Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Zardevanje [2 ukrepa za zaščito pred zardevanjem]

Zardevanje je lahko zelo neprijetno še posebej, če ga spremljajo občutki sramu, vročine ali celo omotice. Najhitreje in trajno vam lahko pomaga pri odpravi le-tega zgolj EFT terapija.

1. Analizirajte vzroke zardevanja

Bodite pozorni, zakaj zardevanje nastane in katere situacije ga v vas sprožijo. Bodite pozorni tudi na občutke, ki se ob zardevanju pojavijo v vas. Običajno je to sram in občutek, da nismo dovolj dobri, morda celo strah pred tem, kaj si bodo drugi mislili o nas,…

zardevanje

Slika 1: Pri analiziranju vzrokov zardevanja, preberite tudi ostale koristne prispevke na www.vlastakuster.si.

2. Uporabite EFT terapijo za trajno odstranitev zardevanja

EFT terapija vam lahko pomaga za vedno odstraniti zardevanje. Kot EFT terapevtka vam pomagam raziskati vzroke vašega zardevanja, ki se ponavadi nahajajo v otroštvu. Pomagam vam spremeniti vaša podzavestna prepričanja o samem sebi, tako da se ne boste več čutili, da niste dovolj dobri. Pomagam vam odstraniti strah pred tem, kaj si bodo drugi mislili o vas,…

S pomočjo EFT terapije boste spet sproščeni, zadovoljni sami s seboj in večina slabih občutkov se bo tako močno zmanjšala, da jih ne boste več občutili.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Zardevanje [2 ukrepa za zaščito pred zardevanjem]