Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Zaničevanje [3 nasveti, ko ste predmet zaničevanja]

Ne dovolite, da bi vas drugi ljudje zaničevali. Postavite se zase, uporabite EFT terapijo za izboljšanje samopodobe in izognite se ljudem, ki vas zaničujejo. S tem, ko boste izboljšali lastno samopodobo, se bo povečala tudi vaša samozavest.

Preberite naslednje 3 nasvete…

1. Prepoznajte svoja čustva

Če ste predmet zaničevanja, se v vas dogaja veliko neprijetnih čustev. Pomembno je, da jih prepoznate. Verjetno ste tudi vi žalostni in prizadeti, ker ste predmet zaničevanja. Verjetno vas boli, si ne znate pomagati in zaničevanje drugih tudi ne znate ustaviti. Zaničevanje je v vas prebudilo mnogo težkih in neprijetnih občutkov, ki jim niste kos.

2. S pomočjo EFT terapije boste kos svojim občutkom

Kadar v vas kar vre od različnih močnih negativnih občutkov, je čas za EFT terapijo. Nujno bi bilo namreč, da vam nekdo najprej pomaga predelati vse te težke občutke, kasneje pa vam tudi pomaga izboljšati vašo samopodobo. Točno takšno pomoč vam kot EFT terapevtka nudim na EFT terapiji.

EFT terapija

Slika 1: EFT terapija vam pomaga predelati negativne občutke in izboljšati samopodobo. EFT terapijo podrobneje predstavljam na EFT terapija na VlastaKuster.si.

Če boste samozavestni, če se boste imeli radi, če boste zaupali vase, potem bo zaničevanja vedno manj. Poleg tega, da ga bo vedno manj, pa vas tudi ne bo več prizadelo. Ko boste imeli dobro samopodobo, vam ne bo šlo do živega in požvižgali se boste na ljudi, ki so tako podli, da vas zaničujejo.

Razumeli boste, da imajo ti ljudje gotovo problem tudi sami s sabo, sicer se ne bi posluževali zaničevanja. Ljudje, ki se imajo radi, ki se dobro počutijo, ki so srečni in se čutijo ljubljeni, res nimajo nobene potrebe po tem, da bi zaničevali druge ljudi.

3. Zaupajte vase in se izognite ljudem, ki vas zaničujejo

Včasih moramo kakšne ljudi dobesedno odrezati iz svojega življenja, pa ni pomembno ali so sorodniki, partner ali prijatelji. Ljudje, ki vas zaničujejo, nimajo kaj iskati v vašem življenju. Rešite se jih, izognite se jim, ne ukvarjajte se z njimi, ne družite se z njimi. V življenju se obdajte samo z ljudmi, ki so dobronamerni, ki vas imajo radi in ki vas vzpodbujajo na vaši poti.

V svoje življenje povabite ljudi, ki vas spoštujejo, ki jim je mar za vas in ki vam bodo stali ob strani. S pomočjo EFT terapije pa razvijte notranjo moč, s katero boste odgnali vsakega, ki bi vas želel zaničevati.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Zaničevanje [3 nasveti, ko ste predmet zaničevanja]