Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Kako premagati anksioznost s pomočjo EFT terapije?

Če želite premagati anksioznost, je potrebno nekako “izbrisati” negativna čustva, ki so se ob vaših specifičnih bolečih dogodkih vtisnila v vaše telo. Ko “predelate” dovolj stresnih dogodkov iz vašega življenja, s tem dosežete, da se vaš energijski sistem toliko sprosti, da anksioznost preprosto izgine.

kako premagati anksioznost

Slika 1: Anksioznost in tudi druga težka čustvena stanja se da premagati. V prvi vrsti je zato potrebno anksioznost in vzroke njenega nastanka dobro poznati.

Anksioznost najhitreje in najlažje premagate s pomočjo EFT terapije. To pomeni, da v mislih podoživite negativen dogodek, sočasno pa tapkate s prsti na akupunkturne točke po glavi in po zgornjem delu telesa. To so točke, ki izhajajo iz akupunkture in preko katerih lahko dostopamo do našega energijskega sistema telesa. Če ste osredotočeni na stresni dogodek in hkrati tapkate, dosežete, da spomin postane nevtralen, kar pomeni, da ob misli nanj, ne čutite več žalosti, jeze, strahov.

V spodnjem videu posnetku si lahko ogledate postopek pri tapkanju.

Anksioznost oziroma anksiozna motnja, zaradi katere trpite (generalizirana anksiozna motnja, socialna anksioznost, agorafobija,…), je skupek vseh neprijetnih občutkov, ki ste jih doživeli v preteklosti. In ker jih je bilo preveč, da bi jih telo lahko samo “pospravilo nekam na varno”, so se združili v obliki anksioznosti.

Če želite premagati anksioznost, ki jo čutite danes, je potrebno v procesu EFT terapije predelati občutke, ki so se v vaše telo zapisali morda leta 2000 ali 1990 ali še bolj nazaj.

EFT terapija vam pomaga, da predelate najtežje dogodke iz vašega življenja in:

  • vaše telo se sprosti
  • ponovno zadihate s polnimi pljuči
  • ponovno pridobite svojo samozavest
  • se rešite nespečnosti, nemira in tesnobe.

In vaše življenje postane zadovoljno in mirno.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Kako premagati anksioznost s pomočjo EFT terapije?