Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Kako premagati strah [3 stvari, ki jih mora poznati vsak, ki to hoče izvedeti]

Kako torej premagati strah? Strah je normalno čustvo, ki ga vsi ljudje čutimo, nekateri bolj, drugi manj pogosto. Ker pa je to zelo neprijetno čustvo, ki nas lahko ovira pri našem delu in pri naših medsebojnih odnosih je prav, da se naučimo, kako ga premagati. Najlažji način je EFT metoda, ki daje dobre rezultate v vsaj 80%.

Ko boste premagali strah, boste:

  • lahko počeli stvari, ki si jih prej niste upali
  • imeli polnejše življenje brez ovir
  • zadovoljnejši, mirnejši, bolj sproščeni in svobodni.

Preberite, naslednje 3 nasvete…

1. Najlažji način, da premagate strah je EFT metoda

Pred nekaj desetletji je bila odkrita EFT metoda (Emotional Freedom Technique), s katero smo ljudje dobili končno moč, da premagamo strah. EFT metoda je kombinacija starodavne akupunkture in moderne psihologije. Gre za tapkanje na akupunkturne točke, pri tem pa smo v mislih osredotočeni na neprijetno čustvo, ki ga čutimo. Tapkanje deluje za vsa človeška negativna čustva.

2. Tapkajte, kadar želite premagati strah

Kadar nas je strah, tapkamo najprej na karate točko na desni ali na levi roki in pri tem izgovarjamo besede: “Kljub temu, da me je strah, se imam rad in se sprejemam”.

Potem tapkamo na ostale akupunkturne točke in rečemo: “Strah me je”.

Na vsaki točki tapkamo približno 7 krat. Ta postopek nekajkrat ponovimo in v večini primerov se jakost strahu zelo zmanjša ali celo izgine.

strah

Slika 1: Strah je negativno čustvo, ki ga značilno tudi pri čustvenem stanju, ki ga imenujemo anksioznost. Strah lahko omilimo s tapkanjem, trajno pa ga odpravimo z EFT terapijo.

3. Kaj naredimo, kadar je strah zelo močan

Kadar je strah zelo močan, ga lahko trajno odpravite s pomočjo EFT terapije.

Naš miselni in čustveni svet je zelo kompleksen, zato vas skozi njega vodim na EFT terapiji, na kateri skupaj odkrijemo, kaj je pravi vzrok vašega močnega strahu.

S pogovorom, ki bo vključeval tudi tapkanje, za vedno odpravimo vaš strah, da ne bo niti sledu več o njem ter se več ne boste rabili spraševati tega, kako ga premagati.

EFT terapija


Slika 2: EFT terapija je že mnogim ljudem pomagala, da so premagali svoj strah in se ga tako trajno rešili. Potek EFT terapije in njene prednosti podrobneje predstavljam na VlastaKuster EFT terapija.

Ni vam potrebno čutiti strahu. To je le vaš čustven odziv in s tapkanjem ga lahko premagate za vedno!

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Kako premagati strah [3 stvari, ki jih mora poznati vsak, ki to hoče izvedeti]