Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Žalost [3 načini, da jo uspešno premagate]

Žalost je možno premagati dokaj hitro s pomočjo na novo odkrite EFT metode, ki združuje znanje Vzhodne kulture (akupunktura) in moderne psihologije. Razliko občutite že v nekaj minutah, trajno spremembo pa dosežete s pomočjo EFT terapije.

Preberite, kako premagati to negativno čustvo…

1. Tapkajte s pomočjo video posnetka

Kadar ste žalostni, uporabite spodnji videoposnetek in tapkajte tako, kot prikazujem v videu. Tapkanje na akupunkturne točke takoj zmanjša občutke žalosti.

Ponavljajte postopek večkrat – dokler ne začutite olajšanja.

2. Žalost zmanjšajte z EFT metodo ali tapkanjem

Naučite se, kako uporabljamo EFT (Emotional freedom technique).

Tapkanje je izredno učinkovita metoda, s katero v nekaj minutah zmanjšate jakost kateregakoli negativnega čustva, ki ga čutite: žalost, strah, jeza, razočaranje, ljubosumje,…

Poleg tega, da tapkanje zmanjšuje intenziteto negativnih čustev odpravlja tudi najrazličnejša negativna občutja in misli, obenem pa pomaga pri oblikovanju pozitivnejše samopodobe in samozavesti.

Sam postopek je preprost in se ga hitro naučite ter s pridom uporabljate vedno, kadar nastopi žalost.

žalost

Slika 1: EFT metoda ali tapkanje je postopek, ki ljudem pomaga zmanjšati jakost negativnih čustev (žalost, jeza, strah,…) in jih tudi odpraviti. Pozitivno učinkuje tudi na samopodobo in pomaga, da se ustvari večja samozavest.

3. Odpravite žalost z EFT terapijo za vedno

Blagodejna EFT terapija spremeni miselne in čustvene procese. Na terapiji vam pomagam, da za vedno odpravite žalost, vi pa se boste spet počutili polni energije in na novo dobili veselje do življenja.

Ni potrebno, da ste žalostni. Vaše življenje lahko spet pridobi nove barve… Naučite se EFT in spremenite svoje življenje na bolje.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Žalost [3 načini, da jo uspešno premagate]