Agresivnost nastane zaradi negativnih čustev

Ljudje v sebi nalagamo občutke. Agresivnost pa nastane, ko je teh občutkov preveč, ko jih ne moremo več obvladovati. Takrat nastane čustveni izbruh, ki ga težko kontroliramo. Pod krinko agresivnosti se večinoma skrivajo občutki nemoči, žalosti ali doživljanja krivice.

2. Včasih ima agresivnost podlago tudi v otroštvu

Kot otroci smo bili pogosto nemočni, nebogljeni in smo doživljali krivico. Pogosto se nismo mogli upreti odraslim in smo bili prepuščeni na milost in nemilost, ko so z nami ravnali na različne načine. Če smo kot otroci veliko trpeli, je velika možnost, da bomo čutili posledice tudi v odrasli dobi. Pogosto se te posledice kažejo tudi v agresivnosti.

3. Kako prekinemo z agresivnostjo

S pomočjo EFT terapije lahko za vedno prekinete ta začaran krog agresivnosti. V procesu EFT terapije vas varno vodim skozi vaš čustveni labirint.

S pomočjo tapkanja “izbrišemo” vaše občutke nemoči, povečamo vašo samozavest, okrepimo vašo notranjo moč in dosežemo, da boste v prihodnje težke situacije reševali na miren in ne več na agresiven način.

Če boste resno vzeli EFT, se lahko za vedno rešite agresije in to v kratkem času. Poskusite.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Agresivnost [3 stvari, ki jih je dobro vedeti]