Trajno se rešite depresije, anksioznosti in paničnih napadov

Agresivnost - 3 stvari, ki jih je dobro vedeti o agresivnosti

piše: Vlasta Kuster

Agresivnost nastane zaradi močnih negativnih čustev, ki jih ne znamo izražati na miren način, ampak v velikem, nekontroliranem izbruhu. Vendar na ta način škodimo sebi, prizadenemo ljudi, ki jih imamo radi in si zapremo marsikatera vrata. Obstaja pa rešitev, ki se imenuje EFT terapija.

1. Agresivnost nastane zaradi negativnih čustev

Ljudje v sebi nalagamo občutke. Agresivnost pa nastane, ko je teh občutkov preveč, ko jih ne moremo več obvladovati. Takrat nastane čustven izbruh, ki ga težko kontroliramo. Pod krinko agresivnosti se večinoma skrivajo občutki nemoči, žalosti ali doživljanja krivice.

2. Včasih ima podlago tudi v otroštvu

Kot otroci smo bili pogosto nemočni in smo doživljali nebogljenost in krivico. Pogosto se nismo mogli upreti odraslim in smo bili na milost in nemilost prepuščeni odraslim, ki so z nami ravnali na različne načine. Če smo kot otroci veliko trpeli, je velika možnost, da bomo čutili posledice kot odrasli ljudje. Pogosto se te posledice kažejo tudi v agresivnosti.

3. Kako prekinemo z agresivnostjo

S pomočjo EFT specialistke lahko za vedno prekinete ta začaran krog agresivnosti. V procesu EFT terapije vas bom varno vodila skozi vaš čustven labirint. S pomočjo tapkanja bova “izbrisala” vaše občutke nemoči, povečala vašo samozavest, rabila vašo notranjo moč in dosegla, da boste težke situacije reševali na miren način namesto z agresivnostjo.

Če boste resno vzeli EFT, se lahko za vedno rešite agresije in to v nekaj tednih. Poskusite.

Vlasta Kuster

Želite ostati povezani z mano?

Vsak teden vam bom poslala kakšno prijazno sporočilo o tem, kako lahko zaživite sproščeno in mirno 💜 🌸 🍀