Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Se vas poloteva obup? [3 učinkoviti nasveti za pomoč]

V današnjem kriznem času se vse več ljudi poloteva obup. Morda ste med njimi tudi vi?

K občutku obupa pa pogosto prispeva slaba samopodoba in nizka samozavest, ki je sad negativnega dojemanja sebe in svojih okoliščin. V ljudeh s slabo samopodobo pogosto najdemo prepričanja, kot so “ne zaupam samemu sebi, ne zaupam drugim, ne bo mi uspelo,…”, ki vodijo k obupovanju.

Tokrat pa vam je na voljo enostavna in učinkovita rešitev v obliki EFT tehnike, ki združuje modrost akupunkture in moderne psihologije. Z EFT boste v relativno kratkem času premagali občutke obupa in na novo zaživeli.

Preberite spodnje 3 učinkovite nasvete…

1. Prepoznajte občutke obupa v sebi

Včasih je težko in napadejo nas občutki obupa. Najraje bi kar odnehali in obupali. Vsega je preveč. Ne zdržimo več.

Kadar se vam zgodi kaj podobnega, je nujno potrebno, da te občutke prepoznate. Zavedajte se, kaj čutite in kaj se z vami dogaja.

2. Prepoznajte vzroke za obup

Bodite pozorni na stvari in osebe, ki v vas povzročajo občutke obupa. Kljub temu, da v vas divjajo neprijetni občutki, se jim ne prepustite, ampak poskušajte z logičnim delom svojega uma razumeti, kaj in zakaj se to dogaja z vami.

3. Takoj začnite uporabljati EFT

Takoj začnite uporabljati EFT, pa če ste vešči, ali ne. Naučite se osnovnega postopka tapkanja ali pa se odločite za EFT terapijo. Ne čakajte, ker EFT deluje takoj in vi potrebujete pomoč takoj.

S tapkanjem po osnovnem postopku boste v nekaj minutah začutili vsaj malo olajšanja, tako da se bodo občutki obupa vsaj malo zmanjšali. Učinkovita EFT terapija pa vam pomaga, da občutki obupa povsem izzvenijo. V sebi boste začutili upanje in dobili moč za naslednji korak.

Ne obupajte! Negativna čustva, med katere spadajo tudi občutki obupa, so le motnja v energijskem sistemu telesa. Metoda EFT je res učinkovita, če ste pogosto obupani, saj lahko s tapkanjem na določene akupunkturne točke dosežemo, da ta motnja za vedno izgine.

EFT pogosto deluje tam, kjer nič drugega ne deluje. S strokovnim terapevtskim pristopom v okviru EFT terapije vam lahko pomagam, da bodo vaše težave kmalu samo še preteklost.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Se vas poloteva obup? [3 učinkoviti nasveti za pomoč]