Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Kako pridobiti samozavest [3 koraki do boljše samozavesti]

Kako pridobiti samozavest? Da bi povečali samozavest, morate opustiti stare miselne programe in jih spremeniti. Predstavljam vam učinkovito EFT terapijo za najhitrejšo in najzanesljivejšo pot do večje samozavesti.

Vabim vas k branju spodnjih treh korakov…

1. Spremenite temelje svoje osebnosti

Temelji vaše osebnosti so se gradili v vašem zgodnjem otroštvu in tam ste se naučili resnice o sebi in o življenju. Če ste bili deležni veliko kritike, obsojanja in ste nasploh živeli v ne vzpodbudnem okolju, potem ste razvili močna podzavestna prepričanja, kot na primer:

  • nisem dovolj dober
  • ne zaslužim si
  • nihče me nima rad
  • meni nikoli nič ne uspe,…

Problem vseh teh podzavestnih prepričanj pa je v tem, da se vedno uresničijo in naše življenje je vedno točen odsev naših podzavestnih prepričanj. Če želite pridobiti samozavest, je potrebno spremeniti podzavestna temeljna prepričanja v taka, ki vam bodo koristila, na primer:

  • dovolj dober sem
  • zaslužim si
  • ljudje me imajo radi
  • če se potrudim, mi vedno uspe.

2. EFT terapija je najkrajša pot do odgovora, kako pridobiti samozavest

Ko enkrat poznamo temeljna podzavestna prepričanja, je potrebno sistematično spremeniti vsa tista, ki nam jemljejo samozavest. Da bi to naredili, lahko leta obiskujete psihoterapijo, pa vam še vedno ne bo čisto uspelo pridobiti samozavesti, saj nimate orodja, s katerim bi posegali v svoja boleča čustva, ki jih nosite v sebi še iz preteklosti. V procesu EFT terapije, ki je v večini primerov relativno kratek in zelo učinkovit, pa lahko dosežemo zelo hitre in močne spremembe. In vaša samozavest se bo hitro izboljšala.

EFT terapija

Slika 1: EFT terapija je učinkovit terapevtski proces, ki vam pomaga pridobiti večjo samozavest. Več podrobnejših informacij najdete na EFT terapija VlastaKuster.si.

3. Vzljubite proces, kako pridobiti samozavest

Proces, v katerem izboljšujete svojo samozavest s pomočjo EFT terapije ni vedno prijeten, saj je potrebno iti skozi neugodje, da pridete do olajšanja in do močne spremembe. Vendar pa je zelo vredno in presenečeni boste, kako hitro se boste počutili boljše in kako hitro boste pridobili zaupanje vase.

Veselim se srečanja z vami.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Kako pridobiti samozavest [3 koraki do boljše samozavesti]