Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

3 nasveti, ko čutite strah pred zaprtimi prostori

Strah pred zaprtimi prostori je lahko zelo neprijeten in vas lahko zelo ovira pri vsakdanjem življenju. Dobra novica pa je ta, da ga lahko vsaj malo omilite sami, če se naučite tapkanja in da ga lahko celo za vedno odpravite, v kolikor obiščete EFT terapijo, ki je namenjena prav temu – trajnemu odpravljanju vseh vrst strahov in kompleksnejših težav, kot so anksioznost, tesnoba, depresija,…

strah pred zaprtimi prostori

Slika 1: Strah pred zaprtimi prostori se da omiliti ali pa popolnoma odpraviti, kot je možno omiliti ali za vedno premagati tudi tesnobo, anksioznost in druga neprijetna čustvena stanja.

V prispevku vas vabim, da preberete sledeče…

1. Strah pred zaprtimi prostori? Razumite, kaj se dogaja z vami

EFT tehnika je najlažji način, da zmanjšate strah pred zaprtimi prostori. Gre za tehniko, ki temelji na tem, da so naša negativna čustva pravzaprav blokade v našem energijskem sistemu telesa. Torej strah (v tem primeru pred zaprtimi prostori) ni v naši glavi, ampak je blokada v našem energijskem telesu.

To lažje razumemo, če se spomnimo, kje pravzaprav čutimo strah – veliko ljudi stisne v prsih, začutijo cmok v grlu ali pa jih zvije v želodcu.

S tapkanjem na akupunkturne točke pa te blokade odstranjujemo in to čutimo tako, da se strah zmanjšuje.

2. Naučite se tapkanja

Naučite se tapkanja in naučite se kontrolirati svoj strah. Tapkanje je podobno kot vsaka druga veščina – nekaj, kar se lahko naučite. Na začetku zgleda nenavadno in čudno, kasneje pa vam bo verjetno postalo všeč. Tapkanja se lahko naučite iz videoposnetkov, ki so vam na voljo na spletni strani ali pa še bolje – na EFT terapiji.

3. Strahu pred zaprtimi prostori se lahko znebite za vedno

Strahu pred zaprtimi prostori se lahko znebite za vedno, vendar pa tega ne boste mogli narediti sami.

Pomagam vam na terapiji, ki se imenuje EFT terapija, na kateri se osredotočim na to, da vam pomagam najti vzrok – oziroma več vzrokov. Strah pred zaprtimi prostori je namreč povezan z nekim dogodkom iz preteklosti, z neko podobno izkušnjo. Takih izkušanj je lahko tudi več in v procesu EFT terapije jih odkrijemo in predelamo na tak način, da strah pred zaprtimi prostori izgine za vedno.

Poskusite EFT terapijo in trajno odpravite svoje strahove. Škoda, da preživite svoje življenje v strahu, ko bi lahko bili sproščeni, zadovoljni in veseli.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: 3 nasveti, ko čutite strah pred zaprtimi prostori