Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Moja slaba samopodoba in kako sem jo z EFT izboljšala

Slaba samopodoba se odraža na vseh življenjskih področjih. Omejuje nas in ustavlja, da bi bili srečni, uspešni, zadovoljni,…

Če želimo od življenja več, je nujno potrebno izboljšati svojo slabo samopodobo in samozavest.

Meni je uspelo na tak način: EFT tehniko sem prvič odkrila na spletu. Poskusila sem s tapkanjem in zelo hitro sem razumela, da deluje. Kljub temu, da sem bila na zunaj uspešna (imela sem diplomo iz kemije in magisterij iz temeljnih medicinskih znanosti), pa je bilo v meni veliko žalosti in strahov.

Do tistega trenutka sem verjela, da je za uspeh v življenju dovolj, da si inteligenten, delaven in izobražen, takrat pa sem na boleč način spoznala, da sta dobra samopodoba in čustvena inteligenca še pomembnejši.

1. Kaj mi je prinesla EFT tehnika oziroma tapkanje?

S tem, ko sem spoznala EFT tehniko, sem nekako dobila moč, da vzamem svoje življenje v svoje roke, tako, da se rešim negativnih občutkov, ki so me omejevali.

Sprememba se je zgodila od znotraj navzven.

S tapkanjem sem:

  • postala bolj samozavestna
  • izboljšala slabo samopodobo
  • postala srečnejša in
  • bolj uspešna na vseh življenjskih področjih.

Kasneje pa sem začutila, da je moje poslanstvo, da tudi drugim ljudem pomagam, da se rešijo slabe samopodobe in dosežejo čustveno svobodo.

Slabo samopodobo lahko res najhitreje izboljša EFT tapkanje.

Potrebno je poiskati izkušnje iz našega življenja (otroštva), ki so nas oblikovale in preko katerih smo sami sebe začeli doživljati kot ne dovolj dobre, da nas nihče nima rad, da nam nič ne bo uspelo,…

V procesu EFT terapije vas bom preko nekaj močnih in intenzivnih srečanj vodila, da bomo izboljšali vašo samopodobo tako, da se ne boste več spoznali.

Prvič v življenju boste:

  • zaupali vase
  • trdno vedeli, da ste dovolj dobri in
  • da vam lahko uspe, karkoli se zares odločite in se zares potrudite…
EFT terapija

Slika 1: EFT terapija vam pomaga, da boste sebe končno začeli doživljati kot dovolj dobre in da si boste zaupali. Učinkovita EFT terapija izboljša vašo samopodobo.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Moja slaba samopodoba in kako sem jo z EFT izboljšala