Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Živčnost [3 stvari, ki jih je dobro vedeti, kadar smo živčni]

Vse več ljudi doživlja živčnost. Življenje je danes mnogo bolj stresno, kot je bilo pred desetletji ali stoletji. In zato potrebujemo nove pristope, s katerimi si bomo pomagali, kadar smo živčni. Najhitrejši način je EFT tehnika, ki vam lahko pomaga zmanjšati in celo odpraviti živčnost.

Zato v nadaljevanju prispevka preberite…

1. Kaj je živčnost?

Živčnost bi lahko opisali tudi kot nemir. Kadar smo živčni, je v nas veliko neprijetnih občutkov, ki jih težko kontroliramo. Kadar smo živčni, ponavadi čutimo strah, neko neprijetno napetost v telesu, morda se nam celo potijo roke in nam srce hitreje bije. Vse to pa je ponavadi povezano z neko osebo ali situacijo, ob kateri se ne počutimo dobro. Posledica tega nemira je tudi to, da ne moremo jasno misliti in da težko izpeljemo nalogo, ki nam povzroča živčnost.

Živčnost je na nek način zunanji pokazatelj, kaj nosimo v sebi. Povezana je s posameznikovo samopodobo in velikokrat vpliva tudi na samozavest.

2. Kako si pomagamo, kadar smo živčni?

Kadar smo živčni, nam pomaga, da se malo umirimo, da nekajkrat globoko vdihnemo ali da na vso situacijo pogledamo iz perspektive: pogosto situacija sama ni tako črna, kot jo vidimo v tistem trenutku.

Najučinkovitejša pomoč pri živčnosti je EFT tehnika, s katero jo zelo hitro zmanjšamo. Gre za tapkanje na akupunkturne točke, ki nas zelo hitro umiri.

3. Kako se za vedno rešimo živčnosti?

Živčnosti se lahko tudi za vedno znebite s pomočjo EFT terapije. Vrsta živčnosti, ki jo čutite danes, je pogosto povezana z dogodki iz vašega življenja, v katerih ste občutili strah in občutke ogroženosti. Kljub temu, da so od takrat minila že leta, posledice čutite še danes.

S pomočjo EFT terapije lahko obrnemo proces in “izbrišemo” stres, ki je nakopičen v našem telesu. Na tak način se občutek živčnosti zelo zmanjša in celo popolnoma izgine. Na EFT terapiji vas nežno in prijazno vodim čez vse neprijetne občutke. Na EFT terapiji boste doživeli veliko olajšanje.

EFT terapija

Slika 1: EFT terapija pomaga odpraviti živčnost in vse neprijetne občutke, ki jih nosimo v sebi.
Več o njej izveste na VlastaKuster.

Vabim vas, da se dobro naučite EFT tehnike, da jo vzamete resno, čeprav je preprosta in izgleda nenavadno. In tako si boste lahko v določenih primerih pomagali sami, v kolikor pa želite živčnost iz sebe izkoreniniti, pa poiščite pomoč na EFT terapiji.

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Živčnost [3 stvari, ki jih je dobro vedeti, kadar smo živčni]