Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

3 dejstva za pomoč pri depresiji

Pomoč pri depresiji v današnjem svetu išče vedno več ljudi, saj depresija prinaša veliko notranjega trpljenja in sprememb pri doživljanju sebe, drugih in smisla življenja.

Najhitrejša pomoč pri depresiji je EFT terapija, pri kateri se lahko v treh mesecih za vedno osvobodimo depresije.

EFT terapija je voden proces, ki je podoben psihoterapiji. Dodana mu je še telesna komponenta – EFT tapkanje, s pomočjo katerega posežemo globoko v čustveni svet osebe.

Z EFT terapijo:

  • odpravite notranje trpljenje
  • spet začutite notranji mir
  • okrepite samozavest
  • depresijo za vedno odpravite
  • se obnovi volja do življenja.

V tem nadaljevanju članka se bom dotaknila…

1. Zakaj nastane depresija

Depresija običajno nastane zaradi tega, ker smo v življenju doživeli mnogo težkih dogodkov in zdaj je naše telo tako obremenjeno zaradi nakopičenega stresa, da ne more več delovati normalno. Posledično se pojavi kemijsko neravnovesje v možganih, vam pa zmanjkuje volje za življenje, utrujeni ste, brez apetita ali pa imate povečan apetit. Depresija človeka pogosto popolnoma ustavi in ljudje so obupani in iščejo ustrezno pomoč.

pomoč pri depresiji

2. Kaj se v resnici dogaja s telesom

Ob vsakem stresnem dogodku, ki ga ljudje doživimo, nastane blokada v našem energijskem sistemu telesa. En dogodek za drugim… in ko se to nalaga dan za dnem, teden za tednom, mesec za mesecem, leto za letom, na neki točki naše telo ne more več normalno delovati.

Najhitrejša pomoč pri depresiji pa je ta, da obrnemo ta proces – da razbremenimo telo vsega tega nakopičenega stresa. In to lahko naredimo v procesu EFT terapije, kjer vam pomagam najti najtežje stresne dogodke, ki ste jih v življenju doživeli.

S pomočjo EFT terapije bova vse te dogodke predelala na tak način, da bodo ostali le še spomini, odstranjena pa bo vsa napetost v telesu, izginil bo cmok v grlu, tiščanje v prsih, mravljinci bodo izginili in vi se boste počutili mnogo bolje.

3. Kaj dosežemo s pomočjo EFT terapije?

Napačno je misliti, da je vzrok depresije en sam dogodek. Ne iščemo igle v kupu sena – ampak moramo potrpežljivo izvleči eno slamico za drugo… Vzrok depresije je torej množica težkih dogodkov, ki smo jih doživeli tekom svojega življenja.

Ljudje ob tem pomislijo, da bo trajalo predolgo, da se to ne da. Izkušnje pa kažejo, da se pomoč pri depresiji z EFT tehniko že po nekaj tednih terapije pozna v bistveno boljšem počutju in da ljudje ponovno dobijo upanje in dovolj izkušenj, da si lahko pomagajo tudi sami.

S pomočjo EFT terapije pripeljem ljudi do notranjega miru, do sproščenosti, izginejo strahovi, izgine napetost v telesu, ljudje lahko spet normalno delujejo in se veselijo svojega življenja.

Na voljo vam je uvodni razgovor, na katerem se pogovorimo o vaših težavah in začrtamo pot, ki jo bom pri odpravljanju depresije prehodila z vami. EFT terapija vam bo za vedno spremenila življenje, saj boste razbremenili svoje telo in svojo psiho vsega tega, kar vas teži. In spet boste zadovoljni in srečni…

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 3 dejstva za pomoč pri depresiji