Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Zasmehovanje [3 načini, kako si pomagati pri zasmehovanju]

Če ste predmet zasmehovanja, potem morate hitro ukrepati in ustaviti tiste, ki vas zasmehujejo. Da bi to storili, morate povečati samozavest in se postaviti zase. Pri tem pa vam bo v neprecenljivo pomoč tudi EFT terapija.

Vabim vas, da preberete, kako si lahko pomagate…

1. Najprej spremenite svoj odziv na zasmehovanje

Prvi korak, kadar vas zasmehujejo, je ta, da spremenite svoj odziv na zasmehovanje. Rekli boste, da je to lažje reči, kot storiti in imate prav.

Ljudje ponavadi zasmehujejo tiste ljudi, ki so na nek način šibkejši od njih. Močnih ljudi ne upajo zasmehovati – vsaj na glas ne. Zato je vaša edina rešitev, da postanete močni, samozavestni in tako ustavite zasmehovanje za vedno.

samozavest

Slika 1: Zasmehovanje lahko zaustavite tako, da postanete močni in samozavestni. Koristne članke o samozavesti objavljam na samozavest VlastaKuster.si.

Tudi če postanete močni in samozavestni, bodo ljudje, ki vas ne marajo, še vedno imeli veliko za povedati na vaš račun, lahko da vas bodo obrekovali ali si bodo mislili neprijetne stvari o vas. Ampak na to se morate navaditi. Nikoli ne boste vsem všeč.

In bolj kot boste uspešni, bolj vam bodo ljudje zavistni. In vaša edina rešitev je v tem, da zamahnete z roko, da se za to ne zmenite in da greste pogumno naprej.

2. Povečajte svojo samozavest

Najhitrejši način, da povečate svojo samozavest in postanete notranje močni, je EFT terapija. Če boste v sebi močni, vam nobeno zasmehovanje ne bo moglo priti do živega in edini način je EFT terapija.

EFT terapija

Slika 2: EFT terapija je terapevtski proces, ki pomaga povečati samozavest. Kako lahko pomaga tudi vam, izveste na www.vlastakuster.si.

V procesu EFT terapije vam pomagam odstraniti vaše občutke nemoči in pomagam, da boste zravnali ramena, da boste zbrali dovolj energije, da se uprete vsakršnemu zasmehovanju.

Da bi to dosegli, boste morali poiskati vzroke vašega pomanjkanja samozavesti, ki običajno segajo daleč v otroštvo. Nič hudega, če se sami ne spomnite ničesar, vse to vam pomagam najti. Z vami delam na vaših občutkih, dokler se ne boste počutili dobro sami v sebi. In ker ljudje čutimo in prepoznamo počutja drugih, bodo drugi to tudi opazili.

3. Uprite se ljudem, ki vas zasmehujejo

Ko boste povečali svojo samozavest, se bo treba tudi upreti ljudem, ki vas zasmehujejo. Na nek način jih boste morali ustaviti. Ne smete dopustiti, da kdorkoli grdo ravna z vami. Morda boste potrebovali pomoč še kakšne osebe, ki naj vam zavaruje hrbet. Nikakor ne smete dovoliti, da kdorkoli grdo ravna z vami.

Uporabljajte EFT tehniko toliko časa, da boste postali ponosni nase, pogumni in samozavestni. In nikoli več ne boste tarče zasmehovanja.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Zasmehovanje [3 načini, kako si pomagati pri zasmehovanju]