Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Psihične motnje in 3 zmotna prepričanja o psihičnih motnjah

Mnoge motnje psihe lahko s pomočjo EFT terapije za vedno odpravimo. Rezultati so trajni in jih dosežemo v relativno kratkem času.

1. Psihične motnje lahko doživijo samo šibki ljudje

Ni res, da jih lahko doživijo samo šibki ljudje. Doživi jih lahko prav vsak človek, ne glede na spol, izobrazbo ali socialni status. Pri teh motnjah gre za to, da se je tekom življenja nakopičilo v telesu preveč stresa in telo ne more več normalno delovati. Zaradi tega nastane nespečnost, utrujenost, brezvoljnost, depresija, anksioznost,… V težjih primerih pa se lahko razvijejo tudi težje psihiatrične bolezni – bipolarna motnja, psihoza in celo shizofrenija.

2. Odprava psihičnih motenj je dolgotrajna in neučinkovita

Večina tradicionalnih pristopov (psihoterapija, zdravila) zahteva dolgotrajno obravnavo, rezultati, ki jih dosegajo, pa niso najboljši. Imamo pa drugo možnost – EFT terapijo, ki skrajša čas psihoterapije iz let na mesece in iz tednov na dneve.

EFT terapija je namreč “čustvena” terapija, pri kateri gremo globoko v svoj čustven svet, pri čemer vas kot EFT terapevtka vodim. S pomočjo EFT terapije odpravljamo tudi podzavestna prepričanja, ki so temelj vaše osebnosti in ki so lahko glavni vzrok za nastanek psihičnih motenj.

3. Psihične motnje ostanejo za vedno

S pomočjo učinkovite in pravilno izvedene EFT terapije lahko mnoge psihične motnje za vedno odpravimo (če gre za anksioznost, tesnobo, depresijo, panične napade, različne strahove,..). V takih primerih lahko v nekaj tednih ali mesecih za vedno odstranimo vzroke težav in tako se vaše življenje trajno izboljša.
V primerih psihoze, bipolarne motnje ali shizofrenije pa v Sloveniji še nimamo dovolj izkušenj, zato v takih primerih ne izvajam EFT terapije.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Psihične motnje in 3 zmotna prepričanja o psihičnih motnjah