Znebite se anksioznosti, tesnobe in izgorelosti - za vedno

Kako se znebiti anksioznosti – za vedno in brez zdravil

Najhitrejši in daleč najučinkovitejši način, da se znebite anksioznosti, je EFT metoda, ki jo lahko uporabljate sami in takoj boste občutili razliko v vašem počutju. Z uporabo EFT metode lahko namreč dokazano sami zmanjšate anksioznost.

Če pa se želite znebiti svoje anksioznosti za vedno, potem obstajajo za to vsaj 3 pogoji.

Preberite…

1. Potrebno je razumeti vzrok nastanka anksiozne motnje

Kadar so ljudje kar naprej zaskrbljeni zaradi zdravja, denarja, dela ali družine, to imenujemo anksiozna motnja. Gre za zaskrbljenost, ki jo je težko obvladovati in traja dlje časa. Pri anksiozni motnji je značilno, da so ljudje zaskrbljeni tudi takrat, kadar za to nimajo nobenega realnega vzroka (npr. mlado mamico je strah, da bo dobila raka,…).

Zakaj pravzaprav anksioznost nastane? Zaradi preveč nakopičenega stresa oziroma preveč čustvene bolečine. Torej ne gre za duševno bolezen.

2. Kadar se želite znebiti anksioznosti za vedno, poskusite nekaj, kar pogosto deluje, ko ne deluje nič drugega…

Tradicionalni pristopi zdravljenja so dolgotrajni in velikokrat neuspešni, saj gre za dolgotrajno jemanje zdravil (antidepresivov in pomirjeval, katerih jemanje prinese številne stranske učinke) in za psihoterapijo.

Danes pa vam predlagam način odprave anksioznosti, s katerim sem v zadnjih več kot 10-ih letih prakse dosegla presenetljivo dobre rezultate. Gre za nova odkritja na področju moderne psihologijeEFT metoda. Že samo s tapkanjem na akupunkturne točke dosežemo takojšnje izboljšanje anksioznosti (Vir 1 – Emotional Freedom Techniques for Anxiety – Evidence Based EFT).

Več o tem, kako si pri anksioznosti lahko pomagate sami, najdete na samopomoč pri anksioznosti na VlastaKuster.si.

3. Anksioznosti se lahko znebite za vedno v nekaj mesecih namesto v nekaj letih in to brez zdravil ter stranskih učinkov, ki jih ta povzročajo

EFT terapija vam pomaga, da se svoje anksioznosti znebite v nekaj mesecih namesto v nekaj letih. Na EFT terapiji skupaj poiščemo dogodke iz vašega življenja, ki so pripomogli, k temu, da se je razvila anksiozna motnja.

S tapkanjem “izbrišemo” negativen vpliv teh preteklih dogodkov na vas, vi pa se boste za vedno znebili anksiozne motnje in ne bo vam potrebno leta in leta jemati zdravila.

Viri in dodatne informacije na temo “Kako se znebiti anksioznosti”

1 – Emotional Freedom Techniques for Anxiety – Evidence Based EFT

Mag. Asja Dominko (Vlasta Kuster) je vodilna EFT terapevtka za trajno odpravo depresije, anksioznosti in paničnih napadov.

Prispevek: Kako se znebiti anksioznosti – za vedno in brez zdravil