Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Anksioznost – tapkanje in 4 razlogi, zakaj EFT metoda pomaga pri anksioznosti

Tudi težka anksioznost je rešljiv problem. Vedno več ljudi pozna EFT metodo, vendar se jih le malo zaveda, kaj vse lahko dosežejo z njo.

EFT metodo uporabljam na EFT terapiji, ki vam pomaga, da se za vedno rešite anksioznosti – in to v nekaj mesecih. Rezultati, ki jih dosežete, pa so mnogo, mnogo boljši od tistih, ki jih dosežete z uporabo različnih zdravil ali pogovornih terapij. EFT metoda resnično deluje in prav vsak, ki jo je kadarkoli preizkusil, je temu presenečeno pritrdil.

1. Čustva čuti celo telo

Poznamo več različnih vrst anksioznih motenj, o katerih si več preberite na VlastaKuster.si. Za vse anksiozne motnje pa je značilen neprijeten čustven odziv na povsem običajne okoliščine. Ljudem začne utripati srce, pospeši se dihanje, čutijo stiskanje v prsih, imajo potne roke, nekateri tudi suha usta,…

2. Z EFT metodo zmanjšajte anksioznost v nekaj trenutkih

EFT metoda združuje znanje 5000 let stare akupunkture in moderne psihologije. Temelji na predpostavki, da naj bi bila vsa negativna čustva povezana z električnim tokokrogom, ki se nahaja v našem telesu. S tapkanjem na akupunkturne točke dosežemo, da ta motnja v nekaj minutah izgine. Tapkanje na akupunkturne točke povzroči, da se v nekaj trenutkih zmanjša utrip srca, dihanje se umiri, roke niso več potne in tesnoba izgine.

3. Z EFT metodo se za vedno rešite anksioznosti

EFT metoda pri odpravi anksioznosti koristi na dva načina:

  • pomagate si lahko na licu mesta in takoj doživite olajšanje. Tukaj si boste lahko pomagali sami, če se boste naučili tapkanja.
  • z mojstrsko uporabo EFT metode lahko spremenite odziv vašega telesa. To pomeni, da se za vedno rešite anksioznosti. S tem vam pomagam EFT terapija, kjer vam pomagam poiskati pravi vzrok nastanka anksioznosti in ga tudi odpraviti.

4. EFT metoda je darilo za vas

V nekaj tednih se boste s pomočjo EFT metode kar prerodili, saj se boste za vedno rešili “čustvenega” nahrbtnika iz preteklosti, ki ga nosimo vsi ljudje. Namesto strahu boste čutili veselje, namesto žalosti boste čutili upanje, namesto jeze, boste sprejeli situacijo. Vaše življenje bo lepše in lažje… In čeprav ne boste točno razumeli, zakaj vse to deluje, vas bodo rezultati prepričali…

Poskusite EFT metodo in EFT terapijo tudi sami. Poglejte si videoposnetek in naročite se na individualni uvodni razgovor. Šele takrat – na EFT terapiji – boste doživeli, kako močna je EFT metoda, saj boste doživeli rezultate, ki jih niste pričakovali.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Anksioznost – tapkanje in 4 razlogi, zakaj EFT metoda pomaga pri anksioznosti