Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

4 stvari, ki jih je dobro vedeti o slabosti

Slabost je lahko povezana z različnimi boleznimi, o čemer se nujno posvetujte z zdravnikom. Pri ženskah je v prvih treh mesecih pojav jutranje slabosti povezan z nosečnostjo. In razlogov je lahko še mnogo… Obstaja pa še drug razlog zanjo, ki je precej spregledan in ljudje redko pomislijo nanj… Nekateri ljudje namreč odreagirajo na povečano količino stresa tako, da se pojavi ta neprijetni občutek in pogosto tudi vrtoglavica.

slabost

Slika 1: Kadar je vzrok za slabost povezan s stresom, jo pogosto rada spremlja tudi vrtoglavica.
Več o tem preberite tukaj.

Telo je zdravo, ampak slabost vseeno nastane. V takih primerih vam zdravnik ne bo mogel pomagati, lahko pa jo odpravimo s pomočjo EFT terapije.

V nadaljevanju prispevka pišem o…

1. Slabost lahko pomeni marsikaj

Slabost je običajno je le eden od simptomov, ki jih ljudje imajo predno zbolijo. Vsekakor je nujno, da obiščete svojega zdravnika in da opravite vse preglede, ki bodo pokazali ali je slabost povezana s kakšno resno boleznijo ali pa je le posledica preutrujenosti in preobremenjenosti. Ne gre prezreti, da je slabost v današnjem času pogosto povezana tudi z anksioznostjo in tesnobo.

anksioznost

Slika 2: Ženska trpi za anksioznostjo. To čustveno stanje velikokrat spremlja tudi slabost. Kako se soočiti z anksioznostjo in jo odpraviti, natančneje pišem na VlastaKuster anksioznost.

2. Pogosto se pojavlja skupaj z vrtoglavico

Seveda je najprej potrebno izločiti, da je povezana s kakšno resno boleznijo, ki potrebuje strokovno medicinsko pomoč. Včasih se pojavljata skupaj in zanju ni nobene utemeljene medicinske razlage. Imela sem primer gospe srednjih let, ki je vedno dobila slabost, povezano z vrtoglavico, kadar je želela obiskati nakupovalni center ali kadar je bila na kosilu v restavraciji in celo kadar je želela popiti samo kavico v družbi najboljše prijateljice. Opravila je vse zdravniške preglede, ki so pokazali, da je gospa zdrava. Vendar sta se ti dve motnji vseeno redno pojavljali in gospo omejevali pri njenem življenju.

3. Nek vzrok za nastanek slabosti zagotovo obstaja

Kadar je izključena kakšna resna medicinska diagnoza, slabost zanesljivo odpravimo s pomočjo EFT terapije. V takem primeru je očitno le posledica težjih stresnih dogodkov, ki ste jih v življenju doživeli in ki so se nekako naložili v vaše telo. Vaše telo je očitno kar precej obremenjeno, saj vam to pokaže na tak način, da se slabost pojavi nepojasnjeno in včasih tudi skupaj z vrtoglavico. To so stresni dogodki, za katere boste sami težko ugotovili, kateri so, na EFT terapiji pa bomo to vašo skrivnost zagotovo razvozlali. Že samo dejstvo, da se slabost pojavlja pomeni, da nek vzrok obstaja in ga je potrebno najti.

EFT terapija

Slika 3: Na EFT terapiji najdemo pravi vzrok nastanka vaše slabosti in ga odpravimo. Kako in na kakšen način poteka, boste našli na EFT terapija na VlastaKuster.si.

4. S pomočjo EFT terapije jo lahko za vedno odpravimo

Kadar je slabost le posledica nakopičenega stresa in so vas zdravniki pregledali ter vam povedali, da ste zdravi, takrat je rešljiva z EFT terapijo. Na EFT terapiji vam bom pomagala najti pravi vzrok in s pomočjo EFT ga bomo skupaj odpravili. Vaše telo se bo razbremenilo, kar se bo pokazalo na tak način, da bo slabost izginila. S pomočjo EFT terapije telesa ne zdravimo, samo razbremenimo ga nakopičenega stresa in telo se samo pozdravi.

Vabim vas, da se odločite za EFT terapijo, kjer bomo zanesljivo odpravili ta neprijetni občutek.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 4 stvari, ki jih je dobro vedeti o slabosti